- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Kadin dogum varmi bulundugun ilce hastanesinde hocam tup bebek hastasiyim takibi birajti doktorum en sonra proloton igne vurul demisti ilaci aldim ama recete etmiyolar gidemedim bidaha vurduramadim o yuzden de o receteler o zamanSiz bu iğneyi kendiniz mi vuruyorsunuz ve nereden? Elimde ilaç var ama doktor yazmadığı için vurduramadım hastanede. Kendim yapabilir miyim? Doktora söyledim vurmadılar diye ama birşey de demedi. Vallahi kafam karıştı
Maşallah Allah sağ Salim kucağanıza almayı nasip etsin inşallahAllah bize bagislasin hayırlısıyla sımsıkı tutunsun yavrularimiz insallah ikiside seninledir daha dun sabah bana da kesenin biri bos demisti ama oyle değil kocaman yavrum gorunuyordu kesenin icinde
Kadın doğumun acildeki doktor yapmadı uygun değilmiş o ilaç ona göre. Progestan yaptı kalçadan. Pazartesiye kadar beklicem. Yeni gideceğim doktorda inş iletişimi güzel biri çıkarsa yazdırırım. Ben elimde olanı kendim vursam mı birşekilde diye düşündümKadin dogum varmi bulundugun ilce hastanesinde hocam tup bebek hastasiyim takibi birajti doktorum en sonra proloton igne vurul demisti ilaci aldim ama recete etmiyolar gidemedim bidaha vurduramadim o yuzden de o receteler o zaman
İnşallah bir sorun yoktur. 2 gündür okuyorum yazılanları dua ediyorum.Kızlar benim kanamam yeniden başladı. Bı sefer pıhtılı. Doktorum yapacak bir şey yok yarına devam ederse tekrar görelim dedi. İstirahat ediyorum ve çok korkuyorum.
İnan benim de içim parçalanıyor. KorkuyorumKızlar benim kanamam yeniden başladı. Bı sefer pıhtılı. Doktorum yapacak bir şey yok yarına devam ederse tekrar görelim dedi. İstirahat ediyorum ve çok korkuyorum.
Dün vurdularİnan benim de içim parçalanıyor. KorkuyorumNe olduğunu bilmeden beklemek çok zor. İnş bizi bırakmazlar
Kalkma yerinden gerekmedikçe. Yorma kendini. Proluton vurdular mı sana? O kesiyormuş kanamayı diyor diğer hanımlar.
İnşallah dua edinİnşallah bir sorun yoktur. 2 gündür okuyorum yazılanları dua ediyorum.
İnşallah canımİnan benim de içim parçalanıyor. KorkuyorumNe olduğunu bilmeden beklemek çok zor. İnş bizi bırakmazlar
Kalkma yerinden gerekmedikçe. Yorma kendini. Proluton vurdular mı sana? O kesiyormuş kanamayı diyor diğer hanımlar.
Şuan kahverengi leke geliyor sanırım içeride kalan kan geliyor. Ama o proluton iğnesini vurulamadım diye için hiç rahat değil. Bir de ultrasonda bebek göremediler diyeİnşallah canımsenin kanaman devam ediyor mu be yoğunlukta ?
Geçmiş olsun cnm. Eğer fitilden olduğunu düşünüyorsan ki sanmıyorum zedelicek biryapısı yok. İstersen ağızdan al.Kizlar cok gecmis olsun hepinizedün gece bende akintiyla karişik pembe kilcal damar seklinde kan gördüm fitil atigiyla cıktı gece boyunca kendimi takip ettim bugunde hep dinlendim bir kanamam yok ama arada sanki akintimda pembe tirnak kadar izler görüyorum hemsire fitilden olabilir dedi siz de bu durunla karislastiniz mi acaba hastaneye gitsem mi depot mu vurdursam
İnşallah canım benim. Prolutona takılma ultrasonda kanama alanı görseler mutlaka vururlardı kuzum. Biraz araştırdım koyu renk kan da taze kana göre daha iyi. Devam eden bir kanama yok belli ki. İçimizi rahat tutmaya çalışalım. Yarın olsa da gitsem diye bekliyorum. Ben yine sizleri haberdar ederim inşallahŞuan kahverengi leke geliyor sanırım içeride kalan kan geliyor. Ama o proluton iğnesini vurulamadım diye için hiç rahat değil. Bir de ultrasonda bebek göremediler diye
Sen benden daha kötü durumda gibisin tarifine göredua edelim güzel enerji gönderelim herneye inanıyorsak inşhallah bu günleri atlatınca bu endişelerimize birlikte tebessüm edelim
Kanama boyle mi basliyor onu bilmiyorumGeçmiş olsun cnm. Eğer fitilden olduğunu düşünüyorsan ki sanmıyorum zedelicek biryapısı yok. İstersen ağızdan al.
Canımmdoktoruna bir sor istersenKizlar cok gecmis olsun hepinizedün gece bende akintiyla karişik pembe kilcal damar seklinde kan gördüm fitil atigiyla cıktı gece boyunca kendimi takip ettim bugunde hep dinlendim bir kanamam yok ama arada sanki akintimda pembe tirnak kadar izler görüyorum hemsire fitilden olabilir dedi siz de bu durunla karislastiniz mi acaba hastaneye gitsem mi depot mu vurdursam
Kanamam benim hiç ufak ufak başlamadı. Bir anda yürürken laps diye kırmızı taze sıpsıvı kan boşalıverdiKanama boyle mi basliyor onu bilmiyorum
Doktora ulasamiyorum malesef hemsireler ile iletisim kuruyoruz haftasonu istersen proluton depot yaptirabilirsin dedi ama simdj gereksizsede neden yaptirayim diyorum cunku aktif kanama yok zarari olur mu acabaCanımmdoktoruna bir sor istersen
Cok geçmiş olsun canımKanamam benim hiç ufak ufak başlamadı. Bir anda yürürken laps diye kırmızı taze sıpsıvı kan boşalıverdi
Canım zor bir karar. Hemşire yaptır mı diyor?Doktora ulasamiyorum malesef hemsireler ile iletisim kuruyoruz haftasonu istersen proluton depot yaptirabilirsin dedi ama simdj gereksizsede neden yaptirayim diyorum cunku aktif kanama yok zarari olur mu acaba
Peki agri falan oldu mu sizdeKanamam benim hiç ufak ufak başlamadı. Bir anda yürürken laps diye kırmızı taze sıpsıvı kan boşalıverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?