- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Bazen bebek assgı da yerleşiyor ozamanilişki iskli olablyor demişti doktorm.Ben 12. Hafta gittiğimde yasak bekle demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen bebek assgı da yerleşiyor ozamanilişki iskli olablyor demişti doktorm.Ben 12. Hafta gittiğimde yasak bekle demişti
Birtek ben mi anlayamıyorum bu ultrason görüntülerinden doktor kendiminkine bakıp kız dediğinde bile nereden görüp söylediğini ekrandan izledim ama anlayamadım. Ama senin için kız diyesim geldiBana da tahmin de bulunur musunuz hala öğrenemedim Eki Görüntüle 3163909 Eki Görüntüle 3163910
Benim doktorum detaylı ultrasonla alakalı birşey demedi ya diğer konuyu ise 16. Haftadan itibaren haftada 1 i geçmesin dedi. Sanırım risk durumuna göre değişiyor.Dün doktor randevum vardı çok şükür her şey yolunda. Yarın 16. Haftam bitiyor. 21. Aralık’ta detaylı ultrason randevum var. Sizler randevu aldınız mı ? Benim doktorum mutlaka gitmem gerektiğini çok önemli olduğunu söyledi, dün randevuya annemle gittiğim için soramadım. Cinsellik hala yasak mı ya da Doğuma kadar komple mi yasak size onay verdi mi doktorunuz kızlar?
Noldu cnm dönüş aldın mı doktordan?Kızlaarr dun gece aşırı baş ağrısı ve mide bulantısıula uyanıp sabah hastaneye gıttım acilden bakıldı bebiş iyi görünüyordu ama kan testı ve ıdrar testı ıstendı. Benım baktıgıma gore bır cok deger normal gibi cıkmıs ama uc deger kırmızıydı. Asıl dıkkatımı ceken ıse ıdrar da bakteri sınırının 100 olması ama benım 598 cıkmıs.
Kendı doktoruma attım ama oda paZar diye donus yapmadı .
Enfeksiyon var galıba bilginiz varmı
Detaylıyı bugün sordum 20. hafta civarı oluyor haftası gelince yönlendireceğim dedi.Benim doktorum detaylı ultrasonla alakalı birşey demedi ya diğer konuyu ise 16. Haftadan itibaren haftada 1 i geçmesin dedi. Sanırım risk durumuna göre değişiyor.
Ben mesaj attım bana dün döndü ilişki serbest yazmış :) adet belirtmemiş de bence de haftada 1 iyidir ama detaylı ultrason sor mutlaka önemli diyorlarBenim doktorum detaylı ultrasonla alakalı birşey demedi ya diğer konuyu ise 16. Haftadan itibaren haftada 1 i geçmesin dedi. Sanırım risk durumuna göre değişiyor.
Bence bizimkiler uykucu. Bende de tık yok. Arada kasık ağrım olmasa hamile olduğumu unutuyorumKızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben hala hissedemiyorum bu çok normal ama benim arkadaşım hissediyorum dışardaysa belli oluyor felan diyo o 21 haftada acaba erkek diye mi bilemedim yada benimki tembel anam
Bu hissetme konusu plasentanın yerine göre de çok değişiyormuş. Mesela benim plasentam öndeymiş yani bebek plasentanın arkasında kalıyor. Öyle olunca tekme attığında plasenta arada yastık gibi durduğu için bu durumda olanlar daha geç hissedermiş. Sizinkiler de plasentanızın durumuna göre değişir kişiden kişiyeKızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben hala hissedemiyorum bu çok normal ama benim arkadaşım hissediyorum dışardaysa belli oluyor felan diyo o 21 haftada acaba erkek diye mi bilemedim yada benimki tembel anam
Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben hala hissedemiyorum bu çok normal ama benim arkadaşım hissediyorum dışardaysa belli oluyor felan diyo o 21 haftada acaba erkek diye mi bilemedim yada benimki tembel anam
Bende de aynı duygular ya zaten benimki ultrasonda öyle hareketli bi bebek degil eliyle oynayıp durur safım neyse 24 beklicez kesin hareket için herhalde bu gidişle bizim kuzular NazlıBence bizimkiler uykucu. Bende de tık yok. Arada kasık ağrım olmasa hamile olduğumu unutuyorum
Bi deneyeyim kuzum ama senin ikinci olması da etkiliyor galibaBen hissediyorum ama 2.çocuk olduğu için erken hissediliyor. Bir de çikolata yiyip odaklanın tatlı ona ulaşınca 15 dk sonra başlıyor kıpırdamaya
Hadi ya bak ben bunu bilmiyordum ama doktorum da zaten plesanta hakkında hiç konuşmadı 3 aralıkta kontrolüm var bakalım ozamana kadar hissederim inşallahBu hissetme konusu plasentanın yerine göre de çok değişiyormuş. Mesela benim plasentam öndeymiş yani bebek plasentanın arkasında kalıyor. Öyle olunca tekme attığında plasenta arada yastık gibi durduğu için bu durumda olanlar daha geç hissedermiş. Sizinkiler de plasentanızın durumuna göre değişir kişiden kişiye
Gidince sor bence plasentanın pozisyonunu. Önemli bir detay :)Hadi ya bak ben bunu bilmiyordum ama doktorum da zaten plesanta hakkında hiç konuşmadı 3 aralıkta kontrolüm var bakalım ozamana kadar hissederim inşallah
bence kesin etkiliyor çünkü ilk bebekte 20. haftada hissettim ilk kezBi deneyeyim kuzum ama senin ikinci olması da etkiliyor galiba
Merhaba, bizde herşey yolunda cinsiyet kesinleşmişti geçen hafta kızımızın:) fetal sonucu temiz geldi şükür. Sonraki randevu 3 ya da 4 hafta sonra istediğiniz hafta gelin dedi doktor, zaten ayrıntılıya yönlendirecek herhalde bu sefer. Karın baya belli oluyor ve sırt üstü yatınca huylanıyorum artık gerginlik oluyor içerde. Hareketi hissetmesem de yerini hissediyorum. Kakao yağı ve hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım günlük olarak çatlak önleyici olarak. Hala hiç alışveriş yapmadım. Bir taşınma maceramız var onu atlatana kadar yapmam herhalde. Sizler nasılsınız?Kızlar selam herkes iyi mi her şey yolunda mı arada ses verin. Dün kontrole gidecek arkadaş vardı? Nasıl geçti bebek buyumustur
Bu hafta yavaştan hissedersin bence :) ben de çok iyiyim şükür ağrılarım yok denecek kadar azaldı kabızlık fena ama .. biz de öyle pek bir şey almadik ben de son aylara bırakıyorum büyük parçaları. 1 -2 body zihin aldım o kadar. Benimki çok hareketli inşallah doğunca o kadar hareketli olmaz sakin olsunMerhaba, bizde herşey yolunda cinsiyet kesinleşmişti geçen hafta kızımızın:) fetal sonucu temiz geldi şükür. Sonraki randevu 3 ya da 4 hafta sonra istediğiniz hafta gelin dedi doktor, zaten ayrıntılıya yönlendirecek herhalde bu sefer. Karın baya belli oluyor ve sırt üstü yatınca huylanıyorum artık gerginlik oluyor içerde. Hareketi hissetmesem de yerini hissediyorum. Kakao yağı ve hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım günlük olarak çatlak önleyici olarak. Hala hiç alışveriş yapmadım. Bir taşınma maceramız var onu atlatana kadar yapmam herhalde. Sizler nasılsınız?
ben iyiym çok şükür dün ilk defa bir kımıldanma hissettim ama sonrası yok inşallah drvamı gelir ve darısı size olsunKızlar selam herkes iyi mi her şey yolunda mı arada ses verin. Dün kontrole gidecek arkadaş vardı? Nasıl geçti bebek buyumustur
kızlar ocak ayı ile birlikte çok ciddi zamlar gelecek.Bu hafta yavaştan hissedersin bence :) ben de çok iyiyim şükür ağrılarım yok denecek kadar azaldı kabızlık fena ama .. biz de öyle pek bir şey almadik ben de son aylara bırakıyorum büyük parçaları. 1 -2 body zihin aldım o kadar. Benimki çok hareketli inşallah doğunca o kadar hareketli olmaz sakin olsun