• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

öncelikle hayırlı olsun. ben hiç sigara kullanmadım ama kullanıp da transfer olan arkadaşım da oldu. evet sigara etken ama tutunacaksa ona rağmen tutunuyor. bence bırak ve sağlıklı beslen illa etkisi olur
doktorumla biraz önce konuştum ve paketi attım dediğin gibi allah ol derse oluyor ben yumurta toplamada da içtim cok stresliydim ve toplandı yumurtalarım ama şimdi bir sürü ilaç kullanacagım o yüzden korktum açıkcası

sonunda bugün tamamlıyorum çantamı:) aşırı unutkan oldum bebek için süt sağma makinesi aldım lazım olur diye tüm aparatları da kaynar suda kaynattım ki hijyen olsun :KK70: bu unutkanlıkla tabi bir parçası kalmadı elimde. hepsi eridi kaynaya kaynaya dibine oturmuş tencerenin. yeniden almak zorunda kaldım . kaldı 2-3 hafta bir şey korkular da başladı hafiften. bu arada benim kız erken gelir tahminen çünkü gelişim olarak biraz iri. son muayenem 1 hafta önceydi 35+5 de gittiğimde 3130 gram ve 49,7 cm olmuştu. çok tutamam içerde.
Haftana göre ne kadar ileride çıkıyor ileri haftada olanlar erken mi doğuyo benimkide en son bir hafta ileride çıkmışti

Haftana göre ne kadar ileride çıkıyor ileri haftada olanlar erken mi doğuyo benimkide en son bir hafta ileride çıkmışti
normalde bu zamana kadar tam gününde çıkıyordu ancak son 2 muayenede 8 -9 gün önde çıkıyor. doğuma yakın atağa geçmiş. benimki kız ama ilk çocuğum erkekti o da önden gidiyordu 38. haftada doğmuştu ve 3150 gr 52 cm di

haber ver doğdu muhtemelen bebiş. nasılsınız? her şey yolunda değil mi ? umarım çooook hızlı bir şekilde toparlarsın
Bebişimize kavuştuk🥰 Herşey yolunda çok şülür ilk gün heyecandan emzirmeye çalışmaktan onu sürekli izlemekten kendimi parçalamışım. Belim boynum tüm vücudum iptal. İki gündür çok zorlanıyorum sezeryan ilk etapta zor. Bebeğimin altına bile ilk defa bugün kendim değiştirmek için zorladım kendimi. Ama biliyorumki zamanla toparlayınca daha güçlü olucam. Ne olursa olsun öyle bir güzel duygu ve koku yok❤️

Bebişimize kavuştuk🥰 Herşey yolunda çok şülür ilk gün heyecandan emzirmeye çalışmaktan onu sürekli izlemekten kendimi parçalamışım. Belim boynum tüm vücudum iptal. İki gündür çok zorlanıyorum sezeryan ilk etapta zor. Bebeğimin altına bile ilk defa bugün kendim değiştirmek için zorladım kendimi. Ama biliyorumki zamanla toparlayınca daha güçlü olucam. Ne olursa olsun öyle bir güzel duygu ve koku yok❤️
yaaaaa nasıl mutlu oldun adına :) tadını çıkar sağlıkla aldın bak kucağına. zor tabi sezaryen o sebeple normal diye ısrar ediyorum ama plasentam izin vermiyor. çok da zorlama kendini bu halde zamanla olur. sütünü sağ emziremezsen boşa gitmesin o güzel süt. ara ara da haber ver gelişmeleri. çok geçmiş olsun ve çok tebrik ederim. boyu kilosu nasıl adını ne koydunuz :D

Hayırlı uğurlu olsun kuzum bende ne zamandır girmiyordum şifremi unutmuşum haberini görünce çok sevindim darisi bizlere inşallah ♥️🥺🥰

Hayırlı olsunnn gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün 🥰 darısı bizlerin başına inşallah ❤️🤰

yaaaaa nasıl mutlu oldun adına :) tadını çıkar sağlıkla aldın bak kucağına. zor tabi sezaryen o sebeple normal diye ısrar ediyorum ama plasentam izin vermiyor. çok da zorlama kendini bu halde zamanla olur. sütünü sağ emziremezsen boşa gitmesin o güzel süt. ara ara da haber ver gelişmeleri. çok geçmiş olsun ve çok tebrik ederim. boyu kilosu nasıl adını ne koydunuz :KK70:
Sürekli emmek istiyor bu kız😅 emmesede bende uyumak istiyor. Emerken uyuyakalıyor. Melekler onu güldürünce denk gelmesi çok tatlı🥰 benim ilkim olduğu için sanırım daha bi tatlı. Adını Deniz koyduk. 2840 gr 48 cm doğdu. Sezeryanda sütün geç gelmesi olabiliyormuş. İlk gün çok güzel emdi o faydalı kolastrumu aldı. Sonraki günlerde ise emerken hep yorulup uyuyor kalıyor ve aç kalıyor diye mama takviyesi de verdik. Yani mama vermem diyordum ama pek düşünülen gibi olmuyormuş.

Sürekli emmek istiyor bu kız😅 emmesede bende uyumak istiyor. Emerken uyuyakalıyor. Melekler onu güldürünce denk gelmesi çok tatlı🥰 benim ilkim olduğu için sanırım daha bi tatlı. Adını Deniz koyduk. 2840 gr 48 cm doğdu. Sezeryanda sütün geç gelmesi olabiliyormuş. İlk gün çok güzel emdi o faydalı kolastrumu aldı. Sonraki günlerde ise emerken hep yorulup uyuyor kalıyor ve aç kalıyor diye mama takviyesi de verdik. Yani mama vermem diyordum ama pek düşünülen gibi olmuyormuş.
maalesef annelik yapmam dediğin her şeyle sınanmak demek :D olsun ya canı sağ olsun sağlıklı olsun iyi olsun yeter. darısı başımıza inşallah :) boyu kilosu güzel bir de uslu olsun oh miss

Canım çok sevindimmm senin adına🤍 sağ salim kavuştun bin şükür bu gününe
Rabbim sağlıcakla hep birlikte büyümenizi nasip etsin inşallah, sağlıcakla🥰

Yok kuzum valla bizimki yerini sevdi gelesi yok normal doğum bekliyoruz eger 24 üne kadar gelmezse suni sancıyla doğumu başlatırız dedi doktorum 🥰
ay hadi inşallah ne güzel :) ben de bekliyorum 37 hafta bitti. sezaryen olsam bile kendi geleceği günü seçsin dedim. zaten hastane dibimde. Allah bir avazda kurtarsın hemen kavuş bebişine

ay hadi inşallah ne güzel :) ben de bekliyorum 37 hafta bitti. sezaryen olsam bile kendi geleceği günü seçsin dedim. zaten hastane dibimde. Allah bir avazda kurtarsın hemen kavuş bebişine
İnşallah hepimiz kavuşalım ne zır zamanlardan geçtik şöyle bi geriye bakınca rabbim isteyene sağlıkla sıhhatle aratmadan hayırlı evlatlar versin inşallah 🤲🏻🥰

11 Nisan da olucak benim doğum. Bugün ve yarın ciğer geliştirici iğne olucam. Heyecan korku. İlk çocuk olunca bilmemenin verdiği cahillik hissiyatı... inşallah üstesinden gelirim. Diğer hanımlar da fazla giremiyorlar heralde ilk başlardaki paylaşım heyecanımız kalmadı. DeryaTheDesigner DeryaTheDesigner naptı acaba son durum nedir? Küvezdeler mi hala bilmiyorum. Sen de durumlar nasıl narinal narinal ?
Herkese iyi bayramlar yanaklarımızı evlatlarımızın öptüğü nice bayramlarımız olsun 🥰

Şükürler olsun bitti yoğun bakım süreci 34 gün kaldı miniklerim şimdi 44 günlükler şimdi,
Sağlıkları iyi kolik dışında, onları ve tabi bizi çok zorluyor gaz sancıları.
İki minnak ile uğraşırken telefona ve hatta hiçbir şeye zaman kalmıyor, gaz damlası bakmaya geldim fruitella fruitella mesajını gördüm.

Cahillik hissi sanırım yavrularımız büyüdükçe her level’da olacak, korkma (ki illa korkacaksın bazen çok korkuyorum) öyle bir güç geliyor ki kendine inanamayacaksın. (Ben neymişim dedirtiyorlar) 💪🏼

Güzel haberlerinizi almayı heyecanla bekliyorum, hadi doğurun (zamanında) da bebeklerimizi konuşalım 😊

Bir önceki mesajı yazarken bunu görmemiştim, çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🥰

Yaşanılan tüm zorluklara değen bir mutluluk… şükürler olsun. 🤍

Herkese iyi bayramlar yanaklarımızı evlatlarımızın öptüğü nice bayramlarımız olsun 🥰

Şükürler olsun bitti yoğun bakım süreci 34 gün kaldı miniklerim şimdi 44 günlükler şimdi,
Sağlıkları iyi kolik dışında, onları ve tabi bizi çok zorluyor gaz sancıları.
İki minnak ile uğraşırken telefona ve hatta hiçbir şeye zaman kalmıyor, gaz damlası bakmaya geldim fruitella fruitella mesajını gördüm.

Cahillik hissi sanırım yavrularımız büyüdükçe her level’da olacak, korkma (ki illa korkacaksın bazen çok korkuyorum) öyle bir güç geliyor ki kendine inanamayacaksın. (Ben neymişim dedirtiyorlar) 💪🏼

Güzel haberlerinizi almayı heyecanla bekliyorum, hadi doğurun (zamanında) da bebeklerimizi konuşalım
ne kadar güzel bir haber bu. benim plasenta hala aşağıda olduğu için normal doğum şansım hiç yok doktorum da daha fazla beklemeyelim seni ve bebeği riske atamam 38. haftada alıyorum dedi. bana da dua edin kızlar ve hepinize iyi bayramlar

ne kadar güzel bir haber bu. benim plasenta hala aşağıda olduğu için normal doğum şansım hiç yok doktorum da daha fazla beklemeyelim seni ve bebeği riske atamam 38. haftada alıyorum dedi. bana da dua edin kızlar ve hepinize iyi bayramlar
Ederiz tabiki rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne zamana gün verdiler sana bişi kalmadı sanırım heycan var miiii

Ederiz tabiki rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne zamana gün verdiler sana bişi kalmadı sanırım heycan var miiii
Yarın öğlen kismetse . Heyecan değil de korku var. Şu plasenta durumundan dolayı kanama riski vs varmış. Doktorum ne olur ne olmaz diye benim için 2 ünite kan ayirtmis bunu bilmek bile korkutuyor. İnşallah ikimiz de sağlıklı bir şekilde atlatırız yarını:)

İyi bayramlar canım rabbim sağlıkla saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizimde yarın yatışımız var suni sancıyla başlayacağız bakalım büyük ihtimal aynı gün doğacaklar çok heyecanlıyım 🥰

Back