- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Aminnnn aminnn aminnn doktora soracagimiz sorulari onden ayarlasakta birimiz unutursa birimiz sormus olur ben hep unutuyorumMutlaka etiketliceminşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler
Aynn kararında olması lazım herseyinYahu yokkk icin rahat olsun oturup hayvani komple yemis gibi korkutuyor bu efsanaler adami kocam da gelmis gecen gun 2 tel maydanoz yemiştin (agzimdaki aci tati bastirsin diye atmistim agzima ) çok zararliymis ondan mi oldu diyo sinirlendin tarlayi yemedim ya dedimbence kararinda olan hersey caizdir dhdhdh
Progestan dex artık hep 2 canım. Kan sulandırıcıları 3 gün kesmiştim sonra geri başladım. Brnim de ilk gebeliğim kimyasaldı. Bu sefer sağlıkla doğumlarımızı görürüz inşallahKanama bitince oksapar ve coraspine tekrar kac gu sonra devam ettiniz ? Progestan dex i 2 ye cikarmis onu kac gun 2 defa yaptiniz ? ,onceki transferimdede olmustu benim coraspini kestik oksapara gun asiri devam ettik pihtilasma oldugu icin ama kimyasala dondu sonra. Sizin tutmuş sanirim. Benim yeni transferimde 2 hafta sonra dikkatli olmak istiyorum anliyirsunuz beni dimi
Aklına geldikçe kağıda yaz giderken de götürmeyi unutmaAminnnn aminnn aminnn doktora soracagimiz sorulari onden ayarlasakta birimiz unutursa birimiz sormus olur ben hep unutuyorum
Ahaha not aliyorum ama yine de unutuyorum bebisleri gordukten sonra aklim gidiyo hey kurban oldugum RabbimAklına geldikçe kağıda yaz giderken de götürmeyi unutma
Oyyy yavrum benimKızlar fazla ağrım olunca dayanamadım doktora gittim 5 + 2 olan bebeğe 6+0 dedi anlamadım bişey Ama bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür gerçi ağzından zorla laf alıyorum çok tatmin olamadım ama şükür yine de . Bakın bugünkü hali . E Evdekikadin sanırım tek bebek bu arada yine tek çıktı
Soda limon tuz karıştırıp içmeyi bı denesene az bişeKızlat bu bulantılar beni mahvediyor. Prilam gerçekten çok rahatlattı ama ilacın etkisi geçer geçmez yine başlıyor. O kadar çok öğürüyorum ki sonrasında öksürüğe çeviriyor bi tek kusmadığım kalıyor. Sizin de böyle yoğun bulantınız oluyor mu ne yapıyosunuz geldiğinde
Kuzum kimyasala donduyse kese gorunmeden önce dönmüştür cunku kese olustuktan sonra bebegin kaybina düşük deniyor yani pihtilasmadan oturuyse en basta bi kanama gorunce senin ihtiyatli davranman lazim icini ferah tut inşallah bu sefer hic oyle bişey yasamazsin böyle dusunelim bizKanama bitince oksapar ve coraspine tekrar kac gu sonra devam ettiniz ? Progestan dex i 2 ye cikarmis onu kac gun 2 defa yaptiniz ? ,onceki transferimdede olmustu benim coraspini kestik oksapara gun asiri devam ettik pihtilasma oldugu icin ama kimyasala dondu sonra. Sizin tutmuş sanirim. Benim yeni transferimde 2 hafta sonra dikkatli olmak istiyorum anliyirsunuz beni dimi
Ah canim benim ben prednol kullanıyorum ya o bagisikligi dusuruyormus ki bebege karsi vücut savas acamasin diye o yüzden henüz bulantilarim dorukta degilmis ama ilk gebeligimde bulantilarimi rahatlatan iki sey vardi salatalik ve bitter cikolata resmen cikolata midemi bastiriyordu birer oarca agzima atip cevirip duruyordum bi dene istersen cikolatayiKızlat bu bulantılar beni mahvediyor. Prilam gerçekten çok rahatlattı ama ilacın etkisi geçer geçmez yine başlıyor. O kadar çok öğürüyorum ki sonrasında öksürüğe çeviriyor bi tek kusmadığım kalıyor. Sizin de böyle yoğun bulantınız oluyor mu ne yapıyosunuz geldiğinde
Bu arada benimde ayni gün içinde 2 ayri hastaneye gittim ya kanama gununde sabahki 4+3 dedi aksamki 6+2 dedi cihazin gorusune gore degisiyor iste 6+2 gösteren cihazda goruntude cok guzeldi gayet kocaman gozukuyodu bebisler kese de oyle bebislerin kalp atislari bile cok net belliydi hatta inanamadim bunlar benim yavrularimmi dedim okadar guzel gosteriyodu yani cihazi kaliteli yerlere gitmek lazimKızlar fazla ağrım olunca dayanamadım doktora gittim 5 + 2 olan bebeğe 6+0 dedi anlamadım bişey Ama bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür gerçi ağzından zorla laf alıyorum çok tatmin olamadım ama şükür yine de . Bakın bugünkü hali . E Evdekikadin sanırım tek bebek bu arada yine tek çıktı
Ne güzel yorumOyyy yavrum benimel sallamis teyzoslarina ama ben hala alt taraftaki o siyah boslugu goruyorum yine ayni tarafta o neyki ozaman benim yavrularinda konumu oyle ama gonlunden gecenin hakkinda hayirli olmasini dilerim kardesim
Ya o kadar gün fark oluyor mu gerçekten benim transfer tarihime göre 5+2 ye 6 Dedi sende daha çok fark varmış. Gerçekten de dünküne göre çok daha büyük ve net gözüküyor. Bi an sanki kalp sesi duydum gibi ses açtı ama sonra kapattı. Cihaz güzeldi ama doktor ne yazıkki . Yaşlı Konuşmuyor anlatmıyor Sorun yok dedi sevindim çıktımBu arada benimde ayni gün içinde 2 ayri hastaneye gittim ya kanama gununde sabahki 4+3 dedi aksamki 6+2 dedi cihazin gorusune gore degisiyor iste 6+2 gösteren cihazda goruntude cok guzeldi gayet kocaman gozukuyodu bebisler kese de oyle bebislerin kalp atislari bile cok net belliydi hatta inanamadim bunlar benim yavrularimmi dedim okadar guzel gosteriyodu yani cihazi kaliteli yerlere gitmek lazim
O maydanozu severek yiyordum ama artık bırakmak zorundayım dr yeme demistiYahu yokkk icin rahat olsun oturup hayvani komple yemis gibi korkutuyor bu efsanaler adami kocam da gelmis gecen gun 2 tel maydanoz yemiştin (agzimdaki aci tati bastirsin diye atmistim agzima ) çok zararliymis ondan mi oldu diyo sinirlendin tarlayi yemedim ya dedimbence kararinda olan hersey caizdir dhdhdh
Canm kac haftaliktin sen ben cuma günü sabah biraz çıkarmıştım sonra durdu hafif bulanıyor midem şimdi de ara ara daha tam başlamadı galiba...kraker leblebi iyi diyolarKızlat bu bulantılar beni mahvediyor. Prilam gerçekten çok rahatlattı ama ilacın etkisi geçer geçmez yine başlıyor. O kadar çok öğürüyorum ki sonrasında öksürüğe çeviriyor bi tek kusmadığım kalıyor. Sizin de böyle yoğun bulantınız oluyor mu ne yapıyosunuz geldiğinde
Evet benim de bulantim çok düşünmemeye çalışıyorum. Prilam aldım ama bitkisel başka bir ilaç da önermişti dr. Onu bulursam pazartesi alicam yoksa sipariş edicem.Kızlat bu bulantılar beni mahvediyor. Prilam gerçekten çok rahatlattı ama ilacın etkisi geçer geçmez yine başlıyor. O kadar çok öğürüyorum ki sonrasında öksürüğe çeviriyor bi tek kusmadığım kalıyor. Sizin de böyle yoğun bulantınız oluyor mu ne yapıyosunuz geldiğinde
Maasallah canmKızlar fazla ağrım olunca dayanamadım doktora gittim 5 + 2 olan bebeğe 6+0 dedi anlamadım bişey Ama bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür gerçi ağzından zorla laf alıyorum çok tatmin olamadım ama şükür yine de . Bakın bugünkü hali . E Evdekikadin sanırım tek bebek bu arada yine tek çıktı
Teşekkür ederim canım salatalık deneyebilirim bak. Ben de bağışıklık baskılayıcı olarak transfer öncesi prednol, transfer itibariyle de prograf kullanıyorum aslında ama onla alakası var mı bilmiyorum. Annemin de çok bulantılı geçmiş genetik de olabilirAh canim benim ben prednol kullanıyorum ya o bagisikligi dusuruyormus ki bebege karsi vücut savas acamasin diye o yüzden henüz bulantilarim dorukta degilmis ama ilk gebeligimde bulantilarimi rahatlatan iki sey vardi salatalik ve bitter cikolata resmen cikolata midemi bastiriyordu birer oarca agzima atip cevirip duruyordum bi dene istersen cikolatayi
Ben de prograf kullanıyorum canım onla alakası yok benceNe güzel yorumçok teşekkür ederim . Büyümüş sanki değil mi düne göre O içindeki şey bebek galiba sanki Bebek’te gözükmeye başlamış . Vallahi tabii ki ikiz isterdik ama bunada şükür hiç olmamasından iyidir Allah bekleyen herkese nasip etsin . Efolis Benim de daha hiç bulantım olmadı . Ben de Bağışıklık düşürücü ilaç prograf kullanıyorum onla alakalıysa eğer. Yada belki Benim için daha erkendir 5,5 -6 Haftalık doktorun demesine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?