2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

1 tabak dolusu yedim bir defa ilk 3 ay onermiyolar inşallah sıkıntı olmaz cnm

Cnm ağrın çok belirgin ve ani olmadığı sürece korkma bence. Kasık aşrısı bel ağrısı. Şiddetli demişsin gerçi ama hastaneye torulmaktansa doktoruna ulaşabiliyorsan bir danış

Kanama bitince oksapar ve coraspine tekrar kac gu sonra devam ettiniz ? Progestan dex i 2 ye cikarmis onu kac gun 2 defa yaptiniz ? ,onceki transferimdede olmustu benim coraspini kestik oksapara gun asiri devam ettik pihtilasma oldugu icin ama kimyasala dondu sonra. Sizin tutmuş sanirim. Benim yeni transferimde 2 hafta sonra dikkatli olmak istiyorum anliyirsunuz beni dimi
Ben kanama yaşadığımda doktorum coraspirini de oksaparı da direk kestirmişti canım. Kanama bitene kadar yaptırmadı bana

Kizlar bilgisi olan varmi sizler yediniz mi
Canım sakatat yenmesi tavsiye edilmiyor biliyorum. Geçen komşumla konuşurken o hamile iken bir güzel yemiş, doktora söylemiş sonra korkup. Doktor canın istediyse iyi olmuş bir porsiyondan bir şey olmaz demiş.

Hiç endişe etme. Ben bilmeden bir hafta fazladan kortizon ilaç kullandım doktor ona bile bir şey olmaz dedi. Hem de iki doktora bir şey olmaz dedi.Endişe etme kuzum.

Bu arada kanamam olduğu zaman corasprin kesildi benden ama oksapar içmemde bir sakınca olmadığı oksaparın kanama uapmadığı söylendi onu kesmedim o yüzden. Gebelikte kanama çok kötü bi his gerçekten çok endişe verici korkutucu ve hayatı zindan eden bi his. Ben yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ama o kadar çok kanamam oldu ki düştü sandım ama düşmemiş o yüzden paikolojinin de çok önemli olduğunu unutmayın ve kendinizi ve dolayısıyla bebeğinizi üzmeyin moralinizi yüksek tutun

Cok şükür canm içimi rahatlattin

Tabiki öyle Allahim yasatmasin bidaha bunla gecmis olsun okadar zor ki

Kizlar ben 4.haftada tavuk ciğeri yemiştim yüksek A vitamini içerdiği için ilk 3 ayda doğumsal kusur yaratabilirmis şimdi çok korktum bir kere yedim sıkıntı olurmu acaba
Yahu yokkk icin rahat olsun oturup hayvani komple yemis gibi korkutuyor bu efsanaler adami kocam da gelmis gecen gun 2 tel maydanoz yemiştin (agzimdaki aci tati bastirsin diye atmistim agzima ) çok zararliymis ondan mi oldu diyo sinirlendin tarlayi yemedim ya dedim bence kararinda olan hersey caizdir dhdhdh

Aminnn cancazim sen nasilsin bebistos nasil
Benim şuan hersey normal gidiyor sadece hafif bi mide yanması bulantısı onun dışında maşallah bişey yok 6 Eylül ilk keseyi gorucez inşallah hayırlısı ile doktorum o zamana randevu verdi umarım sorunsuz geçer ama bi arkadaşım da hamile onunda 7-8 ci haftalarında hep kanaması olmuş 4-5 gün sürmüş korkulcak bişey yok diyor uzulupte bebeklerinizi strese sokmayin diyor ama iste insanın elinde olmuyor zor bulunca bizimkisi normal bi gebelik olmadığı icin insan cok korkuyor Rabbim o korkuyla sınamasın sağsalim kavuşalım bebislerimize

Ayy Aminnn bende 6 sinda gidiyorum doktoruma heyecanlandim bak ayni anda guzel haberlerle gelelim muhakkak etiketle bakalim bebisler nasilmis guzel yavrularim benim oyyyy

Arkadaşlar benim bugün koyu lekelenme yanı sıra kasık ağrım var. Acile gitsem mi diye düşünüyorum
Kasıkta agri benimde var adet sancisi gibi hatta bazen artiyor ama kanamanin rengini iyi bilirsin sen bence koyu renkli ve sancinda arttiysa riske atma be kuzum bi gorun genede

Yok yok kanama öncesinde de sancim olurdu benim sadece simdi biraz daha fazla bel agrisi kasik sancisi normal kanama olmasinda sen bolca uzan

İyi yapmışsın canim bidaha ne zaman Doktora gidiceksin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…