2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

PROGESTANIN ETKİSİ YOK CANIM
EĞER Kİ TAZE TRANSFER İSE ÇATLATMA İĞNESİNİN ETKİSİ OLABILIR !
AMA DONDURULMUS TRANSFER VE CATLATMA IGNESI KULLANMADIYSAN GAYET POZİTİFF İNŞALLAH HAYIRLISI SONUÇ ALIRSINIIIZZ

Çatlatma iğnesi dışındaki hormon ilaçları testi etkilemiyor diye biliyorum. Özellikle dondurulmuş transferse pozitif gibi bence. Güzel haberlerle gel yarın

Merhaba arkadaşlar bende 16 Kasım'da transfer oldum 9.gun beta 363 11.gun 773 doktor dger güzel cuma günü ultrason gel dedi ilaçlara aynen devam et dedi telefonda cuma günü kese mi görünecek surec nasil olacak sizin deneyimleriniz önemli :) başka test vermedim artık cumayı hem heyecan hem korku ile bekliyorum

Kızlar bu hamilelik bilgisi bi tek bende mi görünmüyor? Mesaj yazınca altta çıkıyor ya o. Kendjm dahil kimseninkinj görmüyorum.

BENCE POZİTİF HAYIRLI OLSUN

BENCE POZİTİF HAYIRLI OLSUN
Çok şükür dün verdiğim test sonucu bugün çıktı. 150 pazartesi 13. Gün gerçek test günüm. Artık onu bekliycem ve o hafta gün aşırı test verip takibini yapıcaz inşallah. Rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu inşallah

deger artısını gormek ıcın ıstemıstır.
kese için yaklasık test sonucundan 10 gün sonra cagırılıyoor :)
hayırlııı olsunn

benim doktorum bir test daha istemişti sonra tamam yeterli strese girme demişti. sürekli test vermek de sıkıntı. tebrik ederim bu arada :)

o korkuları hepimiz yaşadık duanı et pozitif düşün hayırlısı ile olumlu olur inşallah. benim içimden güzel geçiyor :)

Kızlar selam, fetal dna için kan vermistim bugun 15. Gün hala çıkmadı sonuç. Bu testi yaptiranlariniz kaç günde sonuclarini aldi acaba?

deger artısını gormek ıcın ıstemıstır.
kese için yaklasık test sonucundan 10 gün sonra cagırılıyoor :)
hayırlııı olsunn
o korkuları hepimiz yaşadık duanı et pozitif düşün hayırlısı ile olumlu olur inşallah. benim içimden güzel geçiyor :)
Ay çok teşekkür ederim pozitifi görmek bile bizim için Mucizeydi o kadar yıl kötü deneyimlerden sonra inşaallah bundan sonraki süreçte çok iyi geçer hepimiz için

Kızlar selam, fetal dna için kan vermistim bugun 15. Gün hala çıkmadı sonuç. Bu testi yaptiranlariniz kaç günde sonuclarini aldi acaba?
7. GÜNDE CIKMISTI AMA BEN HEP ARAYIP SIKISTIRDIM CIKTI MI DIYE
İSPANYAYA GITMISTI AMA BEN BURDAKI MERKEZE HEP SORDUM 7.GÜNDEN SONRA
BANADA 10.GÜN DENMISTI

Ay çok teşekkür ederim pozitifi görmek bile bizim için Mucizeydi o kadar yıl kötü deneyimlerden sonra inşaallah bundan sonraki süreçte çok iyi geçer hepimiz için
inşallah. zaman zor ama çabuk geçiyor. bak kesesiydi kalp atışıydı fetal dna testiydi derken ne stresler atlatıp kaçıncı haftalara geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…