Istersen yaptir dedi ama ben nasil karar verebilirimki buna gerekli mi degil mi bilmiyorumCanım zor bir karar. Hemşire yaptır mı diyor?
Hiç ağrım olmadı. Gayet normaldim. Yürürken bir anda oluverdi işyerinde. Üstelik etek vardı üstümde. Sonra sadece çok halsizlik oldu. Kulak çınlaması falan. Muhtemelen tansiyonum düştü. Doktora iki saat sonra gidebildim. Ultrasonda kanama alanı gördü. Zaten ultrason anında da kanıyordum. Dua edinPeki agri falan oldu mu sizde
Ya istersen ne demek yaa… ben sinir oluyorum. Zaten hepimiz zor süreç geçiriyoruz.. istemek nedir… canım bence acile gidersen doktora sor en iyisi.. bazı acillerde kadın doğumcu oluyor.Istersen yaptir dedi ama ben nasil karar verebilirimki buna gerekli mi degil mi bilmiyorum
Yok benimki de sancıyla birlikte birden geldi. Sen fitili ağızdan al eğer tahrişten oluyorsa da olmasın bariKanama boyle mi basliyor onu bilmiyorum
Kuzum sancı nasıl bir sancıydiYok benimki de sancıyla birlikte birden geldi. Sen fitili ağızdan al eğer tahrişten oluyorsa da olmasın bari
Umarim acillik bir durumum olmazda olurda icim rahat etsin diye gidersem sorup oyle yaptirim canim insallah hic birimiz bir daha boyle bir durumla karşılaşmayız ama oncelikle stres olmamamiz gerekYa istersen ne demek yaa… ben sinir oluyorum. Zaten hepimiz zor süreç geçiriyoruz.. istemek nedir… canım bence acile gidersen doktora sor en iyisi.. bazı acillerde kadın doğumcu oluyor.
Yarin oyle deneyeyim birde en azindan gozlemlemis olurumYok benimki de sancıyla birlikte birden geldi. Sen fitili ağızdan al eğer tahrişten oluyorsa da olmasın bari
Birden gelen bir adet sancısı gibiydi.Kuzum sancı nasıl bir sancıydi
Aman canım benim tabiki… Allah doktorların eline düşürmesin onlarsız da bırakmasın.. Ama bizi iyi bir şekilde yönlendirmeleri lazım bence. Hepimizin istirahat etmesi iyi olacakUmarim acillik bir durumum olmazda olurda icim rahat etsin diye gidersem sorup oyle yaptirim canim insallah hic birimiz bir daha boyle bir durumla karşılaşmayız ama oncelikle stres olmamamiz gerek
Kalcadan vuruluyomus ya sana zor olur kızlar transfer sonrası yarim olcu kullanmayla basladilar oysaki progestan da iyi ilac iyiki yazmis kanama varmi peki suanda inşallah yokturKadın doğumun acildeki doktor yapmadı uygun değilmiş o ilaç ona göre. Progestan yaptı kalçadan. Pazartesiye kadar beklicem. Yeni gideceğim doktorda inş iletişimi güzel biri çıkarsa yazdırırım. Ben elimde olanı kendim vursam mı birşekilde diye düşündüm
Hemen etiketleMaşallah Allah sağ Salim kucağanıza almayı nasip etsin inşallahHaftaya yeniden haber veririm size bakalım doğru tahmin mi
Ya bir suru varyant var yeterki siddetli olmasin devami gelmesinBöyle bir yazı buldum. Biraz içim rahatladı sanki.
İsaretlemeye calistim bakSiz ne görüyorsunuz fotoğrafta anlamıyorum ki hiç bişe
Bana dun aksam yazdi bundan 3 gun sonra tekrar gidicem versin diye artik kendi belirler yarim yada tam dozBencede kizlar vurulun bu iğneden nasil dktrdur yazmamış sizlere sinir oldum
Kuzum bende ilk boule gorsum iste kahve rangi fitil akintisiydi sonra pembe kahve karisik bisey oldu sonra bi durdu bu sabahta akiskan ve kirmiziya dondu uzandım bekliyorum bende surkeli kontril ediyorum ayaga kalkmamak en iyisiKizlar cok gecmis olsun hepinizedün gece bende akintiyla karişik pembe kilcal damar seklinde kan gördüm fitil atigiyla cıktı gece boyunca kendimi takip ettim bugunde hep dinlendim bir kanamam yok ama arada sanki akintimda pembe tirnak kadar izler görüyorum hemsire fitilden olabilir dedi siz de bu durunla karislastiniz mi acaba hastaneye gitsem mi depot mu vurdursam
Agrım yok arada kasıklarda batma oluyor lekelenme geçti çok şükür ama korku var hep lekelenme tekrar olacak mı diyeKuzum peki sen simdi nasilsin agrin sandin bir sikayetin oluyomu
Tam doz benimkiBana dun aksam yazdi bundan 3 gun sonra tekrar gidicem versin diye artik kendi belirler yarim yada tam doz
Cancazim simdi nasilsin bu arada ben doktor arkadasimla konuştum uzmanlik alanim kadin dogum degil ama genelde acile bu hastalar gelinxe bu kanama sikeyetinin birkac hafta azalarak devam ettigini gozlemliyoruz dedi yan komsumda boyle oldu avuc avuc pihti dusurdu 5 gun sehir hastanesinde yatti kanama icin ama bebege bisey olmadi sukur yatti dikkat etti hep simdi bebegi 1 aylık oldu daha oncede yazmistim ama buna tutunuyorum gozumle gördüğüm icinHiç ağrım olmadı. Gayet normaldim. Yürürken bir anda oluverdi işyerinde. Üstelik etek vardı üstümde. Sonra sadece çok halsizlik oldu. Kulak çınlaması falan. Muhtemelen tansiyonum düştü. Doktora iki saat sonra gidebildim. Ultrasonda kanama alanı gördü. Zaten ultrason anında da kanıyordum. Dua edinbugün gün boyu lekelenmem oldu. Sonra akşam yine başladı.
Allah yardımcın olsun canmİnşallah dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?