2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

İyi yapmışsın canim bidaha ne zaman Doktora gidiceksin sen
Ben o kanamanın üzerine ertesi gün ve 5 gün sonra gitmiştim o 5 günde de dinlendim hep, bir kanama alanı olduğunu ama zamanla atılacağını söyledi doktor. Eğer bebeğin sağlıklıysa ne kadar kanama olursa olsun düşmez dedi. Eğer sağlıksızsa bu vücudun onu atması demek olucak selesyon olucak yani sağlıksızsa düşer dedi. O yüzden hayırlısını istedim Allah’tan.

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al Bebeğin veya kesenin bıyutuna göre değiştirebiliyolar haftayı günü kafan karışmasın. Demekki evladın olması gerektiği kadar büyük öyle düşün

Günaydın kızlar ne zamandır giremedim kanamaların azalmasına çok sevindim inşallah birdaha yaşamasan şu 12. Haftaya kadar atlatırız Bulantı konuşmuşsunuz valla olmaması daha hayırlı gibi kaç gündür sabahları midem boş gibi birşey yesem bulanacakmış gibi hissedip duruyorum sinir bozucu ve keyif kaçırıcı mesela bugün sabah 6 dan beri duruyorum öyle anlamadım valla

Günaydınlar
Arkadaşlar Kalp atışı muayenesinden sonra doktorunuz hangi ilaçları bıraktırdı yazabilir misiniz bize de rehber olursunuz
Oksapar coraspin estrofem progestan vb gibi

Günaydınlar
Arkadaşlar Kalp atışı muayenesinden sonra doktorunuz hangi ilaçları bıraktırdı yazabilir misiniz bize de rehber olursunuz
Oksapar coraspin estrofem progestan vb gibi
Estrofemi bıraktırdı kuzum oksapar ve coraspirini kanama olunca bırakmıştım zaten onun yerine de omega 3 ve magnezyum verdiler bana

Kızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkk beklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.

Eklentiler

• 20220905_100503.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 65
Ayy canım benim nasıl sevindim anlatamam hadi gözünaydın darısı da bizlere olsun inşallah

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kac haftalık olduğunu söyledi mi

Maşallah maşallah
İnşallah bizlere de düzgün insaflı Dr denk gelir
Cnm hangi ilaçları kesti kullanma dedu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…