Nasil oldugunu tahmin edebiliyorum canın sağolsun olsun yılmak yorulmak İsyan etmek yok tekrar denicez bak benim ikinci transferim var pazartesi günü belki seninki ilk değildir belki de ilkdir bilemiyorum ama üzülme canım bi iki gune kendine geliceksin
Çok sağ ol canım benim ilk tup bebek denememdi insallah sen guzel sonuclar alirsinNasil oldugunu tahmin edebiliyorum canın sağolsun olsun yılmak yorulmak İsyan etmek yok tekrar denicez bak benim ikinci transferim var pazartesi günü belki seninki ilk değildir belki de ilkdir bilemiyorum ama üzülme canım bi iki gune kendine geliceksin eminim
Ayyy az kalmisss ben bile heycanlandim simdii sizin yerinizeeOyy 10 haftalık mı oldun çeeen teyzembelli olur 13. Haftada belki de gostermez
Benim pazartesi günü transferimS_lidya da transfer hazırlığına başladı bizde pek bisey yok gibi
Eveet dort gozle ikinizide pesimden bekliyorummAyy masallahhadi sağlıkla öğrenin inşallah cinsiyetide
Bizde şuan sirada Burcu var :))
beni biliyosunuz @altnekn benim ::) isim değiştirdim hazirana inşallah bakiciz
Aaaa tmm bende oyle isimi kodlamisimbeni biliyosunuz @altnekn benim ::) isim değiştirdim hazirana inşallah bakiciz
İnsallah ya saatler kaldi heycandan çok duygusallik var bugün bende bi lafa ağlar oldumEveet dort gozle ikinizide pesimden bekliyorumm
Bende isim değiştirdiğini biliyodum amabeni biliyosunuz @altnekn benim ::) isim değiştirdim hazirana inşallah bakiciz
Ahhahahahahahhahaha off boyle nicklerle olunca insan kafasi karışıyor benim adim Sena,Bende isim değiştirdiğini biliyodum amaS_lidya öyle deyince birden sorguladim bi ara konusuyodk falan cok iyi taniyorum kimdi diye sen olduğunu hatirladim
Kiyamamm ben sanaİnsallah ya saatler kaldi heycandan çok duygusallik var bugün bende bi lafa ağlar oldum
İsmim burcufarklı bi isim koyim dedim de aklıma hic bisey gelmedi boyle kalsin
Bence de senin ismini bilmiyoruz bizOpecert B Burcu2480 bende cooook memnun oldum aylar sonra bunu hakettik bende olurda kızım olursa diye düşündüğüm iki isim vardi asıl sevdigimi yazmaya kıyamadım lidya ikinci seçenek onu koyayim dedim orjinallik sıfır he iki kız olur falan o zaman bunuda koyabilirim
Şimdi yarin kaçta Burcu senin transfer
Ayy hadi kuzum hyırlı haberlerle bu sefer hic stres yapma oda etkiliyo biliyosun. 2-3 bardak su icsen yeter cok sıkıştırma kendni anı yaşa hayırlısıyla olcak bu seferBence de senin ismini bilmiyoruz bizama kız olursa rabbim hayirlisinj versin de lidya güzel isim çok yakışır hemde ama Kuran'da gecmesine dikkat et ordan seç isimleri neyse hele bi olsunda isim düşünürüz
Sabah 10.30 da 6 da yola çıkıyoruz anca kan falan alacaklar saatler gecmiyo gözüme uyku girmiyo Meryem duası okuyum dedim bende 8 saat kaldıbu sefer işimi garantiye alıp muane ettircem kendime transferden once muane etmiyolar embriyo duruyo mi diye bakmiyolar klinikden çıkarken
10.30 sa suan bitmiş olması gerekBence de senin ismini bilmiyoruz bizama kız olursa rabbim hayirlisinj versin de lidya güzel isim çok yakışır hemde ama Kuran'da gecmesine dikkat et ordan seç isimleri neyse hele bi olsunda isim düşünürüz
Sabah 10.30 da 6 da yola çıkıyoruz anca kan falan alacaklar saatler gecmiyo gözüme uyku girmiyo Meryem duası okuyum dedim bende 8 saat kaldıbu sefer işimi garantiye alıp muane ettircem kendime transferden once muane etmiyolar embriyo duruyo mi diye bakmiyolar klinikden çıkarken
10.30 sa suan bitmiş olması gerek
Hadi insallah saglikla tutunsun bebisin sanasonra isim bulma asamasina geccez daha iyi hissedince yaz hemen
anaaa haydee aman olsun geç olsun güç olmasın az daha sık dişiniYa bugün degilmis transferim ayin 12 siymis bugun muaneye çağırmis beni bende ne hevesle gtmistim hazırlık yapmistim
Opecert
anaaa haydee aman olsun geç olsun güç olmasın az daha sık dişini
Yaa ahahhahahahahhahahahahhahahahhqhahahabBurcuuuuu inanamıyorum kahkaha attimYa bugün degilmis transferim ayin 12 siymis bugun muaneye çağırmis beni bende ne hevesle gtmistim hazırlık yapmistim
Opecert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?