BENCE GÖRÜNÜR :)Aynen canım, yarın kese görünür mü ki
Önemli olan sağlıklı olsun canım. Ben sezaryan veya normal tüm doğum çeşitlerinden korkuyorum şuanda fobim başladıBen çok dil döktüm ama asla olmaz diyor geçen sene 4 miyom alındı 6,5. Saat sürdü operasyon arkasından normal Doğum yaparsan içerde kanama başlar dedi
E bebekte çok güzel sallanır ahşap anne yanı beşikler vardı onlardan başka bir yatak düşünemiyorum ben. Hem sallantı mekanizmalarını hem de görünüşlerini çok beğendim. Park yatakları ben de çok sevmiyorum.Selam kızlar beşik alan/bakan/araştıran oldu mu? Nasıl bişey düşünüyosunuz
Herkes bi park yataktır tutturmuş gidiyor ben emin olamıyorum bi türlü
Ben de ebebekte bunu beğendim aslında ama herkes ahşap kullanışlı olmuyor bebek sarkıyor düşüyor falan dedi ama zaten düşmesin diye bunu beğenmiştim bu park beşik gibi derin sadece malzemesinden emin olamıyorum sanırım suntalammış parmaklıkları da pvcE bebekte çok güzel sallanır ahşap anne yanı beşikler vardı onlardan başka bir yatak düşünemiyorum ben. Hem sallantı mekanizmalarını hem de görünüşlerini çok beğendim. Park yatakları ben de çok sevmiyorum.
Tek tarafı indirilebiliyor mu? O da önemli bence çünkü büyüdükçe uyurken yatağa koymak zorlaşıp o yükseklikten eğilmek bel sorunlarına yol açabilir. Annem zaten bebekken de eğilemez parmaklıkların üzerinden. Baktığım aşağıdaki gibiydi. Alttaki mekanizması çok güzel bir sallantı vermiş salladıkça sallayasım geldi mağazada:) malzeme detayına alacağımız zaman bakarız fiyatlara göre ama bunlar komple ahşap gibi görünüyor.Ben de ebebekte bunu beğendim aslında ama herkes ahşap kullanışlı olmuyor bebek sarkıyor düşüyor falan dedi ama zaten düşmesin diye bunu beğenmiştim bu park beşik gibi derin sadece malzemesinden emin olamıyorum sanırım suntalammış parmaklıkları da pvcfiyatı da uygun açıkçası diğerlerine göre
Selam kızlar ben geldimDetaylıya girdik çok şükür sağlıklı 315 gr dedi rahim uzunluğuma da 31 mm dedi ve gerçekten plesanta öndeymiş önde olunca hareketlerini geç hissetmişim artık tekme gibi şeyleri hissediyorum herzaman olmamak kaydıyla bir ay sonra aç gel şeker yüklemesi yapalım dedi bide bizim kız fotojenik değilmiş elini suratından çekmedi sizde durumlar nasıl ?
Benim doktor da tek taşın var bitane demişti :) yolk önemli demek ki içinde bebek var kesenin hayırlı olsunMerhaba kızlar dün kese görmeye gittik altan muayene şeklinde kese göründü içinde tek taş görüntüsü var dedi galiba bu yolk sac dan bahsetti doktor GS 0.70 cm yazıyor 5 hafta bir günlük dediler bu değer normal mi siz deneyimlisiniz :) 10 gün sonra kalp atışı için çağırdılar
20 haftadayım kuzum bende hissetmemiştim şimdi hissediyorum artık benim doktorum perinatolog olduğu için detaylıyada o baktı ama doktorunuz detaylı bakmıyorsa 20. Haftalarda detaylı usg yapan doktordan randevu almalısınızmaşallahhhh bende 17+1 im ilk gebeliğim daha erken sanırım hiç bişi hissetmiyordum Ne kadarlık oldunuz benim Dr bir ay sonra gel dedi detaylı felan bilgi vermedi ondan sordum
Maşallah bizim kızlar fotojenik değiller galibaBen de bugün gittim kontrole eli hep yüzündendi ama doktor sağ olsun kolunu bacağını hep gösterdi kupür kıpır zaten sağlıklı ve tam gününe haftasına denkmiş. 17+5
Sağol canım sıra kalp atışıni duymadaBenim doktor da tek taşın var bitane demişti :) yolk önemli demek ki içinde bebek var kesenin hayırlı olsun
Doktor iyi dediyse güven doktoruna. Ben hiç hatırlamıyorum böyle sayılar filan. Burda bazen ilaç iğne soranlar oluyor onları bile kullanan ben değilmişim gibi unutuyorumSağol canım sıra kalp atışıni duymadabu 10 gün nasıl geçecek yani kese gS 0.70 yazıyor doktor iyi dedi ama 0.70 iyi mi
Ben de aynıyım. iyi miyiz? iyiyiz, ilaç ne kullanayım? al reçeten mesafesindeyim kafa yoracak detaylara karşı ama doktorumuz rahatlatıcı biri sayılardan bahsetmeden herşeye baktığını sorun görmediğini anlatıyor o yüzdendir belki. Tüp bebek günlerini de hiç yaşamamışım gibi geliyor o kadar iğneler olduk burda konuştuk ilaçların adını bile hatırlamadığımı şimdi farkettim.Doktor iyi dediyse güven doktoruna. Ben hiç hatırlamıyorum böyle sayılar filan. Burda bazen ilaç iğne soranlar oluyor onları bile kullanan ben değilmişim gibi unutuyorum
Kalp atışını ilk duyduğum anki heyecan iç rahatlaması...başka anda yoktuzaman durur şimdi senin için. Kendini oyalayacak uğraşlar bul da çabuk geçsin bu 10 gün
İnşaallah kalp atışınıda duyarımDoktor iyi dediyse güven doktoruna. Ben hiç hatırlamıyorum böyle sayılar filan. Burda bazen ilaç iğne soranlar oluyor onları bile kullanan ben değilmişim gibi unutuyorum
Kalp atışını ilk duyduğum anki heyecan iç rahatlaması...başka anda yoktuzaman durur şimdi senin için. Kendini oyalayacak uğraşlar bul da çabuk geçsin bu 10 gün
Aynen ya bende anlamadım niye öyle oldu ki ?KIZLAAR DOĞUM HAFTASI İMZALARIMIZ GÖRÜNMÜYOR HİÇBİRİMİZİN NEDEN ACABA?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?