bak adet sancıların bile çok artmış demek ki bu da normal. inanıyorum ilerleyen haftalarda hiçbir şeyin kalmayacak. dularım seninle :)Herşeyin yolunda olduğuna sonsuz inanmak istiyorum canım
Dayanamayacağım katlanamayacağım ağrılar değil
Acı eşiğim artık çok yüksekdi
Dediğim gibi bu aylarda böyle birini duymadım görmedim, mesela hastanede bilr bakıyorum kocaman karnı var hepsi benden iyi ben hafif ayağım ayrıl hafif eğik yürürken yüzümden acı okunur halde yürüyorum.
Minik milimlik bir polip alındı operasyona grip cıkmam 15dk dı
Ertesi gün normal hayatıma döndüm hiç operayona girmemiş gibiydim
Ama operasyon sonrası adetim çok aşırı ağrısıydı hayatımda çektiğim en büyük acıdı o adetlere zatn transfer ilaçlarına başladım
Hiç operasyon olmak istememiştim zatn hiçbirşeyim yokken tam transfer olcagım zaman cıkan bir polipdi
Şimdide rahim ağzımda polip varmış
maşallah size. ben daha büyük parçaları almadım zaten 1 sene oda almayacağım yerim de yok daha büyük bir eve taşınacağız doğum sonrası. şimdilik oyun parkı gibi bir yatakla idare edeceğim. hatta sonradan oda yapacağım için şu an eşyalarını koymak için oyuncak dolabı gibi bir şey alacağım. ilerleyen zamanlarda da kullanırım oyuncaklarını koyarım falan :)kızlaaar birde reflü yatagı alacagım ben biraz arastırdımmdaa
sizlerde almayı dusunuyormusunuz
odasının siparişini verdık martta gelecek badana yapar koyarız.
sonra eşyalarını yıkar dızmeye baslarım
arabasınıda aldık büyük parçalar tamam :)
Teşekkür ederim canım aminbak adet sancıların bile çok artmış demek ki bu da normal. inanıyorum ilerleyen haftalarda hiçbir şeyin kalmayacak. dularım seninle :)
Senin adına çok sevindim benim karnım 6 aylık kadar neredeyse ve bel böbrek baş ağrılarım var :/ halsizlik ve uyku basmaları da devam ediyor 15+1 (ikiz) bugünGünaydıın. Sizin göbekler nasıl? Artık sırt üstü yatarken bile minik bir tepecik görüyorum. Gaz şişkinliği gibi değil daha ortaya doğru. Sabah uyanınca günaydın diyesim geliyor görünmeye başladığından beri. Bu sabah mutlu etti beni:) Halsizlik de azaldı bu hafta. y
Yaşama sevinci geldi vallahi, ne zor bir zamanmış ilk 3 ay.
Ben o kadar da iyi degilimmerhaba kızlar ,
herkes iyi mi :)
Gecmis olsun :/ elin yaptikca alisacak bazen yine moraracak bazen beze olacak. Ignenin havasini almayı unutma tabii birde batirdiktan sonra pistonu geri cek biraz kan gelirse enjektorun icine cikarip baska yere yap.Oscapara bende yeni başladım maşallah ilk ignede mosmor bir göbek bunun bir önlemi var mı ben sanırım havasını almadım ilkinde ama daha 5. İğne ve göbeğim mosmor ben mi hata yapıyorum acaba
umarım ilerleyen zamanlarda daha iyi olursun. ben de çok iyiyim dediğim gün midem bulanmaya başladı yineBen o kadar da iyi degilimamannn bebekler iyi olsun da diyorum...
Canm benim 3. Gebeligim ayva göbek çıktı fazla büyümedi iç karnımız geniş bizim oyuzdenhayır değil canım. senin ilk bebeğin değil mi? ordaki kaslar henüz çok sıkı bebek büyüdükçe istemesen de 16. haftadan sonra yavaştan belli olacak benim daha önce doğumum var ve ordaki kaslar doğumdan sonra asla eski haline dönüp sıkılaşmıyor. kemikler bile daha yanlara kayıyor. bu sebeple de yer müsait pıt diye hemen çıkıyor. bak tarihte eski insanları inceleyenler bir kadının 1000 yıl önce kaç çocuk doğurduğunu bile bu sayede biliyor. yani yakında çıkacak ve çok yakışacak:)
Maşallah ikizlere çabucak büyümüşlerSenin adına çok sevindim benim karnım 6 aylık kadar neredeyse ve bel böbrek baş ağrılarım var :/ halsizlik ve uyku basmaları da devam ediyor 15+1 (ikiz) bugünben de tadını çıkarmak istiyorum.
13+2 den merhaba. İyi sayılırım bende. Hafif kasıkağrıları başladi. Bulantı özellikle yemek sonrası tiksinme arttı. Hala bebek hareketi his edemiyorum. Ama iyiyiz çok şükürmerhaba kızlar ,
herkes iyi mi :)
bebek hareketi için daha çok erken :) 3 hafta sonra falan başlarsın hissetmeye .. ben de cumartesiyi iple çekiyorum. kontrolüm var13+2 den merhaba. İyi sayılırım bende. Hafif kasıkağrıları başladi. Bulantı özellikle yemek sonrası tiksinme arttı. Hala bebek hareketi his edemiyorum. Ama iyiyiz çok şükürsen nasılsın canım
11+6 DA BIRAKTIRDI CANIMMerhaba kizlar, ben de gebeligimin 11. Haftasina bugun girdim. Doktorunuz tup bebek ilaclarini 12. Haftanin basinda mi yoksa sonunda mi biraktirdi?
Erken dimi herkes cinsiyette sabırsızlanıyor ben hareket hissetmediğim için ☺bebek hareketi için daha çok erken :) 3 hafta sonra falan başlarsın hissetmeye .. ben de cumartesiyi iple çekiyorum. kontrolüm var
12 başında biraktik bizMerhaba kizlar, ben de gebeligimin 11. Haftasina bugun girdim. Doktorunuz tup bebek ilaclarini 12. Haftanin basinda mi yoksa sonunda mi biraktirdi?
Walla benim 10. Hafta bıraktırdı sonra ufak bir kanamam oldu geri döndüm takip doktoru eşliğindeMerhaba kizlar, ben de gebeligimin 11. Haftasina bugun girdim. Doktorunuz tup bebek ilaclarini 12. Haftanin basinda mi yoksa sonunda mi biraktirdi?
12. hafta sonunda ama hepsini değil çoğunuMerhaba kizlar, ben de gebeligimin 11. Haftasina bugun girdim. Doktorunuz tup bebek ilaclarini 12. Haftanin basinda mi yoksa sonunda mi biraktirdi?
tabi ki sata göre devam edeceksin. bebek bu hafta önden gider 2 hafta sonra 3 gün geriden gider. doğum ona göre olmuyor doğru zamanına göre oluyor. sen sat neyse onu dikkate al ayrıca daha 4 değilsin ay hesabı istiyorsan illa 3,5 aylık :)Merhaba arkadaşlar sat 11 ağustos ama doktorum bebeğin bi hafta bir gün önden gittiğini söyledi acaba haftama bi hafta eklemeli miyim yani sata göre 13+6 ama doktorun dediğine göre 15+0 hangisini kullanmalıyım birde ay hesabını nasıl yapıyosunuz mesela 3 ay 22 gün diyo ben direk dört ay diyorum doğru mu bu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?