2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

bak adet sancıların bile çok artmış demek ki bu da normal. inanıyorum ilerleyen haftalarda hiçbir şeyin kalmayacak. dularım seninle :)

maşallah size. ben daha büyük parçaları almadım zaten 1 sene oda almayacağım yerim de yok daha büyük bir eve taşınacağız doğum sonrası. şimdilik oyun parkı gibi bir yatakla idare edeceğim. hatta sonradan oda yapacağım için şu an eşyalarını koymak için oyuncak dolabı gibi bir şey alacağım. ilerleyen zamanlarda da kullanırım oyuncaklarını koyarım falan :)

Senin adına çok sevindim benim karnım 6 aylık kadar neredeyse ve bel böbrek baş ağrılarım var :/ halsizlik ve uyku basmaları da devam ediyor 15+1 (ikiz) bugün ben de tadını çıkarmak istiyorum.

Oscapara bende yeni başladım maşallah ilk ignede mosmor bir göbek bunun bir önlemi var mı ben sanırım havasını almadım ilkinde ama daha 5. İğne ve göbeğim mosmor ben mi hata yapıyorum acaba
Gecmis olsun :/ elin yaptikca alisacak bazen yine moraracak bazen beze olacak. Ignenin havasini almayı unutma tabii birde batirdiktan sonra pistonu geri cek biraz kan gelirse enjektorun icine cikarip baska yere yap.

Canm benim 3. Gebeligim ayva göbek çıktı fazla büyümedi iç karnımız geniş bizim oyuzden

Senin adına çok sevindim benim karnım 6 aylık kadar neredeyse ve bel böbrek baş ağrılarım var :/ halsizlik ve uyku basmaları da devam ediyor 15+1 (ikiz) bugün ben de tadını çıkarmak istiyorum.
Maşallah ikizlere çabucak büyümüşler sanki hergün değişiyor gibi di mi? Uyanıyorum dün de böyle miydi acaba gözümde mi büyütüyorum diyorum. Bir de başıma gelecekleri bileyim diye nisan annelerini takip ediyorum. Senin ikiz olunca oradakilerin şimdiki belirtileriyle paralelleşmiş gibi. Baş ağrısına magnezyum vermiş doktorları o ve bol su iyi geldi deniyor. Pilates yapan ve kalsiyuma dikkat edenler de bel ağrım yok diyordu. Yaşadığım yerde hamile grubu için pilates dersi açılacak diye bekledim bekledim haber gelmedi. Elika hamilenin hamileliğe özel videoları var. Kısacık zaten onlarla başladım.

bebek hareketi için daha çok erken :) 3 hafta sonra falan başlarsın hissetmeye .. ben de cumartesiyi iple çekiyorum. kontrolüm var

Merhaba kizlar, ben de gebeligimin 11. Haftasina bugun girdim. Doktorunuz tup bebek ilaclarini 12. Haftanin basinda mi yoksa sonunda mi biraktirdi?
11+6 DA BIRAKTIRDI CANIM
SONRA BAŞKA DOKTORLA DEVAM ETTIM BEN
15. HAFTADAYIM AMA HALEN PROGESTAN FITILE DEVAM EDIYORUM.
VE OCSOPAR KAN SULANDIRIC IGNE DOGUMA KADAR DEVAM DEDİ

bebek hareketi için daha çok erken :) 3 hafta sonra falan başlarsın hissetmeye .. ben de cumartesiyi iple çekiyorum. kontrolüm var
Erken dimi herkes cinsiyette sabırsızlanıyor ben hareket hissetmediğim için ☺
Hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı. Güzel haberlerle gel

Merhaba arkadaşlar sat 11 ağustos ama doktorum bebeğin bi hafta bir gün önden gittiğini söyledi acaba haftama bi hafta eklemeli miyim yani sata göre 13+6 ama doktorun dediğine göre 15+0 hangisini kullanmalıyım birde ay hesabını nasıl yapıyosunuz mesela 3 ay 22 gün diyo ben direk dört ay diyorum doğru mu bu bilemedim

tabi ki sata göre devam edeceksin. bebek bu hafta önden gider 2 hafta sonra 3 gün geriden gider. doğum ona göre olmuyor doğru zamanına göre oluyor. sen sat neyse onu dikkate al ayrıca daha 4 değilsin ay hesabı istiyorsan illa 3,5 aylık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…