Amin canim benim yarın kaçta ameliyat insallah iyi geçsinNe güzel darısı başıma hangi hastanede olmuştun ameliyatı? Bir de tüpler baglandı mı alındı mı
Tüpler kapalıysa neden aldırdınız acaba benimde sağ kapalı kısmenBenim surecim çok hızlı gelişti iki catlatma ignesi sonrasi rahim filminde tüplerim kapali çıktı geçen hafta tuplerimi aldirdim marta başında inşallah tüp bebege başlayacağız ilk adetlecok bilgisizim o yüzden süreç hakkında
Benim butun asamalari gectim sondan bi onceki leveldeymopu işlemi oldu 6 embriyo dondurduk iki aydir bekliyrm bu arada tupler alindi adetimde gidicem transfer için hazirliycaklar beni
AmiiinH.buldum inşallah herkesler anne olur kimsenin kucağı boş kalmaz Amin
Benim öglen 2 de nasipse 12 de yatış ayıptır söylemesi lavman yaptırdulr bugün saat 4 ten beri bayılcam resmenAmin canim benim yarın kaçta ameliyat insallah iyi geçsinizmir medicalparkta oldum tüpler direk alındı
Biri hidrosalpenks yani sıvı dolu ölü tüp digeri ise açmaya calistilar ama olmadi açılmaz ise alinmasi konusunda hem fikirdiik zaten bi yarari yok zararda vermesin diyeTüpler kapalıysa neden aldırdınız acaba benimde sağ kapalı kısmen
Aaa ciddi mi bana yapmadilar ve cok stres olmustumBenim öglen 2 de nasipse 12 de yatış ayıptır söylemesi lavman yaptırdulr bugün saat 4 ten beri bayılcam resmen4 ten beri sadece sıvı besleniyorum açlık da vurdu yarın girene kadar ne yapıcam bilmiyorum
Ben 2.tedavime bugün başladım kayseride yaş 28 amh düşük ilkde yumurta kalitesizdi iptal oldu şimdi sil baştan yaptık hayırlısıAmiiinsiz de surecinizden bahseder misiniz biraz
Hayırlısı olsun umarım güzel haberler alirsiniz başarılı geçer bu denemeBen 2.tedavime bugün başladım kayseride yaş 28 amh düşük ilkde yumurta kalitesizdi iptal oldu şimdi sil baştan yaptık hayırlısı
Tam bilmiyrm ama iyi dedi doktor kaliteliymia transfer günü bakicaz artkHayırlısıyla olur inşallah ne güzel altı embriyo çok iyi kaliteleri nasıl derece olarak.
Serum verirler size açlığınızı hissetmezsiniz cok gecmis olsun şimdiden biz tüpsüzler olarak gecmis olsun diliyoruzBenim öglen 2 de nasipse 12 de yatış ayıptır söylemesi lavman yaptırdulr bugün saat 4 ten beri bayılcam resmen4 ten beri sadece sıvı besleniyorum açlık da vurdu yarın girene kadar ne yapıcam bilmiyorum
İğneden ziyade bol bol meyve yeyin sabah kahvaltisinda haslanmis yumurta bi tane olsun mutlaka bide daha kaliteli olmasi icin imternetten bakinBen 2.tedavime bugün başladım kayseride yaş 28 amh düşük ilkde yumurta kalitesizdi iptal oldu şimdi sil baştan yaptık hayırlısı
Hayirli olsun şimdiden inşallah pozitif haberini alirizMerhaba kizlarBende burda yerimi alayım dedim yarın testleri halledip adetin 2. Günü başlıyoruz Allah'ın izni ile
İnsAllah hepimizHayirli olsun şimdiden inşallah pozitif haberini aliriz
İnsallah hosgeldin bu arada konuscak birini ariyordum heraldeİnsAllah hepimiz
Hoşbuldum ben polikistik over hastasiyim 5 yıldır evliyim olmayacağını bildiğimiz için hiç korunmadik olmadı da maalesef en son artık yapalım diyerek başladık son çaremizİnsallah hosgeldin bu arada konuscak birini ariyordum heraldesizin tüp bebege baslama nedeniniz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?