2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Biraz erken olabilir bunun icin bizde ayni seyi merak etmistik basta kese icinde bebek gorunuyomu falan diye daha yeni gordum ben bakilan cihaza gorede degisir yani
Ya ben erken gittiğimi de düşünüyorum ama yine iyi keseyi gördü . Haftaya bidaha gidicem bakalım ne der kese de iki bebek çıkar mı sonradan dedim ama çıkmaz yazmış Efolis hayırlısı artık Buna da şükür.

Bana doktorum ecopirinle oksaparı kes dedi direk kuzum

Tek kese gorunduyse bubdan sonra tek kese uzerinden ilerlersiniz cancazim ikiz bebekse bile tek kesede yani tek yumurta ikizi olurlar onu bilmek icinde erken suan

Siz ne görüyorsunuz fotoğrafta anlamıyorum ki hiç bişe
Ust fotoda iki kese gorunuyor gerçekten kucukler ama alt fotoda goruntuden kaynakli teki gorunuyor alttaki kese dedigim yapi cizgiler icinde kaybolmus gini görünüyor biraz buyuyunce belli olacaktir tabiki ama insan haliyle merak ediyor

Ust fotoda iki kese gorunuyor gerçekten kucukler ama alt fotoda goruntuden kaynakli teki gorunuyor alttaki kese dedigim yapi cizgiler icinde kaybolmus gini görünüyor biraz buyuyunce belli olacaktir tabiki ama insan haliyle merak ediyor
İki mi görüyorsunuz ben fasülye gibi bi tek kese gördüm . Ama doktor hiç iki demedi ya haftaya net bakarız dedi ama sonuçta bi kese var yani diyo . Sağlıklı olacaklarsa olsun iki isterim gerçekten

Canm proluton vurulmuyormuydun sen ben haftada 1 vuruluyorum benimde sağ tarafıma arada bir hafif sancı giriyor kizlar bende korktum kötü birsey olurmu Allah korusun

Bende dün taze transfer oldum aranıza inşallh bende katılırım ikinci denemem ilkinde çift embriyo ile ikiz gebeliğim olmustu 7.hafta kalp atımı durdu gelişme olmadı kürtajla sonuçlandı maalesef bu sefer tek embriyo verildi inşallh hayırlı sonuçlar alırım çok korkuyorum

Canm proluton vurulmuyormuydun sen ben haftada 1 vuruluyorum benimde sağ tarafıma arada bir hafif sancı giriyor kizlar bende korktum kötü birsey olurmu Allah korusun
Yok bana hiç başlamadı öyle bir iğneye. Hatta kanamam var diye onu arayınca proluton başlamamışmıydık biz sana diye sordu. Pazartesi başka doktordan randevu aldım içim rahat etmiyor bu doktorun ilgisizliğine. Sen korkma ben de korktum başıma geldi. Sizden uzak olsun. Düşünme bile. Başına gelirse de panik yapma benim gibi kilitlenme, bir faydası olmaz. Ki haftada bir vurulanlarda heralde yok kanama gördüğüm kadarıyla

Tekrar geçmiş olsun canm sanada şimdi nasilsiniz E Evdekikadin sen nasilsin diger arkadasida unuttum inşallah daha iyisinizdir canm sende prolutonu eksik etme 3 aya kadar haftada 1 vurul canm

Ben ara ara drumla ilaç kontrolü yapıyorum. Bu arada prolutonu 3 günde bir yaptiriyorum. Geçmiş olsun

Tekrar geçmiş olsun canm sanada şimdi nasilsiniz prolutonu eksik etme 3 aya kadar haftada 1 vurul canm
Siz bu iğneyi kendiniz mi vuruyorsunuz ve nereden? Elimde ilaç var ama doktor yazmadığı için vurduramadım hastanede. Kendim yapabilir miyim? Doktora söyledim vurmadılar diye ama birşey de demedi. Vallahi kafam karıştı

Kalcadan saglik ocaginda vuruluyorum cnm

İki mi görüyorsunuz ben fasülye gibi bi tek kese gördüm . Ama doktor hiç iki demedi ya haftaya net bakarız dedi ama sonuçta bi kese var yani diyo . Sağlıklı olacaklarsa olsun iki isterim gerçekten
Allah bize bagislasin hayırlısıyla sımsıkı tutunsun yavrularimiz insallah ikiside seninledir daha dun sabah bana da kesenin biri bos demisti ama oyle değil kocaman yavrum gorunuyordu kesenin icinde

Tekrar geçmiş olsun canm sanada şimdi nasilsiniz E Evdekikadin sen nasilsin diger arkadasida unuttum inşallah daha iyisinizdir canm sende prolutonu eksik etme 3 aya kadar haftada 1 vurul canm
Kadin dogumcuya gidip Burdakine ona yazdircam yazmazsa arkadasim hemsire ondan rica edicem acildeki kiz ben kendi arkadasima da 3 gune bir bundan vuruyorum sende ihmal etme bi sekilde dedi

Kadin dogumcuya gidip Burdakine ona yazdircam yazmazsa arkadasim hemsire ondan rica edicem acildeki kiz ben kendi arkadasima da 3 gune bir bundan vuruyorum sende ihmal etme bi sekilde dedi
Bencede kizlar vurulun bu iğneden nasil dktrdur yazmamış sizlere sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…