1 tabak dolusu yedim bir defa ilk 3 ay onermiyolar inşallah sıkıntı olmaz cnmCnm tek seferde belirli bir miktar tüketmekten birşey olmaz bence. Ben çiğ olan et ürünleri ve pastorize edilmemiş süt ürünlerinde sıkıntı olabileceğini biliyorum. Takma kafana millet alkol sigarayla gebelik tamamlıyor...
Ciğerlerde A vitamini çok yüksekmiş bebekte kalp ve beyin sorunu yaratabilirmis siz sakin yemeyin1 tabak dolusu yedim bir defa ilk 3 ay onermiyolar inşallah sıkıntı olmaz cnm
İşe bak..kanama geçirdiğim gün iş arkadaşlarımla ciğerci apoya gidicektik ciğer yemeyeCiğerlerde A vitamini çok yüksekmiş bebekte kalp ve beyin sorunu yaratabilirmis siz sakin yemeyin
Her serde vardır bir hayır isteİşe bak..kanama geçirdiğim gün iş arkadaşlarımla ciğerci apoya gidicektik ciğer yemeyeben tabi gidemedim ve yiyemedim.
Cnm ağrın çok belirgin ve ani olmadığı sürece korkma bence. Kasık aşrısı bel ağrısı. Şiddetli demişsin gerçi ama hastaneye torulmaktansa doktoruna ulaşabiliyorsan bir danışKızlar bende de kanama yok ama iki gündür şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı bi doktora gitsem ne yapacaklar Bir şey yapmazlar dimi boşa giderim ? Acaba kötü bir şeyler mi oldu endişelenmeli miyim? Dün bir şeylere aşırı üzüldüm ağladım ondan kaynaklı kötü bir şey olabilir mi
Ben kanama yaşadığımda doktorum coraspirini de oksaparı da direk kestirmişti canım. Kanama bitene kadar yaptırmadı bana
Benim de 19 uydu yakın o sebeple belirtiler aynı17 Ağustos
Canım sakatat yenmesi tavsiye edilmiyor biliyorum. Geçen komşumla konuşurken o hamile iken bir güzel yemiş, doktora söylemiş sonra korkup. Doktor canın istediyse iyi olmuş bir porsiyondan bir şey olmaz demiş.Kizlar bilgisi olan varmi sizler yediniz mi
Aminnn cancazim sen nasilsin bebistos nasil
Cok şükür canm içimi rahatlattinCanım sakatat yenmesi tavsiye edilmiyor biliyorum. Geçen komşumla konuşurken o hamile iken bir güzel yemiş, doktora söylemiş sonra korkup. Doktor canın istediyse iyi olmuş bir porsiyondan bir şey olmaz demiş.
Hiç endişe etme. Ben bilmeden bir hafta fazladan kortizon ilaç kullandım doktor ona bile bir şey olmaz dedi. Hem de iki doktora bir şey olmaz dedi.Endişe etme kuzum.
Tabiki öyle Allahim yasatmasin bidaha bunla gecmis olsun okadar zor kifruitella B babyxgeliyor E Evdekikadin kızlar hiç korkmayın benim de olsu geçen hafta anlatmıştım hatta denk gelmişsinizdir belki bildiğiniz adet oldum. Ben düştü sandım hem de 5. Haftadaydım ve daha keseyi görmemiştim ama çok şükür bişe olmadı size de olmaz tutunacak çocuk halter de kaldırsan her türlü tutunurmuş. Biraz istirahatle düzelir İnşallah moral bozmayın
Yahu yokkk icin rahat olsun oturup hayvani komple yemis gibi korkutuyor bu efsanaler adami kocam da gelmis gecen gun 2 tel maydanoz yemiştin (agzimdaki aci tati bastirsin diye atmistim agzima ) çok zararliymis ondan mi oldu diyo sinirlendin tarlayi yemedim ya dedimKizlar ben 4.haftada tavuk ciğeri yemiştim yüksek A vitamini içerdiği için ilk 3 ayda doğumsal kusur yaratabilirmis şimdi çok korktum bir kere yedim sıkıntı olurmu acaba
Benim şuan hersey normal gidiyor sadece hafif bi mide yanması bulantısı onun dışında maşallah bişey yok 6 Eylül ilk keseyi gorucez inşallah hayırlısı ile doktorum o zamana randevu verdiAminnn cancazim sen nasilsin bebistos nasil
Ah canim Allah razi olsun bende elim karnimda dua ediyorum hepimize suna inaniyorum hepimiz icin istedigim sey muhakkak gerçekleşiyorİnşallah tamamen kesilir dualarım sizlerle
Ayy AminnnBenim şuan hersey normal gidiyor sadece hafif bi mide yanması bulantısı onun dışında maşallah bişey yok 6 Eylül ilk keseyi gorucez inşallah hayırlısı ile doktorum o zamana randevu verdiumarım sorunsuz geçer ama bi arkadaşım da hamile onunda 7-8 ci haftalarında hep kanaması olmuş 4-5 gün sürmüş korkulcak bişey yok diyor uzulupte bebeklerinizi strese sokmayin diyor ama iste insanın elinde olmuyor zor bulunca bizimkisi normal bi gebelik olmadığı icin insan cok korkuyor Rabbim o korkuyla sınamasın sağsalim kavuşalım bebislerimize
Mutlaka etiketlicemAyy Aminnnbende 6 sinda gidiyorum doktoruma heyecanlandim bak ayni anda guzel haberlerle gelelim muhakkak etiketle bakalim bebisler nasilmis guzel yavrularim benim oyyyy
Kasıkta agri benimde var adet sancisi gibi hatta bazen artiyor ama kanamanin rengini iyi bilirsin sen bence koyu renkli ve sancinda arttiysa riske atma be kuzum bi gorun genedeArkadaşlar benim bugün koyu lekelenme yanı sıra kasık ağrım var. Acile gitsem mi diye düşünüyorum
Yok yok kanama öncesinde de sancim olurdu benim sadece simdi biraz daha fazla bel agrisi kasik sancisi normal kanama olmasinda sen bolca uzanKızlar bende de kanama yok ama iki gündür şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı bi doktora gitsem ne yapacaklar Bir şey yapmazlar dimi boşa giderim ? Acaba kötü bir şeyler mi oldu endişelenmeli miyim? Dün bir şeylere aşırı üzüldüm ağladım ondan kaynaklı kötü bir şey olabilir mi
İyi yapmışsın canim bidaha ne zaman Doktora gidiceksin senBu arada kanamam olduğu zaman corasprin kesildi benden ama oksapar içmemde bir sakınca olmadığı oksaparın kanama uapmadığı söylendi onu kesmedim o yüzden. Gebelikte kanama çok kötü bi his gerçekten çok endişe verici korkutucu ve hayatı zindan eden bi his. Ben yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ama o kadar çok kanamam oldu ki düştü sandım ama düşmemiş o yüzden paikolojinin de çok önemli olduğunu unutmayın ve kendinizi ve dolayısıyla bebeğinizi üzmeyin moralinizi yüksek tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?