- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
Canımsın sağol ne kadar sürede kendime gelirim bilmiyorumBiliyorum benimde ilk deneme tutmamisti yıkılmıştm ama iki gune kendine geliyo insan yani biraz da olsun anlayabiliyorum evde durma çık gez yarin kafani dagit anca oyle unutabilirsin
Hamilesin işte hayırl olsun canımKizlar bu gercek miofff kafayi yicem simdi
Git kan tahlili yaptırHamilesin işte hayırl olsun canım
biliyodum beeeeeee biliyodum gelceğiniiii bu sefer şenlencek buralar dedikKizlar bu gercek miofff kafayi yicem simdi
ayy burcu kendimin olmuş gibi sevimdim yaaa kan tahilii sonucunu yaz mutlaka numaran olsa ciglik cıglıga arıcam seni o dereceyim suan ohh beeee valla ohh beeeeeKizlar bu gercek miofff kafayi yicem simdi
Bencede çalış kafanı rahatlat kuzum biraz sonra tekrar dene vazgecmeCanımsın sağol ne kadar sürede kendime gelirim bilmiyorumgece hic uyumadım çok sarsıldım calişsam belki daha çabuk toparlarım unutuyor insan calisirken kafan dağılıyor evde daha çok kuruyor insan .. ama işide bıraktım çalışmıyorum .. hayırlısı Allahtan. sen test yaptinmi onu merak ettim .. senin test günün nezaman güzel müjdeli haberini bekliyorum bak
Yaa şükürler olsun bitanemm dün gece aklimdaydin ama yazmayayim dedm artk, her gun naptin naptin diye darlamak istedim bak o kadar sevindim kiKizlar beni yanlis anlamayin nolur paylastigim için paylastigimida unuttum yemin ederim ruyamda gordum artk kafayi yicektim kan verdim sonuc 232 tutunmus miniksevincten ne yapcagimi sasirdim
Canim benim lutfen aglamaCanim maalesef negatif
Çok üzgünümçok ağladım.. eşim yazik hem kendi üzüntüsü hem benimle uğraştı tüm gün .. inşallah seninki çok güzel olacak ikiz haberlerini bekliyorum burcu .... sakin kimseden etkilenme hic bir seyi kafana takma moral bak çok çok önemli imiş ... rabbim banada nasip edecek insallah
Olsun ben darlanmaya aliskinimYaa şükürler olsun bitanemm dün gece aklimdaydin ama yazmayayim dedm artk, her gun naptin naptin diye darlamak istedim bak o kadar sevindim ki
Goruntulu olsa hepinizi gormek isterdim burda yeminle o kadar icim kaynadiki burdaki kizlaraayy burcu kendimin olmuş gibi sevimdim yaaa kan tahilii sonucunu yaz mutlaka numaran olsa ciglik cıglıga arıcam seni o dereceyim suan ohh beeee valla ohh beeeee
Hayırlı olsun Burcucum sonucu görünce çok sevindim. Allah miniğini sana bağışlasınKizlar beni yanlis anlamayin nolur paylastigim için paylastigimida unuttum yemin ederim ruyamda gordum artk kafayi yicektim kan verdim sonuc 232 tutunmus miniksevincten ne yapcagimi sasirdim
İnsallah canim cok sagolHayırlı olsun Burcucum sonucu görünce çok sevindim. Allah miniğini sana bağışlasınDarısı kese ve kalp atışına inşallah
Olsun ben darlanmaya aliskinimsukurler olsun kuzum valla umidim yoktu allahimmm hala şoktayım beeen
Yaaaaaa cokkk sevindimmm, icimeee dogmustuuuuKizlar beni yanlis anlamayin nolur paylastigim için paylastigimida unuttum yemin ederim ruyamda gordum artk kafayi yicektim kan verdim sonuc 232 tutunmus miniksevincten ne yapcagimi sasirdim
Cok tesekkur ederim canim benim cok sagolYaaaaaa cokkk sevindimmm, icimeee dogmustuuuuhadi Allahiimm saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsiinnn Cok mutlu oldummm
Amin kuzum haftaya gorcekmisiz bakalmBak duygulandim ya lac aydır birlikte heyecan yasiyoruz vallahi pek guzel oldu bu sevinci yaşamak simdi saglikla kesesini görmek nasip olsun
Cok tesekkur ederim canim benim cok sagolbaşardım sonunda
Darisi sanaaa insaAllahhBak duygulandim ya lac aydır birlikte heyecan yasiyoruz vallahi pek guzel oldu bu sevinci yaşamak simdi saglikla kesesini görmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?