Ben o kanamanın üzerine ertesi gün ve 5 gün sonra gitmiştim o 5 günde de dinlendim hep, bir kanama alanı olduğunu ama zamanla atılacağını söyledi doktor. Eğer bebeğin sağlıklıysa ne kadar kanama olursa olsun düşmez dedi. Eğer sağlıksızsa bu vücudun onu atması demek olucak selesyon olucak yani sağlıksızsa düşer dedi. O yüzden hayırlısını istedim Allah’tan.İyi yapmışsın canim bidaha ne zaman Doktora gidiceksin sen
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alKızlar fazla ağrım olunca dayanamadım doktora gittim 5 + 2 olan bebeğe 6+0 dedi anlamadım bişey Ama bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür gerçi ağzından zorla laf alıyorum çok tatmin olamadım ama şükür yine de . Bakın bugünkü hali . @Evdekikadin sanırım tek bebek bu arada yine tek çıktı
Evet kullanıyorum progestan fitille beraberProgestan dex kullanıyor musun deri altı enjeksiyon
Beni de Perşembe çağırdılar. Transfer 18 Ağustostu.Persembe gunu bakacak tukbebek dktrum öncesinde kadın doğum bakmisti kese göründü
Günaydınn bu hafta bazılarımız kalp atışı bazılarımız kese görmeyi bekliyor. Hepimiz için hayırlı güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallahGünaydın güzel anneler. Kanamasız bir gün dilerim
Estrofemi bıraktırdı kuzum oksapar ve coraspirini kanama olunca bırakmıştım zaten onun yerine de omega 3 ve magnezyum verdiler banaGünaydınlar
Arkadaşlar Kalp atışı muayenesinden sonra doktorunuz hangi ilaçları bıraktırdı yazabilir misiniz bize de rehber olursunuz
Oksapar coraspin estrofem progestan vb gibi
Persembe bende gidiyorumBeni de Perşembe çağırdılar. Transfer 18 Ağustostu.
Zaman çok yavaş geçiyor. Aklım fikrim Perşembe şimdi. Bir de acaba tek mi çift mi?
Siz de kalp atışına gidiyosunuz dimi? Ah çok heyecanlı yaaPersembe bende gidiyorum
Ayy canım benim nasıl sevindim anlatamam hadi gözünaydın darısı da bizlere olsun inşallahKızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkkbeklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkkbeklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
6+1 dedi sanırım alttan muayene olduğu için erken duyabildik cnmMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKac haftalık olduğunu söyledi mi
Çok sağol canım darısı sana inşallahAyy canım benim nasıl sevindim anlatamam hadi gözünaydın darısı da bizlere olsun inşallah
Çok sevindim ya maşallah6+1 dedi sanırım alttan muayene olduğu için erken duyabildik cnm
Maşallah maşallahKızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkkbeklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?