• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkk💖 beklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
Cok şükür canm 🤲🥰

bugün 5+1 oldum ya ben karnım ağrıyor falan diye gitsem acil kadın doğuma baktırsam kese var mı diye çıkar mı acaba :)) ölcem meraktan

Bağırsakta değişiklikler oluyor cnm bende de oldu ya progestan iğne yaptı ilk zaman yada gebelik belirtisi ayırt edemedim
Hazır su markalarini dene biraz soğuk olsun içerken kolay içiliyor elma dograyabilirsin içine tadını değiştirir az
Bugün uludag premium un suyunu almış eşim onu içtim tadı şekerli gibi geldi bi sure de onu icim bakalım 😅

Oksapar yazılıyomuydu ya şok oldum şuan boşuna mı para verdik🥹 ben de bugün miniğimin kalp atışlarını duydum ama yanında yine bir kanama bölgesi varmış. Kanaman olabilir dedi. Biraz moralim bozuldu ama olsun çok şükür bugünümüze

Oksapar yazılıyomuydu ya şok oldum şuan boşuna mı para verdik🥹 ben de bugün miniğimin kalp atışlarını duydum ama yanında yine bir kanama bölgesi varmış. Kanaman olabilir dedi. Biraz moralim bozuldu ama olsun çok şükür bugünümüze
öyleymiş boşa para vermişim her hafta :)) içinde zaten 8 tane mi 10 tane mi ne var o kadar çabuk bitiyor ki :( bu arada çok tebrik ederim annesi inşallah kendisini de görürsün

öyleymiş boşa para vermişim her hafta :)) içinde zaten 8 tane mi 10 tane mi ne var o kadar çabuk bitiyor ki :KK43: bu arada çok tebrik ederim annesi inşallah kendisini de görürsün
Çok teşekkür ederim darısı başınıza❤️Peki doğum doktorunuza mı yazdırdınız sağlık ocağına mı?

Çok teşekkür ederim darısı başınıza❤️Peki doğum doktorunuza mı yazdırdınız sağlık ocağına mı?
ben bugün öğrendim sağlık ocağı yazıyor diye. daha önce hep eczaneden ücretli aldım. sağlık ocağına bir soracağım.

yarın bana da yazarsalar çok dua edeceğim arkadaşım sana :)
Bana eczacı söylemişti neden yazdirmiyorsunuz böyle alırsanız pahalı olur diye. Ben recetemi de götürüyorum bitti tekrar alınacak deylp yazdiriyorym

Back