- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
Merhaba sana doktorunmu önerdi kullanman için çok korkuyorum ben zaten psikoloji sıfır nasıl üstesinden gelecez çok zor hem manevi hem maddi cok yıprandik toparlanmak gerek ama kolay değil vücut şiş Çiban gibi sanki Allahim bizlere yardim etymurta kalitesini arttırmak icin birebir ben söyliym ben kullandım amh 0.5 di geçen sene evet az yumurta toplanıyor ama kaliteli oluyorlar benden onu kullanmadan once 6 tane toplandı sadece 1 tanesi 5. gune gitti ama kullanmaya başladıktan sonra 2 tane toplanmasına ragmen 2 side 5. gune gitti
evet bene tüp bebek doktorum onerdi hala kullanıyorum onunla beraber folik asit ve qenzimMerhaba sana doktorunmu önerdi kullanman için çok korkuyorum ben zaten psikoloji sıfır nasıl üstesinden gelecez çok zor hem manevi hem maddi cok yıprandik toparlanmak gerek ama kolay değil vücut şiş Çiban gibi sanki Allahim bizlere yardim et..
Farkındayım yiprandiginin..üzüldüğün kadar üzüldün bence kendini toparlaman lazım bence doktorunla görüş arastirark biseyler kullanmak istiyoruz aslinda ilac degilde kür yada baska seyler doktorlar zaten bunlarin duzeltemiyceni soyluyo bende cok sey denedim soğan suyu brokoli suyu ictim süt buharina oturdum icone maydonoz sapı koydumValla bilmiyorum artik gerçekten korkar oldum herşeyden gidip balık yağı falan alacam .. faydasını görürmüyüm diyorsun kullanan varmıçok yıprandım toparlanmak zormuş yalnış bir şey yapmak istemiyorum kafam Çok karışık ... sen keseyi ne zman göreceksin
Merhaba bende medicalpark da tedavi görüyorm ne aşamada siniz acabaTüplerim alındı benim ondan tüp bebeğe gectik izmir medicalparktayim
Merhaba transfer hazırlığı yapiyoruzMerhaba bende medicalpark da tedavi görüyorm ne aşamada siniz acaba
Aaaa gerçekten miİnşallah güzel sonucu alırsınız
ben dün ilk transferin negatif sonucunu aldımbüyük bir şok oldu Funda hanım çok ümitliydi bizde o yüzden çok umutlanmiştık regl olmamı bekliyoruz şuan regl olunca kontrole çağırdı.
kız senin negatif olsa da üzülme elbet biri tutacak 13 embriyodanAaaa gerçekten miuzulmeyin diyecegim ama tahmin ediyorum cok zordur , funda hanim banada cok olumlu konuşuyor bir yandan cok umutlaniuorum bir yandan diyorumki cok umutlanma
Vallla yalan yok korkum geciyor hatta ilk defa bukadar rahatladm kafa olarak en zor surecleri atlattik diye düşünüyorum. Dedigin gibi dusunsene olmadi diyelim opuya kadar olan sureci bir daha yasamicam oyle kendimi motive ediyorumkız senin negatif olsa da üzülme elbet biri tutacak 13 embriyodanben esas sıkıntılardayım bu da tutmazsa şansım iyice azalacak ondan korkuyorum burcununda 4 tane cocugu kaldı geriye yanlışım yoksa vay bana vaylar bana
Aynen öyle en önemlisi o zaten en zor süreç opu süreci o bekleme kaç tane cıkcak kac tane 5.güne ulaşcak diye sayı ne kadar olursa tutma olasılığı o kadar artıyor fazla embriyosu olanlar cok sanslılar bu konudaVallla yalan yok korkum geciyor hatta ilk defa bukadar rahatladm kafa olarak en zor surecleri atlattik diye düşünüyorum. Dedigin gibi dusunsene olmadi diyelim opuya kadar olan sureci bir daha yasamicam oyle kendimi motive ediyorum
Benimki masallah takim kurarAynen öyle en önemlisi o zaten en zor süreç opu süreci o bekleme kaç tane cıkcak kac tane 5.güne ulaşcak diye sayı ne kadar olursa tutma olasılığı o kadar artıyor fazla embriyosu olanlar cok sanslılar bu konuda
aynen tam bir futbol takımı cıkar maşallah :) tamam dedikten sonra da digerlerine yazık oluyor insanıın aklı kalır :))) benim inşallah bu tutsa başka bişey istemiyom sona kalırsam cok büyük stres olcamBenimki masallah takim kurar
aaa bak stres yok en büyük düşmanımızzz stres duymamış olayım :))) ben iyice rahata bağladım amaaaan modundayımaynen tam bir futbol takımı cıkar maşallah :) tamam dedikten sonra da digerlerine yazık oluyor insanıın aklı kalır :))) benim inşallah bu tutsa başka bişey istemiyom sona kalırsam cok büyük stres olcam
Öyle dusunme kuzum rabbim hic ummadığın anda veriyo tutunuyo bi sekilde senlik bi durum değil rabbim gününü bekletiyo illaki olacak ben inaniyorum hem olmamasi için bi neden yok aslında 2 tane mi embriyo vardi senin tek mi acaba genetik taramaya gondermeyi düşündün mükız senin negatif olsa da üzülme elbet biri tutacak 13 embriyodanben esas sıkıntılardayım bu da tutmazsa şansım iyice azalacak ondan korkuyorum burcununda 4 tane cocugu kaldı geriye yanlışım yoksa vay bana vaylar bana
Aynen strese sakın girmeyin konuşanlar diye bi program var açın onu izleyinaaa bak stres yok en büyük düşmanımızzz stres duymamış olayım :))) ben iyice rahata bağladım amaaaan modundayım
Kızlar ben konuştum doktorla transfer sonrasi yazlığa gelicez 3-4 tane kitap aldm , çanta sipaeis verdim punch islemek için diğer yaptığım çantaları sattim. Uğraşır dururum onlarlaAynen strese sakın girmeyin konuşanlar diye bi program var açın onu izleyinstres sıkıntı kalmiyor valla bi de düşük tehlikeniz olmazsa insallah gezin kizlar evde pineklemeyin ilk 3 gun dikkat edin bol bol dinlenin sonra gezin o strese girmektense daha iyi Opecert
Merhaba dün gece tekrarladım 174 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?