Sağlıklı olsun da tek olsun annesi. Bana da çift kondu ama hep tek hissediyorum. Değerlerim de çift gibi çıkmadı zatenKızlar fazla ağrım olunca dayanamadım doktora gittim 5 + 2 olan bebeğe 6+0 dedi anlamadım bişey Ama bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür gerçi ağzından zorla laf alıyorum çok tatmin olamadım ama şükür yine de . Bakın bugünkü hali . E Evdekikadin sanırım tek bebek bu arada yine tek çıktı
Ya evet zararliymis bolca tuketiyosan kes tabi nane icinde ayni sey gecerli mi acabaO maydanozu severek yiyordum ama artık bırakmak zorundayım dr yeme demisti
Naneyle ilgili bisey demedi. Zararlı olmasına şaşırdım dogrusuYa evet zararliymis bolca tuketiyosan kes tabi nane icinde ayni sey gecerli mi acaba
İnşallah olmaz bulantinBenim hiç bulantım olmadı. Bulantı olmak zorunda mı? Herşeyden panik yapar hale geldim
Kadınlar naneye de öyle diyorlardı az az yense bişey olmaz oturup bı demet yiyecek halimiz yokYa evet zararliymis bolca tuketiyosan kes tabi nane icinde ayni sey gecerli mi acaba
Ben iyiyim cnm devam etmedi. Birden boşaldı ve kesildi..değişik birşeydi yani. Anlayamadım neyden dolayı olduğunufruitella bu arada kanaman ne alemde canimcim iyi misin
Yok canımm duruyor sanıyorum sonra yine başlıyor. Gün boyu devam etti. Yarın doktora gideceğimB babyxgeliyor canim sen nasilsin kanaman ne durumda bi durulma var mi
Hayırlı olsun canım kalp atışını da duymak nasip etsin Rabbim.. Karından mı muayene ediyo doktorlar ben ilk defa gidicemde kontrole alttan mı muayene ediyolarKızlar fazla ağrım olunca dayanamadım doktora gittim 5 + 2 olan bebeğe 6+0 dedi anlamadım bişey Ama bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür gerçi ağzından zorla laf alıyorum çok tatmin olamadım ama şükür yine de . Bakın bugünkü hali . E Evdekikadin sanırım tek bebek bu arada yine tek çıktı
Öncelikle ilaçlar ne zamana kadar kullanicam benim migrenim var arada tutuyo ve ilacım var fakat onu kullanamıyorum ne kullanabilirim yiyip icmeme nasıl dikkat edebilirim bebek ne zamandan sonra benden beslenirAyy masallahinsllah benim de doktorum oyledir yildizlarimiz barisik olur senin sorularin ne acaba
Sağol canım amin darısı isteyen herkesin başınaHayırlı olsun canım kalp atışını da duymak nasip etsin Rabbim.. Karından mı muayene ediyo doktorlar ben ilk defa gidicemde kontrole alttan mı muayene ediyolar
Doğru tabiSağlıklı olsun da tek olsun annesi. Bana da çift kondu ama hep tek hissediyorum. Değerlerim de çift gibi çıkmadı zaten
O zaman zamanım gelmedi benim daha küçük bulantı 7 -8 den sonra başlıyo galibaBen de prograf kullanıyorum canım onla alakası yok bence
Sağol canım maşallah sana daMaasallah canmBende bugün 5 +6 oldum
Amin insallah canim saglikla gelsin bebislerimiz. Karnin sertlesmedimi dex den ? Onceki transferimdekalinlasmisti derim artik? Allah yardimcimiz olsunProgestan dex artık hep 2 canım. Kan sulandırıcıları 3 gün kesmiştim sonra geri başladım. Brnim de ilk gebeliğim kimyasaldı. Bu sefer sağlıkla doğumlarımızı görürüz inşallah
Kasik ağrıların mı başladı şimdi nasilsinSağol canım maşallah sana daBen de 5+2 dedim doktor 6 diyip yolladı haftaya cumartesi gitçektim bidaha bugün ani bi ağrıyla gittim , bakalım başka doktor günüme ne der makinaya göre değişiyordur belki .
Bende 4 +5tim 5+4 dedi 6 gün fazla ciktiSağol canım maşallah sana daBen de 5+2 dedim doktor 6 diyip yolladı haftaya cumartesi gitçektim bidaha bugün ani bi ağrıyla gittim , bakalım başka doktor günüme ne der makinaya göre değişiyordur belki .
Persembe gunu bakacak tukbebek dktrum öncesinde kadın doğum bakmisti kese göründüKeseyi görünce bıraktırdı Dr keseyi görmüş muydun sen cnm
Çok güzel işte rahat geçirirsin illa olması şart degilkiBenim hiç bulantım olmadı. Bulantı olmak zorunda mı? Herşeyden panik yapar hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?