2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kadin dogum varmi bulundugun ilce hastanesinde hocam tup bebek hastasiyim takibi birajti doktorum en sonra proloton igne vurul demisti ilaci aldim ama recete etmiyolar gidemedim bidaha vurduramadim o yuzden de o receteler o zaman

Allah bize bagislasin hayırlısıyla sımsıkı tutunsun yavrularimiz insallah ikiside seninledir daha dun sabah bana da kesenin biri bos demisti ama oyle değil kocaman yavrum gorunuyordu kesenin icinde
Maşallah Allah sağ Salim kucağanıza almayı nasip etsin inşallah Haftaya yeniden haber veririm size bakalım doğru tahmin mi

Kadin dogum varmi bulundugun ilce hastanesinde hocam tup bebek hastasiyim takibi birajti doktorum en sonra proloton igne vurul demisti ilaci aldim ama recete etmiyolar gidemedim bidaha vurduramadim o yuzden de o receteler o zaman
Kadın doğumun acildeki doktor yapmadı uygun değilmiş o ilaç ona göre. Progestan yaptı kalçadan. Pazartesiye kadar beklicem. Yeni gideceğim doktorda inş iletişimi güzel biri çıkarsa yazdırırım. Ben elimde olanı kendim vursam mı birşekilde diye düşündüm

Kızlar benim kanamam yeniden başladı. Bı sefer pıhtılı. Doktorum yapacak bir şey yok yarına devam ederse tekrar görelim dedi. İstirahat ediyorum ve çok korkuyorum.
İnşallah bir sorun yoktur. 2 gündür okuyorum yazılanları dua ediyorum.

Kızlar benim kanamam yeniden başladı. Bı sefer pıhtılı. Doktorum yapacak bir şey yok yarına devam ederse tekrar görelim dedi. İstirahat ediyorum ve çok korkuyorum.
İnan benim de içim parçalanıyor. Korkuyorum Ne olduğunu bilmeden beklemek çok zor. İnş bizi bırakmazlar

Kalkma yerinden gerekmedikçe. Yorma kendini. Proluton vurdular mı sana? O kesiyormuş kanamayı diyor diğer hanımlar.

İnşallah canım senin kanaman devam ediyor mu be yoğunlukta ?

Kizlar cok gecmis olsun hepinize dün gece bende akintiyla karişik pembe kilcal damar seklinde kan gördüm fitil atigiyla cıktı gece boyunca kendimi takip ettim bugunde hep dinlendim bir kanamam yok ama arada sanki akintimda pembe tirnak kadar izler görüyorum hemsire fitilden olabilir dedi siz de bu durunla karislastiniz mi acaba hastaneye gitsem mi depot mu vurdursam

İnşallah canım senin kanaman devam ediyor mu be yoğunlukta ?
Şuan kahverengi leke geliyor sanırım içeride kalan kan geliyor. Ama o proluton iğnesini vurulamadım diye için hiç rahat değil. Bir de ultrasonda bebek göremediler diye

Sen benden daha kötü durumda gibisin tarifine göre dua edelim güzel enerji gönderelim herneye inanıyorsak inşhallah bu günleri atlatınca bu endişelerimize birlikte tebessüm edelim

Geçmiş olsun cnm. Eğer fitilden olduğunu düşünüyorsan ki sanmıyorum zedelicek biryapısı yok. İstersen ağızdan al.

İnşallah canım benim. Prolutona takılma ultrasonda kanama alanı görseler mutlaka vururlardı kuzum. Biraz araştırdım koyu renk kan da taze kana göre daha iyi. Devam eden bir kanama yok belli ki. İçimizi rahat tutmaya çalışalım. Yarın olsa da gitsem diye bekliyorum. Ben yine sizleri haberdar ederim inşallah

Canımmdoktoruna bir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…