• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar fazla ağrım olunca dayanamadım doktora gittim 5 + 2 olan bebeğe 6+0 dedi anlamadım bişey Ama bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür gerçi ağzından zorla laf alıyorum çok tatmin olamadım ama şükür yine de . Bakın bugünkü hali . E Evdekikadin sanırım tek bebek bu arada yine tek çıktı 🙏🏻
Sağlıklı olsun da tek olsun annesi. Bana da çift kondu ama hep tek hissediyorum. Değerlerim de çift gibi çıkmadı zaten

Kızlar fazla ağrım olunca dayanamadım doktora gittim 5 + 2 olan bebeğe 6+0 dedi anlamadım bişey Ama bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür gerçi ağzından zorla laf alıyorum çok tatmin olamadım ama şükür yine de . Bakın bugünkü hali . E Evdekikadin sanırım tek bebek bu arada yine tek çıktı 🙏🏻
Hayırlı olsun canım kalp atışını da duymak nasip etsin Rabbim.. Karından mı muayene ediyo doktorlar ben ilk defa gidicemde kontrole alttan mı muayene ediyolar

Ayy masallah 😍😍 insllah benim de doktorum oyledir yildizlarimiz barisik olur senin sorularin ne acaba 🙈
Öncelikle ilaçlar ne zamana kadar kullanicam benim migrenim var arada tutuyo ve ilacım var fakat onu kullanamıyorum ne kullanabilirim yiyip icmeme nasıl dikkat edebilirim bebek ne zamandan sonra benden beslenir ☺️ Göğüste ve karnımda kasıntılar başladı göğsümü kasiyamiyorum korkudan bu dusuk vs diyolar ya canım aciyor resmen onu sorucam balık yagı öneriyolar bebeğe faydalı oluyormus onu sorucam ekstra kullanmam gereken bisey var mı diye bide ben kabiz degil ama aşırı ishal oluyorum 2 günde bir bu yüzden kilo bile verdim 😅 bebege bi zararı olur mu aklıma geldikce yazıyorum onun disinda doktorum genel bilgileri soyluyor zaten

Hayırlı olsun canım kalp atışını da duymak nasip etsin Rabbim.. Karından mı muayene ediyo doktorlar ben ilk defa gidicemde kontrole alttan mı muayene ediyolar
Sağol canım amin darısı isteyen herkesin başına 🤲 karından muayene etti göremezsem de alttan bakmayalım haftaya bakalım dedi . Ama şükür karından gördü.

Progestan dex artık hep 2 canım. Kan sulandırıcıları 3 gün kesmiştim sonra geri başladım. Brnim de ilk gebeliğim kimyasaldı. Bu sefer sağlıkla doğumlarımızı görürüz inşallah
Amin insallah canim saglikla gelsin bebislerimiz. Karnin sertlesmedimi dex den ? Onceki transferimdekalinlasmisti derim artik? Allah yardimcimiz olsun

Sağol canım maşallah sana da ☺️ Ben de 5+2 dedim doktor 6 diyip yolladı 😀 haftaya cumartesi gitçektim bidaha bugün ani bi ağrıyla gittim , bakalım başka doktor günüme ne der makinaya göre değişiyordur belki .
Kasik ağrıların mı başladı şimdi nasilsin

Sağol canım maşallah sana da ☺️ Ben de 5+2 dedim doktor 6 diyip yolladı 😀 haftaya cumartesi gitçektim bidaha bugün ani bi ağrıyla gittim , bakalım başka doktor günüme ne der makinaya göre değişiyordur belki .
Bende 4 +5tim 5+4 dedi 6 gün fazla cikti🤣

Back