2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Peki agri falan oldu mu sizde
Hiç ağrım olmadı. Gayet normaldim. Yürürken bir anda oluverdi işyerinde. Üstelik etek vardı üstümde. Sonra sadece çok halsizlik oldu. Kulak çınlaması falan. Muhtemelen tansiyonum düştü. Doktora iki saat sonra gidebildim. Ultrasonda kanama alanı gördü. Zaten ultrason anında da kanıyordum. Dua edin bugün gün boyu lekelenmem oldu. Sonra akşam yine başladı.

Istersen yaptir dedi ama ben nasil karar verebilirimki buna gerekli mi degil mi bilmiyorum
Ya istersen ne demek yaa… ben sinir oluyorum. Zaten hepimiz zor süreç geçiriyoruz.. istemek nedir… canım bence acile gidersen doktora sor en iyisi.. bazı acillerde kadın doğumcu oluyor.

Ya istersen ne demek yaa… ben sinir oluyorum. Zaten hepimiz zor süreç geçiriyoruz.. istemek nedir… canım bence acile gidersen doktora sor en iyisi.. bazı acillerde kadın doğumcu oluyor.
Umarim acillik bir durumum olmazda olurda icim rahat etsin diye gidersem sorup oyle yaptirim canim insallah hic birimiz bir daha boyle bir durumla karşılaşmayız ama oncelikle stres olmamamiz gerek

Umarim acillik bir durumum olmazda olurda icim rahat etsin diye gidersem sorup oyle yaptirim canim insallah hic birimiz bir daha boyle bir durumla karşılaşmayız ama oncelikle stres olmamamiz gerek
Aman canım benim tabiki… Allah doktorların eline düşürmesin onlarsız da bırakmasın.. Ama bizi iyi bir şekilde yönlendirmeleri lazım bence. Hepimizin istirahat etmesi iyi olacak

Kalcadan vuruluyomus ya sana zor olur kızlar transfer sonrası yarim olcu kullanmayla basladilar oysaki progestan da iyi ilac iyiki yazmis kanama varmi peki suanda inşallah yoktur

Kuzum bende ilk boule gorsum iste kahve rangi fitil akintisiydi sonra pembe kahve karisik bisey oldu sonra bi durdu bu sabahta akiskan ve kirmiziya dondu uzandım bekliyorum bende surkeli kontril ediyorum ayaga kalkmamak en iyisi

Cancazim simdi nasilsin bu arada ben doktor arkadasimla konuştum uzmanlik alanim kadin dogum degil ama genelde acile bu hastalar gelinxe bu kanama sikeyetinin birkac hafta azalarak devam ettigini gozlemliyoruz dedi yan komsumda boyle oldu avuc avuc pihti dusurdu 5 gun sehir hastanesinde yatti kanama icin ama bebege bisey olmadi sukur yatti dikkat etti hep simdi bebegi 1 aylık oldu daha oncede yazmistim ama buna tutunuyorum gozumle gördüğüm icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…