2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yok benimki de sancıyla birlikte birden geldi. Sen fitili ağızdan al eğer tahrişten oluyorsa da olmasın bari
Bende de sanci oldu adet sancisi gibi yol boyu 3 kez tuvalete durdum sanci hafifleyince kanamada durdu ben bugun sulandiriciyi vurmadim sabah tekrar bakacm inşallah bidaha kanama görmeyiz

Ha kızlar bu arada benim kanamam olduğundan sonra tüp bebek doktoruma da gitmiştim kese görmeye diye ama ben zaten çoktan görmüştüm o ayrı magnezyumla omega3 te verdi progestanı da 4*200mg kullanıyorum kan sulandırıcılarla estrofemı kestiler belki bi faydası olur diye yazayım dedim

Kuzum bende ilk boule gorsum iste kahve rangi fitil akintisiydi sonra pembe kahve karisik bisey oldu sonra bi durdu bu sabahta akiskan ve kirmiziya dondu uzandım bekliyorum bende surkeli kontril ediyorum ayaga kalkmamak en iyisi
Bende tirnak kadar pembelik goruyorum arada boyle cok belirsiz akintiyla karişik artarsa bende acil kadin doguma gidecem su an uzanmism su an canim

Esrofemi de mi kestiler kanama yuzunden aaaa bunu bilmiyordum bak

Biraz daha izin alabiliyor musun canim
Aslında tatildeydik haftaya yarım gün gidicem. Dün doktordaydik ağrım olsaydı söylerdim ama agri bugun basladi zaten ilk haftalarda izin kullanmaya gerek yok demişti. Duruma göre izin alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…