- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
Ben sigara içmiyorum yaa agiz kuruluğu òyle kolay kolay olmaz mutlaka bir nedeni var aynen sicak basması ben oyle çok üşüyen bir insan değilim sicaktam nefret ederim.. gaz olayi proteston fitiller yapıyormuş oyle diyir forumlarda.. onu yiyinn bunu yiyin valla salak oldum hayatimda bu kiloya çıkmadım .. doktor ne diyorsa elbette odur yani embriyo için ne diyorsa odur kabul ediyorum beslenme de önemli olduğunu düşünmeden edemiyorum ❤Agiz kurulugu bende sigaradan dolayi oluyo belki de baska biseydendirsabah 8 dedimmi idrar beni uyandiriyo cok lavaboya gidiyorum gaz bende de var bide sicak basması için bizim burasi cok soguk resmen kış geldi ben hep üşüyorum
Benim doktor canli yayindaydi soru sordular transfer olali bi hafta olmus iste bizim belirtilerden varmis onlari sordu doktor daha cok erken boyle belirtiler icin diyo bi de kabak cekirdegini sordular biliyn muicimi okudular resmen embriyo kaliteliyse tutunur kabak cekirdegi yemissin yada yememissin hic farketmiyo aslinda ilk gun koydugumda embriyo yerlesirmis
Ben sigara içmiyorum yaa agiz kuruluğu òyle kolay kolay olmaz mutlaka bir nedeni var aynen sicak basması ben oyle çok üşüyen bir insan değilim sicaktam nefret ederim.. gaz olayi proteston fitiller yapıyormuş oyle diyir forumlarda.. onu yiyinn bunu yiyin valla salak oldum hayatimda bu kiloya çıkmadım .. doktor ne diyorsa elbette odur yani embriyo için ne diyorsa odur kabul ediyorum beslenme de önemli olduğunu düşünmeden edemiyorum ❤
kız sigara iciyon mu hala içme lüffeenn.Beslenme falan onlari dusunmuyorum da bu aldigimiz kilolar nolacak onu dusunuyorum 3 kilo alıyorum tedavide
Bu arada gunaydin gittin mi teste
Cok gecmis olsun canım benim insallah geçer hemen öksürük cok kötü yakız sigara iciyon mu hala içme lüffeenn.
az daha dayan insallah pozitif cıkar da komple bırakmak zorunda kalırsın
bende yoktum bayadır işler pek yogun birde faranjit alerjik astım oldum öksürmekten konusamıyorm yeni yeni toparlıyorm valla
kız yapma tutunmayı da etkilyomuş o ben de cok zorlanıyorm ama yapacak bişey yok tranasfere gittiğim an bırakacagımCok gecmis olsun canım benim insallah geçer hemen öksürük cok kötü ya
İlk 3 gun icmedim yanimda biri icerse ondan bi duman cekmistim o da bi tane gunde iki gundur cogalttm yine elimde degil paket olmasa annemden carpiyorum ya esimden yada abimden istiyorum para olursa elim durmuyo zaten aliyrm paket bi tutunsun valla icmiycen ama inan yani cok kendi zorladim ama olmuyo
O zaman bi gelsin dogumdan sonra paketleri koycam önüme sarila sarila iccemkız yapma tutunmayı da etkilyomuş o ben de cok zorlanıyorm ama yapacak bişey yok tranasfere gittiğim an bırakacagım
insallah hamile kalırsak hic icemiycez olsunlarda icmeyelim eger olurda dogarsa bide emziriirsek emzirme bittikten snra kaldıgımz yerden devam ederiz :)
Canim maalesef negatif
Ben hepsini biraktim bırakacaz Her şeyi o zmandan emzireceksin hayatımO zaman bi gelsin dogumdan sonra paketleri koycam önüme sarila sarila iccem
Cok üzüldüm kuzum güzel haberini bekliyodum aslında bildim guzel sonuc olsaydi simdiye yazmıştı diye inan cok üzgünüm ne desem bilmiyorum canım tabikide nasip edecek sadece rabbim guzellestiriyo beklettikceCanim maalesef negatif
Çok üzgünümçok ağladım.. eşim yazik hem kendi üzüntüsü hem benimle uğraştı tüm gün .. inşallah seninki çok güzel olacak ikiz haberlerini bekliyorum burcu .... sakin kimseden etkilenme hic bir seyi kafana takma moral bak çok çok önemli imiş ... rabbim banada nasip edecek insallah
Ben uzun yıllardır hep zayıftım zaten mesleğim ben kolay zayiflarim 70 kilo kesin olmuşumdur .. spor yürüyüş bir liste bitti hic sorun degil keske hersey zayıflamak kadar kolay olsa ..Beslenme falan onlari dusunmuyorum da bu aldigimiz kilolar nolacak onu dusunuyorum 3 kilo alıyorum tedavide
Bu arada gunaydin gittin mi teste
Aynen oyle keske herşey zayiflamak kadar kolay olsaydıBen uzun yıllardır hep zayıftım zaten mesleğim ben kolay zayiflarim 70 kilo kesin olmuşumdur .. spor yürüyüş bir liste bitti hic sorun degil keske hersey zayıflamak kadar kolay olsa ..
Sağol canim Allah razi olsun böylesi Hayirli imiş benim için Allahim böylesini uygun görmüş ... senden bekliyorum guzel haberleri sem nasilsin ne durumdasın sen anlat canımCok üzüldüm kuzum güzel haberini bekliyodum aslında bildim guzel sonuc olsaydi simdiye yazmıştı diye inan cok üzgünüm ne desem bilmiyorum canım tabikide nasip edecek sadece rabbim guzellestiriyo beklettikce
Evet camim sende güzel beslen bol su iç...Aynen oyle keske herşey zayiflamak kadar kolay olsaydı
Sağol canim Allah razi olsun böylesi Hayirli imiş benim için Allahim böylesini uygun görmüş ... senden bekliyorum guzel haberleri sem nasilsin ne durumdasın sen anlat canım
Beslenmeyle alakasi yoktur embriyonun kalitesindendir kuzum su iciyorum surekliEvet camim sende güzel beslen bol su iç...
Lütfen yapma derim ben Hayirli olsun canım rabbim gönlüne gore versinHayirlisi kuzum benim içinde iyim iste beklemedeyiz hızlı test aldim onu yapcam sabah duramadim yine
Sağolasın canim gerçekten çok zorBeslenmeyle alakasi yoktur embriyonun kalitesindendir kuzum su iciyorum surekli
Sende kendini lutfen uzme senin bi hatan değildir embriyodan kaynaklıdır ben bisey yaptm benim bi hatam vardir diye kendini yeyip bitirme
Biliyorum benimde ilk deneme tutmamisti yıkılmıştm ama iki gune kendine geliyo insan yani biraz da olsun anlayabiliyorum evde durma çık gez yarin kafani dagit anca oyle unutabilirsinSağolasın canim gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?