Cıktm bende ohh çok şükür bişey yokmş hastalanıcaksn dedi rahim kalın ilk oldugum kistlerden dolayı iyileşme kanamasıymş rahim iyileşmeye başlamış dedi ondan oluyomş bu kanamalar kistlerde boşaltıldıgı icin haziran adetine kdar normal denem olmazsa haziran adetinde gidip transfere başlayacağız bizde icim rahatladu aklımda ne vars sordum valla iyi olduAyyy insallah canim valla guzel seyler soyler doktorun ben bi sıkıntı cikacak diye korktum sadece beraber seviniriz guzel haberlerini bekliyorum
Ayy iyi şükür canım iyilesene kadar kanasin mi deyim o zaman ne deyimCıktm bende ohh çok şükür bişey yokmş hastalanıcaksn dedi rahim kalın ilk oldugum kistlerden dolayı iyileşme kanamasıymş rahim iyileşmeye başlamış dedi ondan oluyomş bu kanamalar kistlerde boşaltıldıgı icin haziran adetine kdar normal denem olmazsa haziran adetinde gidip transfere başlayacağız bizde icim rahatladu aklımda ne vars sordum valla iyi oldu
Hic sorma ya kanasın kanasın bırakın yaram kanasınAyy iyi şükür canım iyilesene kadar kanasin mi deyim o zaman ne deyim
Hadi hayirlisi olsun insaAllahhhBende transfer hazırlığı için gidiyorm iğne ilaç vericek büyük ihtimalle tam bende bilmiyorm
hanımlar selamOpecert nerelerdesin nasılsın ıimisin
Kuzenim de yeni transfer yaptirdi bugun 7.gunu olmuş transfer hariç
evde test yapmış ama ben bisey göremedim sizlere de göstermek istedim gozde göze değerlendirmek de fayda var
Bir kaç gün yeniden yaptı daha belirgin çıktıLoya-Kiana naptı kuzen netleşti mi durumu ? bozitiz mi :))
Yaa gördük biz demek ki dogru görmüşüz insallah devamı gelir sıkıntısızBir kaç gün yeniden yaptı daha belirgin çıktı
Simdi napti bilmiyorum inşallah devamı gelir tutunmasi düşmemesi osu bunu 3 ay gergin süreç biliyorsun nasip
Ben savaşla yatıp kalkıyorum da bu ara
Aynen aynen ben mahcup oldum sonraYaa gördük biz demek ki dogru görmüşüz insallah devamı gelir sıkıntısız
Aman olsun kapak ol da böyle kapak ol boşver :))Aynen aynen ben mahcup oldum sonra
Ortada cevaplar verdim ama istediğini söylemedim tabii
Bir iki gün sonra kapak oldum
Hic sorma ya kanasın kanasın bırakın yaram kanasın
Ayy insallahHadi hayirlisi olsun insaAllahhhbende suan o asamadayimm ayni ana denk geliriz belki
Tam çizgi gorunuyomuydu testinizdeKonuya nerden dahil olayım bilemedim burdan yazıyorum ben de 21 şubatta transfer oldum bugün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama doğruluk oranı nedir acaba bilginiz var mı
Aynen çok koyu değildi ama gayet görünüyordu hani öyle çok belirsiz de değildi yarın da kan vereceğim bugün merakımdan yaptım ama emin de olamadım bi yandanTam çizgi gorunuyomuydu testinizde
Bence var pozitif ciktigina göre yinede unutlandirmak istemem ama simdiden hayirli olsunAynen çok koyu değildi ama gayet görünüyordu hani öyle çok belirsiz de değildi yarın da kan vereceğim bugün merakımdan yaptım ama emin de olamadım bi yandan
Yaaa hadi inşallah vardır bunu duymak bile mutlu ettiBence var pozitif ciktigina göre yinede unutlandirmak istemem ama simdiden hayirli olsun
İnsallahYaaa hadi inşallah vardır bunu duymak bile mutlu ettiherkesin ki olumlu sonuçlanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?