• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Dün doktor randevum vardı çok şükür her şey yolunda. Yarın 16. Haftam bitiyor. 21. Aralık’ta detaylı ultrason randevum var. Sizler randevu aldınız mı ? Benim doktorum mutlaka gitmem gerektiğini çok önemli olduğunu söyledi, dün randevuya annemle gittiğim için soramadım. Cinsellik hala yasak mı ya da Doğuma kadar komple mi yasak size onay verdi mi doktorunuz kızlar?
Benim doktorum detaylı ultrasonla alakalı birşey demedi ya😩 diğer konuyu ise 16. Haftadan itibaren haftada 1 i geçmesin dedi. Sanırım risk durumuna göre değişiyor.

Kızlaarr dun gece aşırı baş ağrısı ve mide bulantısıula uyanıp sabah hastaneye gıttım acilden bakıldı bebiş iyi görünüyordu ama kan testı ve ıdrar testı ıstendı. Benım baktıgıma gore bır cok deger normal gibi cıkmıs ama uc deger kırmızıydı. Asıl dıkkatımı ceken ıse ıdrar da bakteri sınırının 100 olması ama benım 598 cıkmıs.
Kendı doktoruma attım ama oda paZar diye donus yapmadı .
Enfeksiyon var galıba bilginiz varmı
Noldu cnm dönüş aldın mı doktordan?

Benim doktorum detaylı ultrasonla alakalı birşey demedi ya😩 diğer konuyu ise 16. Haftadan itibaren haftada 1 i geçmesin dedi. Sanırım risk durumuna göre değişiyor.
Ben mesaj attım bana dün döndü ilişki serbest yazmış :) adet belirtmemiş de bence de haftada 1 iyidir:D ama detaylı ultrason sor mutlaka önemli diyorlar

Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben hala hissedemiyorum bu çok normal ama benim arkadaşım hissediyorum dışardaysa belli oluyor felan diyo o 21 haftada acaba erkek diye mi bilemedim yada benimki tembel anam 😅🙈

Kızlar hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben hala hissedemiyorum bu çok normal ama benim arkadaşım hissediyorum dışardaysa belli oluyor felan diyo o 21 haftada acaba erkek diye mi bilemedim yada benimki tembel anam 😅🙈
Bence bizimkiler uykucu. Bende de tık yok. Arada kasık ağrım olmasa hamile olduğumu unutuyorum😅

Bu hissetme konusu plasentanın yerine göre de çok değişiyormuş. Mesela benim plasentam öndeymiş yani bebek plasentanın arkasında kalıyor. Öyle olunca tekme attığında plasenta arada yastık gibi durduğu için bu durumda olanlar daha geç hissedermiş. Sizinkiler de plasentanızın durumuna göre değişir kişiden kişiye

Ben hissediyorum ama 2.çocuk olduğu için erken hissediliyor. Bir de çikolata yiyip odaklanın tatlı ona ulaşınca 15 dk sonra başlıyor kıpırdamaya

Bu hissetme konusu plasentanın yerine göre de çok değişiyormuş. Mesela benim plasentam öndeymiş yani bebek plasentanın arkasında kalıyor. Öyle olunca tekme attığında plasenta arada yastık gibi durduğu için bu durumda olanlar daha geç hissedermiş. Sizinkiler de plasentanızın durumuna göre değişir kişiden kişiye
Hadi ya bak ben bunu bilmiyordum ama doktorum da zaten plesanta hakkında hiç konuşmadı 3 aralıkta kontrolüm var bakalım ozamana kadar hissederim inşallah😅🤭🥰

Kızlar selam herkes iyi mi her şey yolunda mı arada ses verin. Dün kontrole gidecek arkadaş vardı? Nasıl geçti bebek buyumustur

Kızlar selam herkes iyi mi her şey yolunda mı arada ses verin. Dün kontrole gidecek arkadaş vardı? Nasıl geçti bebek buyumustur
Merhaba, bizde herşey yolunda🙏 cinsiyet kesinleşmişti geçen hafta kızımızın:) fetal sonucu temiz geldi şükür. Sonraki randevu 3 ya da 4 hafta sonra istediğiniz hafta gelin dedi doktor, zaten ayrıntılıya yönlendirecek herhalde bu sefer. Karın baya belli oluyor ve sırt üstü yatınca huylanıyorum artık gerginlik oluyor içerde. Hareketi hissetmesem de yerini hissediyorum. Kakao yağı ve hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım günlük olarak çatlak önleyici olarak. Hala hiç alışveriş yapmadım. Bir taşınma maceramız var onu atlatana kadar yapmam herhalde. Sizler nasılsınız?

Merhaba, bizde herşey yolunda🙏 cinsiyet kesinleşmişti geçen hafta kızımızın:) fetal sonucu temiz geldi şükür. Sonraki randevu 3 ya da 4 hafta sonra istediğiniz hafta gelin dedi doktor, zaten ayrıntılıya yönlendirecek herhalde bu sefer. Karın baya belli oluyor ve sırt üstü yatınca huylanıyorum artık gerginlik oluyor içerde. Hareketi hissetmesem de yerini hissediyorum. Kakao yağı ve hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım günlük olarak çatlak önleyici olarak. Hala hiç alışveriş yapmadım. Bir taşınma maceramız var onu atlatana kadar yapmam herhalde. Sizler nasılsınız?
Bu hafta yavaştan hissedersin bence :) ben de çok iyiyim şükür ağrılarım yok denecek kadar azaldı kabızlık fena ama .. biz de öyle pek bir şey almadik ben de son aylara bırakıyorum büyük parçaları. 1 -2 body zihin aldım o kadar. Benimki çok hareketli inşallah doğunca o kadar hareketli olmaz sakin olsun

Bu hafta yavaştan hissedersin bence :) ben de çok iyiyim şükür ağrılarım yok denecek kadar azaldı kabızlık fena ama .. biz de öyle pek bir şey almadik ben de son aylara bırakıyorum büyük parçaları. 1 -2 body zihin aldım o kadar. Benimki çok hareketli inşallah doğunca o kadar hareketli olmaz sakin olsun
kızlar ocak ayı ile birlikte çok ciddi zamlar gelecek.
kii şimdi bile herseyı cok pahalıya alıyoruz.
benım nacızane fıkrım ocağa kadar buyuk seylerınızı alın :dua:
sonraa vaaayy anaacımm duymadık demeyiinn

:)

hepinize seslenıyorumm OCAK AYINDA zamlar cıddı artacak. yavas yavas başlayın alısverıse öptüm hepinizi

Back