Evet ilk tedavim benim eşimde sıkıntı vardı zaten en başından beri biliyorduk bir süre o ilaç kullandı yumurta takibi yaptık kendiliğinden olur belki diye bir defa aşılama yaptırdık baktık olmuyor tüp bebeğe mecbur kaldık tabi ama zor bi süreçmiş gerçektenİnsallahilk tedavin mi nasil basladiniz peki
Igne yaptırırken kan verin .. kesin sonuç olurAynen çok koyu değildi ama gayet görünüyordu hani öyle çok belirsiz de değildi yarın da kan vereceğim bugün merakımdan yaptım ama emin de olamadım bi yandan
Aynen yarın gebelik testi yaptıracam iğneleri ben kendim yapıyorumIgne yaptırırken kan verin .. kesin sonuç olur
çatlatma ignesi kullandun mı ? kullanmadıysan pozitiftir insallah kullandıysan yalancı pozitif cıkıyor 14. gune kadar o yüzden sordun canımKonuya nerden dahil olayım bilemedim burdan yazıyorum ben de 21 şubatta transfer oldum bugün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama doğruluk oranı nedir acaba bilginiz var mı
dalgaya almazsan olmaz ki beybi stres sıkıntı nereye kadar :)))Artk dalgaya aliyoruz bu işleri ne deyim kanayan hersey iyilessin
Kullandım ama 14 şubatta yapmıştım çatlatma iğnesini onun üstünden de gerekli süre geçmiş olmuyor muçatlatma ignesi kullandun mı ? kullanmadıysan pozitiftir insallah kullandıysan yalancı pozitif cıkıyor 14. gune kadar o yüzden sordun canım
Geçmiş oluyor diye düşünüyorum 15 gün olmuş kana kadar iciniz rahat etsin bekleyin istersenizKullandım ama 14 şubatta yapmıştım çatlatma iğnesini onun üstünden de gerekli süre geçmiş olmuyor mu
Geçmiş oluyor diye düşünüyorum 15 gün olmuş kana kadar iciniz rahat etsin bekleyin
Hazirana kadar vaktin var bence nerde yasiyosun bilmiyorum ama karadeniz turu yap bi ordan Marmaris'e Muğla ya geç tatile ordan izmire ordan urfaya git çiğ kofte ye suan en cok istedigim şeydalgaya almazsan olmaz ki beybi stres sıkıntı nereye kadar :)))
Evet ilac igne onlar degilde beklmek cok zor rabbim hayırlısını versin bende hep erkek infertilitesnde tup bebek degilde normal diye düşünürdüm oyle olmuyormus demekki ama ikinci bebeğiniz normal olur kesin cok tanidigim var öyle asilamadan yada tup bebekden sonra normal yoldan gebe kalan arkadaslarim var cok tuafEvet ilk tedavim benim eşimde sıkıntı vardı zaten en başından beri biliyorduk bir süre o ilaç kullandı yumurta takibi yaptık kendiliğinden olur belki diye bir defa aşılama yaptırdık baktık olmuyor tüp bebeğe mecbur kaldık tabi ama zor bi süreçmiş gerçekten
Aha merak ettigim şey ben tüp bebeğe başlamadan önce iki sene once deyim catlatma ignesi vurunmustum rahim filminden once 10 gun gectikten sonra hem idrar testi hemde kan testi yaptim pozitif çıkmıştı adetim geldiğinde tutunamamis demislerdi demekki bu yuzden dolayiymis bak bi sey daha ogrendikçatlatma ignesi kullandun mı ? kullanmadıysan pozitiftir insallah kullandıysan yalancı pozitif cıkıyor 14. gune kadar o yüzden sordun canım
Ooo baya bütün aşamalarını geçirdik sayende inşallah yaaEvet ilac igne onlar degilde beklmek cok zor rabbim hayırlısını versin bende hep erkek infertilitesnde tup bebek degilde normal diye düşünürdüm oyle olmuyormus demekki ama ikinci bebeğiniz normal olur kesin cok tanidigim var öyle asilamadan yada tup bebekden sonra normal yoldan gebe kalan arkadaslarim var cok tuafrabbim bebeginizin kalp atışını 3 lu 4 lu taramasını cinsiyetini alisverisini kucagina almayi nasip etsin cok heycanlandm
Progestran gobek mi yazdi.Aynen yarın gebelik testi yaptıracam iğneleri ben kendim yapıyorum
Evet aynen bir de oksapar diye yine göbekten yapılan bi iğne daha kullanıyorumProgestran gobek mi yazdi.
Bnm kalça idi git gel git gel .. mahvolmustum..morluk yapiyorEvet aynen bir de oksapar diye yine göbekten yapılan bi iğne daha kullanıyorum
Göbekten olması daha iyi en azından evinde yapıyorsun ama bu iğne ilaç işi de yordu beni biraz sonrasında ne kadar devam ediliyor onu hiç bilmiyorum çok uzun olmaz inşallahBnm kalça idi git gel git gel .. mahvolmustum..morluk yapiyor
8 10 12 hafta arası değişiyor kullanimiGöbekten olması daha iyi en azından evinde yapıyorsun ama bu iğne ilaç işi de yordu beni biraz sonrasında ne kadar devam ediliyor onu hiç bilmiyorum çok uzun olmaz inşallah
Bu iğnelerin yerini tutacak bi hap falan yok mu acaba ya8 10 12 hafta arası değişiyor kullanimi
KeşkeBu iğnelerin yerini tutacak bi hap falan yok mu acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?