• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Canım nasilsin ?
Bebisin iyi mi ?
Bende 22ocakta Transfer olmuştum dün ilk kontrole gittik 5haftalik.hamileyim.
Gerçi ultrason kağıdında 4+4 yazıyor..
Kese düzensiz dedi doktorum birde kese etrafında kanama alanı var ama.yogun değil..
Pruluton oldum, prolutex ve progestana devam ediyorum 💕
Haftaya kontrol olcam yine İnşallah sağlıkla gelir yavrum 🤲
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Biz de o yollardan geçtik sakın endişe etme. Şimdi 30.haftadayız geriye sayım başladı bakalım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Biz de o yollardan geçtik sakın endişe etme. Şimdi 30.haftadayız geriye sayım başladı bakalım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Amin canimmmm..
Maşallah ❤️🐣
Sağlıkla.kucagina al inşallah canım benim..
Bizde Perşembe kontrole gideceğiz hayırlı haberler alırız kalbini duyarız inşallah 🤲🤲💕

Hepimize Allahtan sabır diliyorum, çok çok zor günlerden geçiyoruz.

Haber izlemeyi ve sosyal medyayı zorunlu olarak azalttım. Rahim ağzı kısalmaya başladı, mümkün oldukça dinlenmeye çalışıyorum. Üzülmek yasak dedi doktorum, sanki mümkün gibi. :(

Sizler de dikkat edin kendinize

İnşallah kimsenin başına birşey gelmemiştir. Ben uzaktan tv den izleyenlerdenim. İlk 5 gün çok üzdüm yordum kendimi ama artık insan felakete bile alışıyor bir zaman sonra. Umarım herkes iyidir. Dikkat edin kendinize🙏

Hepimize Allahtan sabır diliyorum, çok çok zor günlerden geçiyoruz.

Haber izlemeyi ve sosyal medyayı zorunlu olarak azalttım. Rahim ağzı kısalmaya başladı, mümkün oldukça dinlenmeye çalışıyorum. Üzülmek yasak dedi doktorum, sanki mümkün gibi. :KK43:

Sizler de dikkat edin kendinize
aynen mümkün olduğunca sabretmek dayanmak lazım

İnşallah kimsenin başına birşey gelmemiştir. Ben uzaktan tv den izleyenlerdenim. İlk 5 gün çok üzdüm yordum kendimi ama artık insan felakete bile alışıyor bir zaman sonra. Umarım herkes iyidir. Dikkat edin kendinize🙏
sanırım grupta o bölgede yaşayan yok. çok şükür

kızlar nasılsınız herkes iyi mi? depremde etkilenen oldu mu?
Diyarbakır da öğlen embriyo transverim vardı 6 Şubat'ta.tam embriyolar transver oldu ben istirahate alındım hastane beşik gibi sallandı.tum hastalar kaçtı biz iki transver kaldık ama doktorumuz hakan hoca ve ekibi o.korkunc dakikalarda bizi yalnız bırakmadılar ayağa kalkmamiza engel olarak başımızda beklediler sakinlestirdiler.helal olsun adama okadar güzel bı davranış ki alkış ister gerçekten👍

Kızlar omega takviyesi alanlar hangi ürünü kullanıyor yazabilir mi bana yazılanları ben hiç bulamadım nereden buluyor doktorum bunları anlamadım 🙄 bir de b12 dil altı yazmış o nu da çözemedim

Kızlarcımmmmmm napıyorsunuz yahuuu🐣 nasılsınız minişlerle nasıl gidiyor🐥
Resmen nerden nereye yahu çok az kaldı🥹
Neler yapıyorsunuz
Hazırlıklar ne durumda
Umarım hepiniz iyisinizdir🧡

Kızlarcımmmmmm napıyorsunuz yahuuu🐣 nasılsınız minişlerle nasıl gidiyor🐥
Resmen nerden nereye yahu çok az kaldı🥹
Neler yapıyorsunuz
Hazırlıklar ne durumda
Umarım hepiniz iyisinizdir🧡
Vakit geçmek bilmiyor ya bana 😅 hastane valizi hazırladım kendimce. Kıyafetler yıkandı yerleşti. İzne ayrıldım evde kafa dinliyorum. Gece uykularım düzensizleşti gibi hissediyorum. Onun dışında enerjik sayılırım. Az kaldı desem de sabırsızlanıyorum. Bir an önce sağlıkla dünyaya gelip büyüsünler💖

Vakit geçmek bilmiyor ya bana 😅 hastane valizi hazırladım kendimce. Kıyafetler yıkandı yerleşti. İzne ayrıldım evde kafa dinliyorum. Gece uykularım düzensizleşti gibi hissediyorum. Onun dışında enerjik sayılırım. Az kaldı desem de sabırsızlanıyorum. Bir an önce sağlıkla dünyaya gelip büyüsünler💖
Ah amin canım benim aminn🫶🏻 Bak nereden nereye🥹 ben henüz yıkama çanta yerleşme yapmadım 32 de yapmayı düşünüyordum. Gece uyku benim asla yok
Bebişin hareketlerinden dolayı uyuyamıyorumm
Uykusu çok hafif biriyim belki diyorum başkası olsa uyuyabilir ama bn tık yok
Bebeiş uyumadan bn uyumuyorum oda sabaha kadar durmuyor asla.
İzin hakkımda bişey sorayım sana bilgin var mı
Şimdi 32 de 8 haftalık izin başlıyor ya
Diyelim ki 38 de doğurduk
O kalan 2 haftamız ne oluyor
O iki haftanın hem ücreti hemde günleri doğum sonrası ekleniyor mu ?
Eklenmiyorsa genelde 38 de doğum olduğu için 2 hafta kayıp oluyor

Ah amin canım benim aminn🫶🏻 Bak nereden nereye🥹 ben henüz yıkama çanta yerleşme yapmadım 32 de yapmayı düşünüyordum. Gece uyku benim asla yok
Bebişin hareketlerinden dolayı uyuyamıyorumm
Uykusu çok hafif biriyim belki diyorum başkası olsa uyuyabilir ama bn tık yok
Bebeiş uyumadan bn uyumuyorum oda sabaha kadar durmuyor asla.
İzin hakkımda bişey sorayım sana bilgin var mı
Şimdi 32 de 8 haftalık izin başlıyor ya
Diyelim ki 38 de doğurduk
O kalan 2 haftamız ne oluyor
O iki haftanın hem ücreti hemde günleri doğum sonrası ekleniyor mu ?
Eklenmiyorsa genelde 38 de doğum olduğu için 2 hafta kayıp oluyor
Yanlış yönlendirmek istemem. Bu konuda yaptığım araştırmalar ve öğrendiklerime göre 37. Haftaya kadar doktor raporuyla çalışmaya devam edebilir doğum öncesinde kullanmadığın izinleri doğum sonrasına aktarabilirsin. Ama farzedelim 35. Haftada doğum gerçekleşti. Doğum anından itibaren doğum sonrası izne geçmiş olunuyor yani önceki izinler yanıyor. Ben 32 de ayrıldım izne kendimce bazı hesaplamalar yaptım. Yazın da çalışmadığım için tüm izinleri kullanmak istedim diyelim ama bebeğin erken gelişi geç gelişi tüm planları değiştirir. En kötü ihtimalle ücretsiz izinle devam ederim diye düşündüm. Kafa karıştırıcı mevzular yani mesleğine ve çalışma dönemine göre planlamalısın.

Günaydın güzeller…

Gece 2:20 de suyum geldi, zaten erken doğum ihtimali hep vardı. Pazartesiden beri rahim ağzı kısaldığı için yatıyordum.

31+3 bugün, ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldı şimdi biraz daha içeride tutmaya çalışıyoruz aceleci kızlarımı. Umarım başarılı oluruz :)

Mesajımı doğumdan evvel görürseniz dua edin lütfen 🙏 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ☺️

Günaydın güzeller…

Gece 2:20 de suyum geldi, zaten erken doğum ihtimali hep vardı. Pazartesiden beri rahim ağzı kısaldığı için yatıyordum.

31+3 bugün, ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldı şimdi biraz daha içeride tutmaya çalışıyoruz aceleci kızlarımı. Umarım başarılı oluruz :)

Mesajımı doğumdan evvel görürseniz dua edin lütfen 🙏 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ☺️
Sağlıcakla kavuşun canım inşallah🤲🏻

Günaydın güzeller…

Dualarımız sizinle 🙏 son durum ne? Herşey yolunda mı?

Sabah 6:30 da doğum yaptım (31+4) 😅 sancı vardı 5dk da bir… bebeklerimden birinin suyu baya azalmıştı zaten. Acil genel anestezi ile sezaryen oldum.

Her doğum hikayesi gibi maceralı oldu, hiç hayal edip plânladığımız gibi değil.
Kızlar doğmak istedi ve planlar değişti. Kısmet ♥️

Çok küçücükler, bebek yoğun bakımdalar şimdi.
Bu noktada siz hamile teyzelerinden dualarınızı rica ediyorum. İyi olsun bebeklerim, en kısa zamanda sağlıkla, mutlulukla evimize götürelim.

Naçizane tavsiyem; hareket etmekten korkmayın ama abartmayın. Gündem sizi yıpratıyor ise uzak kalın açmayın, bilmeyin bi süre.

Umarım sizlerin bebekleri benimkiler kadar tezcanlı çıkmaz ve kalabildikleri kadar çok içeride kalırlar.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sabah 6:30 da doğum yaptım (31+4) 😅 sancı vardı 5dk da bir… bebeklerimden birinin suyu baya azalmıştı zaten. Acil genel anestezi ile sezaryen oldum.

Bu noktada siz hamile teyzelerinden dualarınızı rica ediyorum. İyi olsun bebeklerim, en kısa zamanda sağlıkla, mutlulukla evimize götürelim.

Naçizane tavsiyem; hareket etmekten korkmayın ama abartmayın. Gündem sizi yıpratıyor ise uzak kalın açmayın, bilmeyin bi süre.

Umarım sizlerin bebekleri benimkiler kadar tezcanlı çıkmaz ve kalabildikleri kadar çok içeride kalırlar.

Ah canım sana bakmaya girmiştim. Hiç kötü düşünmüyorum sağlıcakla orada biraz kalıp eve geçecekler. Bi kaç defa doğuruyorum sandığım için erken doğumu çoookca araştırdım o yüzden hiç kötü düşünmüyorum. Haftan iyi ben 26 daydım galiba sancım geldiğinde sonrasında çol araştırdım
Sende gayet dirayetlisin kötü şeyler yok panik yok en güzeli
Sanırım bende öyle olurdum kendimi hep hazırlafım erken doğurmaya çünkü🥲 evet erken ama bir yandan da kavuşmanıza çok sevindim ya bilmiyorum 🥰🥲 güzel haberlerini bekliyorum. Ve güzel haberler vereceğini biliyorum🤲🏻 Bu arada kç kilo doğdular canım

Sağlıklı olacaklar inşallah gözün aydın olsun . Hiç üzülme kötü düşünme. Kaç kilolar doktor ne dıyor durumları ne bize de bilgi ver olurmu dualar ımız senle ve kızlarınla

Kızlar merhaba nasılsınız size bir şey sormak istiyorum bu dondurulmuş embriyolarımız 5 yıl mı sağlanabiliyor internette öyle yazıyor ama ben hastanede sormayi unuttum bir de size sormak istedim benim 1 yıl oldu bile bana az gibi geldi 5 yıl🙈

Back