• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

fruitella fruitella B babyxgeliyor E Evdekikadin kızlar hiç korkmayın benim de olsu geçen hafta anlatmıştım hatta denk gelmişsinizdir belki bildiğiniz adet oldum. Ben düştü sandım hem de 5. Haftadaydım ve daha keseyi görmemiştim ama çok şükür bişe olmadı size de olmaz tutunacak çocuk halter de kaldırsan her türlü tutunurmuş. Biraz istirahatle düzelir İnşallah moral bozmayın

Benim kanamam hala devam ediyor. Bildiğiniz adet görüyor gibiyim. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş. Niçin oluşur diye sordum. Sebebini bilemeyiz. Bebekle rahim arasındaki uyumsuzluk dedi. İlla düşük yapacaksın gibi düşünme ama risksiz bir durum da değil dedi. İğne yapıldı. İstirahat edeceğim. Haftaya işe gitmek yok. Kalp atışına sevinemedim bile ağlamaktan. Allah yardımcımız olsun.
Bana da aynı şeyi dedi doktor. Olabiliyormuş üzülme çok geçmiş olsun canım

fruitella fruitella B babyxgeliyor E Evdekikadin kızlar hiç korkmayın benim de olsu geçen hafta anlatmıştım hatta denk gelmişsinizdir belki bildiğiniz adet oldum. Ben düştü sandım hem de 5. Haftadaydım ve daha keseyi görmemiştim ama çok şükür bişe olmadı size de olmaz tutunacak çocuk halter de kaldırsan her türlü tutunurmuş. Biraz istirahatle düzelir İnşallah moral bozmayın

Arkadaşlar benim bugün koyu lekelenme yanı sıra kasık ağrım var. Acile gitsem mi diye düşünüyorum

İnsan başına gelmeyince anlamıyormuş vallahi büyük korku yaşadık. Şimdi birşey kalmadı çok halsizlik var sadece bakalım yerleşme kanamasıdır ve üstüne görme diye birşey varmış onlar olabilir diyor çevremdekiler. Tekrar etmesin. Üst üste hepimiz yaşadık. Diğer yaşamayan kişilerin de başına gelirse panik olmasınlar bizim gibi, sakin kalsınlar. Gerçi o an kaybetme korkusu basınca insana sakinlik filan imkansız gibi birşey oluyor orası da ayrı bir mesele. Senin tekrarladı mı veya şuan yolunda mı herşey?

Arkadaşlar benim bugün koyu lekelenme yanı sıra kasık ağrım var. Acile gitsem mi diye düşünüyorum
Cnm acillerde çok birşey yapmıyorlar bu durumlar için. Ben kadın doğumun aciline gitmiştim orda yatış verdiler 1 gün yattım 3 gün daha yat dediler ama ben evime çıktım çünkü ağızdan progestan veriyorlardı sadece. Ağızdan alınca çok halsizleştiriyor o yüzden vajinal almaya başladım kanama durunca. Sen ne yapmaya karar verdin?

İnsan başına gelmeyince anlamıyormuş vallahi büyük korku yaşadık. Şimdi birşey kalmadı çok halsizlik var sadece bakalım yerleşme kanamasıdır ve üstüne görme diye birşey varmış onlar olabilir diyor çevremdekiler. Tekrar etmesin. Üst üste hepimiz yaşadık. Diğer yaşamayan kişilerin de başına gelirse panik olmasınlar bizim gibi, sakin kalsınlar. Gerçi o an kaybetme korkusu basınca insana sakinlik filan imkansız gibi birşey oluyor orası da ayrı bir mesele. Senin tekrarladı mı veya şuan yolunda mı herşey?
Kıyamam eminim çok korkmuşsunuzdur biraz fazla belim ağrıyınca bile korkuyorum zor süreçlerden geçiyoruz kaybetme korkusu da cabası…Ama kanama sürekli devsm etmediği sürece olabilir hiç korkmayın herşey çok güzel sağlıkla devam edicek inşallah🙏🏻

Canım amin İnşallah tekrarlamasın benim çok psikolojim bozuldu gerçekten. Kanama alanı göründü doltor dedi ki bu kanamanın bir kısmını vücut emicek bir kısmı da atılacak korkma dedi bundan tam bir hafta sonra tekrar kanamam oldu ama daha az ve leke şeklinde 2 gün sürdü. Sonunun aktığını tahmin ediyorum yarın kontrolüm var gidince öğrenicem ben de

Kizlar ben 4.haftada tavuk ciğeri yemiştim yüksek A vitamini içerdiği için ilk 3 ayda doğumsal kusur yaratabilirmis şimdi çok korktum bir kere yedim sıkıntı olurmu acaba 😔😟

Kanama yaşayan herkese geçmiş olsun. Ben de transferin 10.günü yaşamıştım panikle hastaneye koşmuştum. Doktor bana sadece 5 gün kullanacağım Endol diye bir ilaç vermişti. Progestan dex’i de günde 1’den 2’ye çıkarmıştı. Kanama ertesi gün lekeye döndü diğer gün de kesildi. Nasıl bir korku ve his olduğunu ben de ta ilk günlerde öğrenmiş oldum. Rabbim bir daha yaşatmasın. Ama bu süreçte yani vücudun bebeği kabul etme sürecinde normal olduğunu söyledi doktorum ve bu süreç 12 haftaya kadar sürüyor.

Pazartesi iş var, yarın da dinlenecegim ben. Umarım bir sorun değildir bu.
Benim de belim ve kuyruk sokumum çok ağrıyor, 5 günde 1 olduğum prolutan iğne de bu ağrıları arttırıyor bence.
Kasıklarım arada batıyor ama okuduğum kadarıyla, dinlediğin kadarıyla normal bunlar.
Vücudun ağırlık merkezi değişiyor, vücut kendini yepyeni birşeye hazırlıyor.
Herkes aynı yaşamıyor tabii. Ama bel ve kasık ağrısı çeken çok.

Kızlar bende de kanama yok ama iki gündür şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı bi doktora gitsem ne yapacaklar Bir şey yapmazlar dimi boşa giderim ? Acaba kötü bir şeyler mi oldu endişelenmeli miyim? Dün bir şeylere aşırı üzüldüm ağladım ondan kaynaklı kötü bir şey olabilir mi

Kızlar bende de kanama yok ama iki gündür şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı bi doktora gitsem ne yapacaklar Bir şey yapmazlar dimi boşa giderim ? Acaba kötü bir şeyler mi oldu endişelenmeli miyim? Dün bir şeylere aşırı üzüldüm ağladım ondan kaynaklı kötü bir şey olabilir mi
Ben transferin 10. Gününden beri yaşıyorum kasık ağrısını. Bel ağrısı da 3 gündür var. Transferin ne zaman olmuştu senin?

Kizlar ben 4.haftada tavuk ciğeri yemiştim yüksek A vitamini içerdiği için ilk 3 ayda doğumsal kusur yaratabilirmis şimdi çok korktum bir kere yedim sıkıntı olurmu acaba 😔😟
Kizlar bilgisi olan varmi sizler yediniz mi

Cnm tek seferde belirli bir miktar tüketmekten birşey olmaz bence. Ben çiğ olan et ürünleri ve pastorize edilmemiş süt ürünlerinde sıkıntı olabileceğini biliyorum. Takma kafana millet alkol sigarayla gebelik tamamlıyor...
Ki bizim annelerimiz ne kadar bilinçliydiler? Allah ne verdiyse yediler içtiler. Biz daha sağlıklı olsun diye özen gösterdiğimizden bu endişeler..

Back