6+1 im canım. Leblebi gerçekten iyi geldi az önce yedim deCanm kac haftaliktin sen ben cuma günü sabah biraz çıkarmıştım sonra durdu hafif bulanıyor midem şimdi de ara ara daha tam başlamadı galiba...kraker leblebi iyi diyolar
Prednol bende kullanıyorum demekki oyuzden bulantilar tam başlamadı bekliyordum bulantilari böyle giderse rahat olurAh canim benim ben prednol kullanıyorum ya o bagisikligi dusuruyormus ki bebege karsi vücut savas acamasin diye o yüzden henüz bulantilarim dorukta degilmis ama ilk gebeligimde bulantilarimi rahatlatan iki sey vardi salatalik ve bitter cikolata resmen cikolata midemi bastiriyordu birer oarca agzima atip cevirip duruyordum bi dene istersen cikolatayi
Adı nedir canım ilacın? Prilam da ok ama dimi zaten hamileler içinmiş bir zararı yoktur heraldeEvet benim de bulantim çok düşünmemeye çalışıyorum. Prilam aldım ama bitkisel başka bir ilaç da önermişti dr. Onu bulursam pazartesi alicam yoksa sipariş edicem.
Yenimi basladi canm bulantin6+1 im canım. Leblebi gerçekten iyi geldi az önce yedim de
Şöyle söyliyim ilk çarşamba Sabah başladı. Hatta tam işe gitmek için hazırlanıyordum. Sonraki günler her sabah ve gün içinde zaman zaman yokluyor işte. İlaç içinde bikaç saat rahat sonra gene başlıyor. Benim hamilelik bulantılı geçecek belli oldu şimdidenYenimi basladi canm bulantin
Prilam içince kac saat rahatsın günde kaç kez kullanılması gerekŞöyle söyliyim ilk çarşamba Sabah başladı. Hatta tam işe gitmek için hazırlanıyordum. Sonraki günler her sabah ve gün içinde zaman zaman yokluyor işte. İlaç içinde bikaç saat rahat sonra gene başlıyor. Benim hamilelik bulantılı geçecek belli oldu şimdiden
Günde en fazla 2 dediler canım. Değişiyor etkisiPrilam içince kac saat rahatsın günde kaç kez kullanılması gerek
Ben o kadar heyecanlıyım ki ne sorcam diye düşünüyorumAminnnn aminnn aminnn doktora soracagimiz sorulari onden ayarlasakta birimiz unutursa birimiz sormus olur ben hep unutuyorum
Ben beyaz leblebi ve badem yiyiorum ya da grisini iyi geliyor en azından bastırıyor midemi bendede var ilaç kullanmaktansa bunları tercih ediyorumKızlat bu bulantılar beni mahvediyor. Prilam gerçekten çok rahatlattı ama ilacın etkisi geçer geçmez yine başlıyor. O kadar çok öğürüyorum ki sonrasında öksürüğe çeviriyor bi tek kusmadığım kalıyor. Sizin de böyle yoğun bulantınız oluyor mu ne yapıyosunuz geldiğinde
Şu an hatırlamıyorum yarın tekrar sorucam. Zaten prilami da dr önerdi.Adı nedir canım ilacın? Prilam da ok ama dimi zaten hamileler içinmiş bir zararı yoktur heralde
Ayy masallahBen o kadar heyecanlıyım ki ne sorcam diye düşünüyorumeşim bi not defteri getirmiş küçük aklına gelenleri yaz buraya diye aklıma geldikçe yazıyorum gidince unutursam deftere bakicam Allahtan doktorum ben sormadan da herseyi anlatan bi kadın ondan çok şanslıyım maşallah
Ay evet ya kesilene kadar rahat oluruzPrednol bende kullanıyorum demekki oyuzden bulantilar tam başlamadı bekliyordum bulantilari böyle giderse rahat olur
İster istemez etkisi olur tabiki bide meyvelsri dene kokulari ve tatlariyla bastirir biraz mideniTeşekkür ederim canım salatalık deneyebilirim bak. Ben de bağışıklık baskılayıcı olarak transfer öncesi prednol, transfer itibariyle de prograf kullanıyorum aslında ama onla alakası var mı bilmiyorum. Annemin de çok bulantılı geçmiş genetik de olabilir
Ben de prednol kullanıyorum ama bulantı çok rahatsız ediyor.Prednol bende kullanıyorum demekki oyuzden bulantilar tam başlamadı bekliyordum bulantilari böyle giderse rahat olur
Keseyi görünce bıraktırdı Dr keseyi görmüş muydun sen cnmPrednol bende kullanıyorum demekki oyuzden bulantilar tam başlamadı bekliyordum bulantilari böyle giderse rahat olur
Benim de henüz yok cnmBenim hiç bulantım olmadı. Bulantı olmak zorunda mı? Herşeyden panik yapar hale geldim
Ben o dediğiniz ilaçlardan da kullanmadım prednol filan. Keşke bulanmasa böyle devam etse çok mutlu olurum. Sağlıklı olsunda bulanmasın daha iyiBenim de henüz yok cnm
Bulantı ilacı değil cnm Kortizol buBen o dediğiniz ilaçlardan da kullanmadım prednol filan. Keşke bulanmasa böyle devam etse çok mutlu olurum. Sağlıklı olsunda bulanmasın daha iyi
Yok oyle bisey olmasa ne guzel rahat gecirirsin iste ne guzel inşallah olmazBenim hiç bulantım olmadı. Bulantı olmak zorunda mı? Herşeyden panik yapar hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?