- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
Ben sigara içmiyorum yaa agiz kuruluğu òyle kolay kolay olmaz mutlaka bir nedeni var aynen sicak basması ben oyle çok üşüyen bir insan değilim sicaktam nefret ederim.. gaz olayi proteston fitiller yapıyormuş oyle diyir forumlarda.. onu yiyinn bunu yiyin valla salak oldum hayatimda bu kiloya çıkmadım .. doktor ne diyorsa elbette odur yani embriyo için ne diyorsa odur kabul ediyorum beslenme de önemli olduğunu düşünmeden edemiyorum ❤Agiz kurulugu bende sigaradan dolayi oluyo belki de baska biseydendir sabah 8 dedimmi idrar beni uyandiriyo cok lavaboya gidiyorum gaz bende de var bide sicak basması için bizim burasi cok soguk resmen kış geldi ben hep üşüyorum
Benim doktor canli yayindaydi soru sordular transfer olali bi hafta olmus iste bizim belirtilerden varmis onlari sordu doktor daha cok erken boyle belirtiler icin diyo bi de kabak cekirdegini sordular biliyn mu icimi okudular resmen embriyo kaliteliyse tutunur kabak cekirdegi yemissin yada yememissin hic farketmiyo aslinda ilk gun koydugumda embriyo yerlesirmis