• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

AA gördüm ben öyle hiç anlamadım onu , okadar uzak mı oluyorlar ki birbirlerinden 🙄 ben de sandım ki en üstteki çizdiğini ortadan beyaz bişey ayırıyor ya üstteki ve alttaki iki ayrı bebek sandım
Ultrason goruntusunden kaynakli bu kadar uzak gorunmesi eger iki keze varsa ben benimkine gore yorumladim elimde 6 tane kese goruntusu olunca yuvarlak minicik siyah bosluk gibi gorunuyor 😂

Arkadaşlar hepinize çook geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda normale dönersiniz Allah yardımcınız olsun 🤲hangi ilaçları kullanmaya devam ediyorsunuz benim dr um aynı devam ettiriyor ilaçlara herhangi birisini kesmedi merak ettim

Ha kızlar bu arada benim kanamam olduğundan sonra tüp bebek doktoruma da gitmiştim kese görmeye diye ama ben zaten çoktan görmüştüm o ayrı magnezyumla omega3 te verdi progestanı da 4*200mg kullanıyorum kan sulandırıcılarla estrofemı kestiler belki bi faydası olur diye yazayım dedim
Progestan dex kullanıyor musun deri altı enjeksiyon

Hem de nasıl. Otursam ağrıyor uzansam ağrıyır
Aynen benim de öyle.
Arkadaşlar hepinize çook geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda normale dönersiniz Allah yardımcınız olsun 🤲hangi ilaçları kullanmaya devam ediyorsunuz benim dr um aynı devam ettiriyor ilaçlara herhangi birisini kesmedi merak ettim
Benimki de hiçbirini kesmedi. En az 8. haftadan itibaren kesilecek ilaçlarım var.

Ultrason goruntusunden kaynakli bu kadar uzak gorunmesi eger iki keze varsa ben benimkine gore yorumladim elimde 6 tane kese goruntusu olunca yuvarlak minicik siyah bosluk gibi gorunuyor 😂
Seninkilerden atsan mı acaba nasıl gözüküyo valla ciddi ciddi inanmaya başladım, merak ediyorum bakalım gerçekten öyle mi çıkacak 😀 ben hiç göremedim onu orada

Anladımm ben henüz gitmedim dr a keseyi göremedim persembe gidicem inşallah sen görmüşsündür sanırım
Normalde 2 embriyo transfer edilmişti, değerler de yüksekti ama biri görünüyor şimdilik. Dr erken daha dedi 10 gü sonra kontrol var o zaman gorulurmus 2.si de

Hadi bakalım inşallah görürsünn😘 değerlerin ne kadardı kaseyi ne zaman gördün
İnşallah görürüz siz de biz de 🧿
Değerler bi dra göre yüksek birine göre ortaydi aslında 1226 12. Gün başkalarını referans alarak bana da yüksek gelmişti. Tabi kesin konuşmak için erken. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🙏

İnşallah görürüz siz de biz de 🧿
Değerler bi dra göre yüksek birine göre ortaydi aslında 1226 12. Gün başkalarını referans alarak bana da yüksek gelmişti. Tabi kesin konuşmak için erken. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🙏
Aminnn❤ Bana da yüksek gibi geldi 11.gün benim 400 dü tek embriyo transfer edilmişti

Arkadaşlar daha öncede yazdım lütfen deneyin belki etkisi olur.Yer gök dua üstüne 💐
İnaninca hiç değilse hormonlarınız o yönlü çalışır 🤗

Eklentiler

• IMG_20220822_000439.jpg
    IMG_20220822_000439.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 52
Cancazim simdi nasilsin bu arada ben doktor arkadasimla konuştum uzmanlik alanim kadin dogum degil ama genelde acile bu hastalar gelinxe bu kanama sikeyetinin birkac hafta azalarak devam ettigini gozlemliyoruz dedi yan komsumda boyle oldu avuc avuc pihti dusurdu 5 gun sehir hastanesinde yatti kanama icin ama bebege bisey olmadi sukur yatti dikkat etti hep simdi bebegi 1 aylık oldu daha oncede yazmistim ama buna tutunuyorum gozumle gördüğüm icin
Allah yardımcın olsun canm🤲 iğne vurulduysan korkma çoğu kişi busekilde oluyor sonra düzeliyor 🥰
Canlar çok sağolun 🙏 olumlu şeyler okumak sizden hayır dua almak çok iyi hissettiriyor 🙏 inşallah daha iyi gibiyim. Yatıyorum sürekli

Back