Yılbaşı hediyesi diye herkese aldirayim bari :)kızlar ocak ayı ile birlikte çok ciddi zamlar gelecek.
kii şimdi bile herseyı cok pahalıya alıyoruz.
benım nacızane fıkrım ocağa kadar buyuk seylerınızı alın
sonraa vaaayy anaacımm duymadık demeyiinn
:)
hepinize seslenıyorumm OCAK AYINDA zamlar cıddı artacak. yavas yavas başlayın alısverıse öptüm hepinizi
ahah cok mantıklıYılbaşı hediyesi diye herkese aldirayim bari :)
bizde de kimsenin yelek bile ördüğü yok bırak almayı ama onlara güvenerek de yapmadık değil mi bebeği :) ben yılbaşı bahanesiyle yüzsüzlük yapıp dedesi de bebek arabasını alsın dicemahah cok mantıklı
bizde sadece ben eşim ve annem :)
hala , babanne ve dede de tık yok.. seslerı cıkmıyor :) alıyoruz dedıkce hee iyi dıyorlaaarr
beylikdüzü medicana - Üner beyKIZLAAR GÜNAYDINNN
İSTANBUL AVRUPA YAKASI BAHÇEŞEHİR,BEYLİKDÜZÜ AVCILAR CİVARI HASTANE VE DOKTOR ARAYIŞI İÇİNDEYİM ÖNERİLERİNİZİ DİNLERİM
BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA ÜNER BEYİN MUAYENE UCRETINI SORDUM.beylikdüzü medicana - Üner bey
florya medical park - Hediye Dağdeviren
Ben çok dil döktüm ama asla olmaz diyor geçen sene 4 miyom alındı 6,5. Saat sürdü operasyon arkasından normal Doğum yaparsan içerde kanama başlar dediBende de bekleme süreci. Kabızlık ve gaz sancısı en büyük problemim son 1 aydır. Haftaya 20. Hafta kontrolume gidicem pazartesi. Bakalım inş herşey yolundadır. 3,5 parça birşey aldık. Elzem olan şeyleri alalım diyoruz ama sanırım birçok şey son aya kalıcak gibi. Doktoru normal doğum yapabilirsin diyen oldu mu içinizde?
İstinye liv tavsiye etmiyorum ilgisiz ve kapıdan her gireni para olarak görüyorlarBEYLİKDÜZÜ MEDİCANA ÜNER BEYİN MUAYENE UCRETINI SORDUM.
PEKİ BU HSTANELERDE DOĞUM FIYATLARI NE KADAR BILIYORMUSUN?
İSTİNYE LİV DE DOĞUM ŞUAN 20.000 TL COK FAZLA DEĞİL Mİ YAA
Ayrıca medicana Doğum düşünürsen sompo sigortadan Doğum poliçesi alabilirsin daha uyguna gelir rutin kontrolleri de dahil edebilirsin hattaBEYLİKDÜZÜ MEDİCANA ÜNER BEYİN MUAYENE UCRETINI SORDUM.
PEKİ BU HSTANELERDE DOĞUM FIYATLARI NE KADAR BILIYORMUSUN?
İSTİNYE LİV DE DOĞUM ŞUAN 20.000 TL COK FAZLA DEĞİL Mİ YAA
Bende de bekleme süreci. Kabızlık ve gaz sancısı en büyük problemim son 1 aydır. Haftaya 20. Hafta kontrolume gidicem pazartesi. Bakalım inş herşey yolundadır. 3,5 parça birşey aldık. Elzem olan şeyleri alalım diyoruz ama sanırım birçok şey son aya kalıcak gibi. Doktoru normal doğum yapabilirsin diyen oldu mu içinizde?
Ben de miyom ve kist ameliyatı oldum birkaç sene oldu ama daha o zaman söylemişlerdi sezeryan olması gerek bebek düşünürseniz diye. Üzerine gitmedim ben konunun, hiçbir operasyon geçirmemiş olanlar bile çeşitli zorluklar yaşayıp sezeryana dönmek zorunda kalabiliyor. Doktor sezeryan diyorsa uyacağım. Hatta demezse de hatırlatırım ameliyattan sonra öyle dediğini.Ben çok dil döktüm ama asla olmaz diyor geçen sene 4 miyom alındı 6,5. Saat sürdü operasyon arkasından normal Doğum yaparsan içerde kanama başlar dedi
ben fıtıle hala devam sabah aksam 1Tüp bebek diyince direkt genelde Drlar sezeryan diyorlar bende ona sinir oluyorum belki her şey yolunda gidicek rahat bı normal doğum olucak ama direkt kestirip atıyorlar ilaçları bıraktıktan sonra biz de diğer gebeler gibiyiz aslında siz ilaçları bıraktınız mı kızlar ben 15 gün daha fitil kullanıp bırakıcakmisim çok sıkıldim fitilden gunde 1 tane kullanıyorum
Bebeğimiz sağlıkla gelsin de nasıl doğum olursa olsun. gönlümden hep normal geçti ama yağacak bir şey yok.Ben de miyom ve kist ameliyatı oldum birkaç sene oldu ama daha o zaman söylemişlerdi sezeryan olması gerek bebek düşünürseniz diye. Üzerine gitmedim ben konunun, hiçbir operasyon geçirmemiş olanlar bile çeşitli zorluklar yaşayıp sezeryana dönmek zorunda kalabiliyor. Doktor sezeryan diyorsa uyacağım. Hatta demezse de hatırlatırım ameliyattan sonra öyle dediğini.
ben fitile devam ediyorum ne zaman bırakacağım bilmiyorum. 18. haftaya geldim şimdilik devam. oksapar kullanıyorum doğumdan sonra 1 ay daha kullanacakmışım.Tüp bebek diyince direkt genelde Drlar sezeryan diyorlar bende ona sinir oluyorum belki her şey yolunda gidicek rahat bı normal doğum olucak ama direkt kestirip atıyorlar ilaçları bıraktıktan sonra biz de diğer gebeler gibiyiz aslında siz ilaçları bıraktınız mı kızlar ben 15 gün daha fitil kullanıp bırakıcakmisim çok sıkıldim fitilden gunde 1 tane kullanıyorum
TÜP BEBEKTE NORMAL DOĞUM YAPILMAZ YAZMIS BIRI ?Bebeğimiz sağlıkla gelsin de nasıl doğum olursa olsun. gönlümden hep normal geçti ama yağacak bir şey yok.
yooo arkadaşım normal doğum yaptı hem de yurt dışında . olur mu öyle şey ne alaka . benim sebebim başka geçen sene ameliyat oldum diye normal yapamıyorumTÜP BEBEKTE NORMAL DOĞUM YAPILMAZ YAZMIS BIRI ?
BENIM DOKTORUM BANA BOYLE BIRSEY SOYLEMEDII
SİZİN BILGINIZ VARMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?