- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
Evet InsaAllahİnşallah yakin zamanda olucaz birlikte bekleriz yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet InsaAllahİnşallah yakin zamanda olucaz birlikte bekleriz yine
ayy inşallah herşey yolunda güzel gider süreçlerimiz :)İşte adetliyken 0.1 olması normal daha sonrasında ilaç desteğiyle yükseltiyorlar canım yani olması gerektiği gibi sanırım
Bi tane iç çok sıkma kendini zaten icemiyosun da hic degilse yap bi yudum al kokusundan nefsin kapaniyoyaaaaa canım inşallah ondan olsun ağrılar, ayyyy valla her akşam avokadolu karışım yapıyoruz içinede kuru üzüm koyuyordum da koymayayım madem, canımda nasıl kahve çekiyor
o zaman yarın içeyim bir tane ayyy severim ben türk kahvesi yazık ya :)Bi tane iç çok sıkma kendini zaten icemiyosun da hic degilse yap bi yudum al kokusundan nefsin kapaniyo
İç bari afiyet olsun canin cekmesin icmesen de pişir bosvero zaman yarın içeyim bir tane ayyy severim ben türk kahvesi yazık ya :)
dimi dimi içmesemde pişireyimde sanki içiyormuşum gibiİç bari afiyet olsun canin cekmesin icmesen de pişir bosver
Aynen öyle aklimda kalcana pisirrim fincanda kalsin diyerek yapmıştım cok da kasma yanidimi dimi içmesemde pişireyimde sanki içiyormuşum gibi
Ananas, hurma, maydonoz yasaktı bende. Ananas olayını tekrar araştırın bence.Merhaba canım benimde transferim bugün gerçekleşti aynı his bendede oldu bacaklarım uyuşur gibi bi his onun dışında herhangi bir ağrım sızım yok şükür hepimiz için hayırlısı olsun inşallah doktor bana her gün 1 dilim ananas tüket dedi
çok ilginç, bende de doktorun dediği, bilimsel bir kanıtı olmadığı için yasak olan bir gıda yok sadece sağlıklı beslenmem gerek ve paket ürünlerden uzak duracaksın dediAnanas, hurma, maydonoz yasaktı bende. Ananas olayını tekrar araştırın bence.
Maydanoz nane nar hurma yasak canım kağıdımda yazıyor Her gün (1 dilim) ananas tüketilecek yazıyor sanırım kabızlık ve ödem oluşmaması içinAnanas, hurma, maydonoz yasaktı bende. Ananas olayını tekrar araştırın bence.
Yani evet yasaklıyorlarlar ama biraz yemeğin ya da salatanın içinde olması sakıncalı değil fazlası zarar dye söylüyorlar mesela kahvaltıda tutam tutam maydanoz yiyenler gibiçok ilginç, bende de doktorun dediği, bilimsel bir kanıtı olmadığı için yasak olan bir gıda yok sadece sağlıklı beslenmem gerek ve paket ürünlerden uzak duracaksın dedi
genede dikkat ediyoruz napalım, pozitifi görelim deYani evet yasaklıyorlarlar ama biraz yemeğin ya da salatanın içinde olması sakıncalı değil fazlası zarar dye söylüyorlar mesela kahvaltıda tutam tutam maydanoz yiyenler gibi
Evet canım insanın içine sinmiyogenede dikkat ediyoruz napalım, pozitifi görelim de
yaaa ağrılarım oluyor ama inşallah tutunma ağrılarıdır diye dua ediyorum, sen nasılsınEvet canım insanın içine sinmiyo
Sen nasılsın bugün
Bende pek bi ağrı yok ama sdece kalçdan vurulduğum iğne yeri biraz hassas bide dün çok oturdum galiba belim ağrdı akşamyaaa ağrılarım oluyor ama inşallah tutunma ağrılarıdır diye dua ediyorum, sen nasılsın
ayy kasıklarım ve göğsümde ağrılar oluyor, ben kullanılan ilaçlara bağlıyorum ya hayırlısı bakalım, karnımda arada sürekli soğukluklar oluyormuş gibi tabir edemediğim durumlar oluyorBende pek bi ağrı yok ama sdece kalçdan vurulduğum iğne yeri biraz hassas bide dün çok oturdum galiba belim ağrdı akşam
Olabilir canım herkeste yan etkileri farklı olabilirayy kasıklarım ve göğsümde ağrılar oluyor, ben kullanılan ilaçlara bağlıyorum ya hayırlısı bakalım, karnımda arada sürekli soğukluklar oluyormuş gibi tabir edemediğim durumlar oluyor