• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkk💖 beklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
nasıl güzel bir haber :D darısı başıma çok gerginim cumartesisi beklemek çoook zor inan

Ben o kanamanın üzerine ertesi gün ve 5 gün sonra gitmiştim o 5 günde de dinlendim hep, bir kanama alanı olduğunu ama zamanla atılacağını söyledi doktor. Eğer bebeğin sağlıklıysa ne kadar kanama olursa olsun düşmez dedi. Eğer sağlıksızsa bu vücudun onu atması demek olucak selesyon olucak yani sağlıksızsa düşer dedi. O yüzden hayırlısını istedim Allah’tan.
Teselli verici insallah hayirlisiyla yavrularimizi bize bagislar Allah'ım 😊

Öncelikle ilaçlar ne zamana kadar kullanicam benim migrenim var arada tutuyo ve ilacım var fakat onu kullanamıyorum ne kullanabilirim yiyip icmeme nasıl dikkat edebilirim bebek ne zamandan sonra benden beslenir ☺️ Göğüste ve karnımda kasıntılar başladı göğsümü kasiyamiyorum korkudan bu dusuk vs diyolar ya canım aciyor resmen onu sorucam balık yagı öneriyolar bebeğe faydalı oluyormus onu sorucam ekstra kullanmam gereken bisey var mı diye bide ben kabiz degil ama aşırı ishal oluyorum 2 günde bir bu yüzden kilo bile verdim 😅 bebege bi zararı olur mu aklıma geldikce yazıyorum onun disinda doktorum genel bilgileri soyluyor zaten
İyi bari unutma bunlari kagidi direk eline ver 😂🙈 bende ishal olmak istiyorum bende bendee !!! İlk seferki gibi degil istahim asiri kesildi ne yiyeceğimi sasiriyorum bende kabizlik icin. Takviye vercekmi onu sorcam b ve d vitamini onemli diyolar çünkü yolculuk yasak mi onu ogrencem kasikalrimda agrilar ve sizilar oluyor bu ne raddeye kadar normal kan sulandirici ikiz annesi olarak bana pek faydali degil devam ettirmez umarım bu konu kafami kurcaliyor

İyi bari unutma bunlari kagidi direk eline ver 😂🙈 bende ishal olmak istiyorum bende bendee !!! İlk seferki gibi degil istahim asiri kesildi ne yiyeceğimi sasiriyorum bende kabizlik icin. Takviye vercekmi onu sorcam b ve d vitamini onemli diyolar çünkü yolculuk yasak mi onu ogrencem kasikalrimda agrilar ve sizilar oluyor bu ne raddeye kadar normal kan sulandirici ikiz annesi olarak bana pek faydali degil devam ettirmez umarım bu konu kafami kurcaliyor
Ben tedavinin başından beri d vitamini kullanıyorum ocean d3k2 vitamini doktorum vermişti tedaviye başladığım zaman ayrica bide folik asit kullanıyorum folidoce onları degistircekmi bilmiyorum balık yağı çok faydalı diyolar onu sorcam bende bana en basindan beri kan sulandırıcı vermedi gerek yok dedi. Kanamanız olupta hala kan sulandırıcıya devam ettirmesi de çok garip hangi doktora gidiceksin

Öncelikle ilaçlar ne zamana kadar kullanicam benim migrenim var arada tutuyo ve ilacım var fakat onu kullanamıyorum ne kullanabilirim yiyip icmeme nasıl dikkat edebilirim bebek ne zamandan sonra benden beslenir ☺️ Göğüste ve karnımda kasıntılar başladı göğsümü kasiyamiyorum korkudan bu dusuk vs diyolar ya canım aciyor resmen onu sorucam balık yagı öneriyolar bebeğe faydalı oluyormus onu sorucam ekstra kullanmam gereken bisey var mı diye bide ben kabiz degil ama aşırı ishal oluyorum 2 günde bir bu yüzden kilo bile verdim 😅 bebege bi zararı olur mu aklıma geldikce yazıyorum onun disinda doktorum genel bilgileri soyluyor zaten
ya ben de ilaçlardan mı yoksa beslenme kaynaklı mı transfer olduğundan beri hep ishalim :) bunun cevabını bana da söylersen sevinirim. bir zararı olur mu bebeğe :D

Maşallah maşallah
İnşallah bizlere de düzgün insaflı Dr denk gelir
Cnm hangi ilaçları kesti kullanma dedu
Estrofeme 1 hafta daha devam dedi. Pıhtılaşma testi istedi eğer değerlerim iyiyse oksaparı kesecekmiş. Pahalı bir testmiş özelde o yüzden devlette yaptırmaya çalışıcaz. Progestan dex 1 vuruluyordum 2 ye çıkardı. Multivitamin başladı. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Lekelenmelerin olabilir akşamları endişe etme dedi. Eğer kanama adet kanaması gibi başlarsa mutlaka haberim olsun dedi. 12. Haftaya kadar duphaston, progestan 200mg fitil günde 3 16. Haftaya kadar devammış.

ya ben de ilaçlardan mı yoksa beslenme kaynaklı mı transfer olduğundan beri hep ishalim :) bunun cevabını bana da söylersen sevinirim. bir zararı olur mu bebeğe :KK70:
Tabikide söylerim ben de transferden sonra 2 gün ishal 1 düzeliyor ertesi gün yine aynı korkuyorum çok su kaybediyorum sudan da tiksindim
Kokuyor sanki🫢

Estrofeme 1 hafta daha devam dedi. Pıhtılaşma testi istedi eğer değerlerim iyiyse oksaparı kesecekmiş. Pahalı bir testmiş özelde o yüzden devlette yaptırmaya çalışıcaz. Progestan dex 1 vuruluyordum 2 ye çıkardı. Multivitamin başladı. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Lekelenmelerin olabilir akşamları endişe etme dedi. Eğer kanama adet kanaması gibi başlarsa mutlaka haberim olsun dedi. 12. Haftaya kadar duphaston, progestan 200mg fitil günde 3 16. Haftaya kadar devammış.
Prolutex iğne kullaniyormuydun canım

Kızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkk💖 beklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
Nasıl sevindim anlatamam....
Yaşadığınız tatsızlıktan yola çıkarak tüm anne adaylarına demek istediğim "Lütfen her denilene hemen inanıp kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin."

Tabikide söylerim ben de transferden sonra 2 gün ishal 1 düzeliyor ertesi gün yine aynı korkuyorum çok su kaybediyorum sudan da tiksindim
Kokuyor sanki🫢
yeminle aynı sadece Bim'deki assu mu ne var minik 250ml şişelerde onu içebiliyorum. eskiden Hamidiye Erikli bayılırdım geçen Erikli içerken midem bulandı

keşke oksapar ve progestan dex bende kesse çok pahalı ve sürekli bitiyor :)))

Maşallah rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin kuzum 🤲🏻🥰

Çok tşkler cnm verdiğin bilgiler icin

Kokuyor sanki🫢
Bağırsakta değişiklikler oluyor cnm bende de oldu ya progestan iğne yaptı ilk zaman yada gebelik belirtisi ayırt edemedim
Hazır su markalarini dene biraz soğuk olsun içerken kolay içiliyor elma dograyabilirsin içine tadını değiştirir az

Back