- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
PROGESTANIN ETKİSİ YOK CANIMEki Görüntüle 3168968 merhaba tecrübeli tayfabir çoğunuzla Ağustos transferinde iletişimdeydik sonra ben elendim şimdiki transferin 7. Gününde bunu yakaladım. İnanmakta zorlanıyorum tabi. Normalde resimdekinden biraz daha belirgin. Bugün kan testi verdim sağlık ocağına. Yarın anca çıkar. Nasip… Merak ettiğim şu aslında ben bu transferde 2 tane progestan iğne kullanıyorum. 5 günde bir de proloton falan. Diğeri 1 dozdu progestan. Acaba fazla alım gibi bi durum olup betayı etkiler mi bu hormon iğnesi. Çift doz kullanan var mıydı aranızda? Teşekkürler
Çatlatma iğnesi dışındaki hormon ilaçları testi etkilemiyor diye biliyorum. Özellikle dondurulmuş transferse pozitif gibi bence. Güzel haberlerle gel yarınEki Görüntüle 3168968 merhaba tecrübeli tayfabir çoğunuzla Ağustos transferinde iletişimdeydik sonra ben elendim şimdiki transferin 7. Gününde bunu yakaladım. İnanmakta zorlanıyorum tabi. Normalde resimdekinden biraz daha belirgin. Bugün kan testi verdim sağlık ocağına. Yarın anca çıkar. Nasip… Merak ettiğim şu aslında ben bu transferde 2 tane progestan iğne kullanıyorum. 5 günde bir de proloton falan. Diğeri 1 dozdu progestan. Acaba fazla alım gibi bi durum olup betayı etkiler mi bu hormon iğnesi. Çift doz kullanan var mıydı aranızda? Teşekkürler
SENİN GÖRÜNMÜYOR EVET. PROFİLİNE GİRİP ORDAN EKLER MİSİNKızlar bu hamilelik bilgisi bi tek bende mi görünmüyor? Mesaj yazınca altta çıkıyor ya o. Kendjm dahil kimseninkinj görmüyorum.
BENCE POZİTİF HAYIRLI OLSUNEki Görüntüle 3168968 merhaba tecrübeli tayfabir çoğunuzla Ağustos transferinde iletişimdeydik sonra ben elendim şimdiki transferin 7. Gününde bunu yakaladım. İnanmakta zorlanıyorum tabi. Normalde resimdekinden biraz daha belirgin. Bugün kan testi verdim sağlık ocağına. Yarın anca çıkar. Nasip… Merak ettiğim şu aslında ben bu transferde 2 tane progestan iğne kullanıyorum. 5 günde bir de proloton falan. Diğeri 1 dozdu progestan. Acaba fazla alım gibi bi durum olup betayı etkiler mi bu hormon iğnesi. Çift doz kullanan var mıydı aranızda? Teşekkürler
Çok şükür dün verdiğim test sonucu bugün çıktı. 150BENCE POZİTİF HAYIRLI OLSUN
deger artısını gormek ıcın ıstemıstır.Merhaba arkadaşlar bende 16 Kasım'da transfer oldum 9.gun beta 363 11.gun 773 doktor dger güzel cuma günü ultrason gel dedi ilaçlara aynen devam et dedi telefonda cuma günü kese mi görünecek surec nasil olacak sizin deneyimleriniz önemli :) başka test vermedim artık cumayı hem heyecan hem korku ile bekliyorum
benim doktorum bir test daha istemişti sonra tamam yeterli strese girme demişti. sürekli test vermek de sıkıntı. tebrik ederim bu arada :)Çok şükür dün verdiğim test sonucu bugün çıktı. 150pazartesi 13. Gün gerçek test günüm. Artık onu bekliycem ve o hafta gün aşırı test verip takibini yapıcaz inşallah. Rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu inşallah
o korkuları hepimiz yaşadık duanı et pozitif düşün hayırlısı ile olumlu olur inşallah. benim içimden güzel geçiyor :)Merhaba arkadaşlar bende 16 Kasım'da transfer oldum 9.gun beta 363 11.gun 773 doktor dger güzel cuma günü ultrason gel dedi ilaçlara aynen devam et dedi telefonda cuma günü kese mi görünecek surec nasil olacak sizin deneyimleriniz önemli :) başka test vermedim artık cumayı hem heyecan hem korku ile bekliyorum
deger artısını gormek ıcın ıstemıstır.
kese için yaklasık test sonucundan 10 gün sonra cagırılıyoor :)
hayırlııı olsunn
Ay çok teşekkür ederimo korkuları hepimiz yaşadık duanı et pozitif düşün hayırlısı ile olumlu olur inşallah. benim içimden güzel geçiyor :)
7. GÜNDE CIKMISTI AMA BEN HEP ARAYIP SIKISTIRDIM CIKTI MI DIYEKızlar selam, fetal dna için kan vermistim bugun 15. Gün hala çıkmadı sonuç. Bu testi yaptiranlariniz kaç günde sonuclarini aldi acaba?
inşallah. zaman zor ama çabuk geçiyor. bak kesesiydi kalp atışıydı fetal dna testiydi derken ne stresler atlatıp kaçıncı haftalara geldik.Ay çok teşekkür ederimpozitifi görmek bile bizim için Mucizeydi o kadar yıl kötü deneyimlerden sonra inşaallah bundan sonraki süreçte çok iyi geçer hepimiz için
ben tam 10. gün aldım. hatta korkudan ellerim titreyerek baktımKızlar selam, fetal dna için kan vermistim bugun 15. Gün hala çıkmadı sonuç. Bu testi yaptiranlariniz kaç günde sonuclarini aldi acaba?
Kafayi yicem ya hende surejkli ariyorum artik aramaya utaniyorum7. GÜNDE CIKMISTI AMA BEN HEP ARAYIP SIKISTIRDIM CIKTI MI DIYE
İSPANYAYA GITMISTI AMA BEN BURDAKI MERKEZE HEP SORDUM 7.GÜNDEN SONRA
BANADA 10.GÜN DENMISTI
Bugun 15 gun oldu hala bekliyorum benim kadar bekleyen yok hiç. Kafayi yicem artik. Aramaktan usandimben tam 10. gün aldım. hatta korkudan ellerim titreyerek baktım
Aynen canım, yarın kese görünür mü kiinşallah. zaman zor ama çabuk geçiyor. bak kesesiydi kalp atışıydı fetal dna testiydi derken ne stresler atlatıp kaçıncı haftalara geldik.
Kızlar selam, fetal dna için kan vermistim bugun 15. Gün hala çıkmadı sonuç. Bu testi yaptiranlariniz kaç günde sonuclarini aldi acaba?banada 12-13 günde çıkar demişlerdi ama 16. günde gelmişti sonuç
HANGİ ÜLKEYE GÖNDERİLMİŞTİ?Bugun 15 gun oldu hala bekliyorum benim kadar bekleyen yok hiç. Kafayi yicem artik. Aramaktan usandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?