bende dayanamadım 6 gün önceden yaptım :)Ben varım canim 2 gun once yaptm testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dayanamadım 6 gün önceden yaptım :)Ben varım canim 2 gun once yaptm testi
Sen daha sabirsiz missin yazmandan belli ki sonuc pozitifbende dayanamadım 6 gün önceden yaptım :)
evet çok şükür rabbime pozitif ama doktorum ısrarla 12. günü bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım ama en azından içim rahat :) negatif olsa yazmayı bırak kendime gelemezdimSen daha sabirsiz missin yazmandan belli ki sonuc pozitif
Kan tahlili sonucunu transferden 12 gün sonra öğreniyorsun. Bana bu tarihten 2 hafta sonraya kese ve kalp atışı için gün vermişlerdi. O gün gittiğimizde bebek 6 haftayı bitirmişti. Benzer durum olabilir canım.İnsallah 3 gun var cok korkuyorum ya olusmadiysa kese diye tek korkum kese ve kalp atışı gidecegim doktor cok iyi bi doktor belki ne kadarlik oldugunu soyler ama 3 haftalik olabilir şuan zaten 1 bucuk aylik olacak değil ya 5 gun tupde kaldi 17 günlük falan olmasi lazim tahminime gore
Hayirli olsun gözün aydin canim değerin kaçevet çok şükür rabbime pozitif ama doktorum ısrarla 12. günü bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım ama en azından içim rahat :) negatif olsa yazmayı bırak kendime gelemezdim
Hiccc korkma canim icini ferah tut ve forumlari okumaa cok detayli bende cok stress ediyordum ama hep guzel olumlu dusun hersey yolunda gidicek Allahin izniyleeİnsallah 3 gun var cok korkuyorum ya olusmadiysa kese diye tek korkum kese ve kalp atışı gidecegim doktor cok iyi bi doktor belki ne kadarlik oldugunu soyler ama 3 haftalik olabilir şuan zaten 1 bucuk aylik olacak değil ya 5 gun tupde kaldi 17 günlük falan olmasi lazim tahminime gore
Ooo nasi oluyo o ya beynim yandi 5. Gun embriyosuysa 12 gun sonrasina test yapiyosn o zaman 17 gunluk olmuyo mu yani 2 haftalik 2 hafta sonra gidiyosun 6 haftalik diyo e simdi embriyologlar daha cok gelissin embriyo olsun diye daha mi cabuk buyutuyolar noluyo anlamadim vallahiKan tahlili sonucunu transferden 12 gün sonra öğreniyorsun. Bana bu tarihten 2 hafta sonraya kese ve kalp atışı için gün vermişlerdi. O gün gittiğimizde bebek 6 haftayı bitirmişti. Benzer durum olabilir canım.
Oyy insallah kuzum cumartesi gorucez bakalim keseyiHiccc korkma canim icini ferah tut ve forumlari okumaa cok detayli bende cok stress ediyordum ama hep guzel olumlu dusun hersey yolunda gidicek Allahin izniylee
Varmi belirtilerin? bidee senin normalde test gunun nezamandi? O gun normalde ortalama 4 haftalik olmus oluyor bebiss. Suan o gunu gectinmi?
çok saol allah razı olsun değerim 66,9 çıktıHayirli olsun gözün aydin canim değerin kaç
Pozitif bencede doktorun dediği gibi bekle bakalm tekrarlarson testi o zaman deger yükseldiğini gorursunçok saol allah razı olsun değerim 66,9 çıktı
Bebek içerde o kadar hızlı gelişiyor ki normal gelişimine ulaşıyor. Genelde son adet tarihine de yaklaşmış oluyor. Gerçi sende lucrin yapmışlardı adet tarihin geride kaldı ama tahminim keseye gittiğinde en az 4 haftalık, kalp atışında en az 5 haftalık olacaktırOoo nasi oluyo o ya beynim yandi 5. Gun embriyosuysa 12 gun sonrasina test yapiyosn o zaman 17 gunluk olmuyo mu yani 2 haftalik 2 hafta sonra gidiyosun 6 haftalik diyo e simdi embriyologlar daha cok gelissin embriyo olsun diye daha mi cabuk buyutuyolar noluyo anlamadim vallahi
Bebek içerde o kadar hızlı gelişiyor ki normal gelişimine ulaşıyor. Genelde son adet tarihine de yaklaşmış oluyor. Gerçi sende lucrin yapmışlardı adet tarihin geride kaldı ama tahminim keseye gittiğinde en az 4 haftalık, kalp atışında en az 5 haftalık olacaktır
Cok tuhaf gercekten gittiğimde 5 haftalik bile diyebilir bende 3 haftalik falan saniyorum cok garip az oncede baktim degerlere 4 haftayi geçmiş oluyor haklisin valla bisey daha ogrenmis oldum sayendeBebek içerde o kadar hızlı gelişiyor ki normal gelişimine ulaşıyor. Genelde son adet tarihine de yaklaşmış oluyor. Gerçi sende lucrin yapmışlardı adet tarihin geride kaldı ama tahminim keseye gittiğinde en az 4 haftalık, kalp atışında en az 5 haftalık olacaktır
aynen tekrarlicam ama bu mutluluk çok farklıymış rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahPozitif bencede doktorun dediği gibi bekle bakalm tekrarlarson testi o zaman deger yükseldiğini gorursun
Amin insallahaynen tekrarlicam ama bu mutluluk çok farklıymış rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Haha yokk transfer oldugun yok zaten 2 haftalik diye hesaplaaOyy insallah kuzum cumartesi gorucez bakalim keseyi
Evet pazartesiydi test günüm asıl 23 unde nasi 4 haftalik oluyo yahu anlamiyorum hic 5 gun zaten tupde kaliyo 12 sinde transfer oldum hesapliyorum 2 3 haftalik bisey olmasi lazim
Hayret ettim vallahi neyse ben bunu bi arastiriyimHaha yokk transfer oldugun yok zaten 2 haftalik diye hesaplaa
Doktorlar oyle hesapliyo cunku son adetin 1. Gunu ilk gun olarak hesaplaniyor. Biraz degisik geliyoo ama gercek bu olsun daha iyi istee o haftalari gecirmis oluyoruz
Ameliyatta almadılar kistlern icinş boşalttılar herakde transferden önce cektircem riske atmamak icinMiyomlari almamislarmiydi ameliyatta almadilarsa yada bosaltmadilarsa içini bence isini garantiye al tekrar film cektir icin rahat olsun
Valla bilmiyorum artik gerçekten korkar oldum herşeyden gidip balık yağı falan alacam .. faydasını görürmüyüm diyorsun kullanan varmı çok yıprandım toparlanmak zormuş yalnış bir şey yapmak istemiyorum kafam Çok karışık ... sen keseyi ne zman göreceksinTakviye ilaci olduğu icin bence kullan canim faydasini gorursun
ymurta kalitesini arttırmak icin birebir ben söyliym ben kullandım amh 0.5 di geçen sene evet az yumurta toplanıyor ama kaliteli oluyorlar benden onu kullanmadan once 6 tane toplandı sadece 1 tanesi 5. gune gitti ama kullanmaya başladıktan sonra 2 tane toplanmasına ragmen 2 side 5. gune gitti