Ben 3 kilo aldığım halde göbeğim 5 aylık gibi akrabalar Doğum yakın mı diyor bebek biraz iriymiş ondan mı bilmiyorum son 1 ayda çok belli olduGünaydıın. Sizin göbekler nasıl? Artık sırt üstü yatarken bile minik bir tepecik görüyorum. Gaz şişkinliği gibi değil daha ortaya doğru. Sabah uyanınca günaydın diyesim geliyor görünmeye başladığından beri. Bu sabah mutlu etti beni:) Halsizlik de azaldı bu hafta. y
Yaşama sevinci geldi vallahi, ne zor bir zamanmış ilk 3 ay.
Aynn benimde öyle oldu konuşacak mecalim bile yoktu enerjim yerine geldi suanGünaydıın. Sizin göbekler nasıl? Artık sırt üstü yatarken bile minik bir tepecik görüyorum. Gaz şişkinliği gibi değil daha ortaya doğru. Sabah uyanınca günaydın diyesim geliyor görünmeye başladığından beri. Bu sabah mutlu etti beni:) Halsizlik de azaldı bu hafta. y
Yaşama sevinci geldi vallahi, ne zor bir zamanmış ilk 3 ay.
Hayırlı evlat olsun cnmKız bebekmiş
Sabretmek zor değil miSanırım bi ben öğrenmedim cinsiyeti
Oksapar da hiç havasını almadım ben bugüne kadar. Çok fazla hava boşluğu yok gördüğüm kadarıyla. Progestan dex vurulurken eskiden onun havasını alırdım hep. İğnenin kesik ucundan hafif eğimli ve göbeğini sıkarak yaparsan ve üzerine de kolanyalı pamukla iyice bastırıp beklersen morarma olmuyor diyebilirim. Ama ara sıra ne yaparsam yapayım morarma oluyor tabi.Oscapara bende yeni başladım maşallah ilk ignede mosmor bir göbek bunun bir önlemi var mı ben sanırım havasını almadım ilkinde ama daha 5. İğne ve göbeğim mosmor ben mi hata yapıyorum acaba
Bilmiyorum 13 olduk 16 da kontrolüm var aslında asırı bir merakım yokta işte herkes öğrenince heyecanlandımSabretmek zor değil misen ne zaman öğreneceksin?
bende hıcbırsey yokk hattaa bu benı korkutuyorrrr..Ben 3 kilo aldığım halde göbeğim 5 aylık gibi akrabalar Doğum yakın mı diyor bebek biraz iriymiş ondan mı bilmiyorum son 1 ayda çok belli oldu
bebek normal ve sağlıklıysa bence çok da kendini yıpratma. bu senin elinde olan bir şey değil. daha önce ameliyat olduysan, rahimle ilgili bir işlem olduysa vs hepsi etken olabilir. bence o kadar üzme kendini belki biraz daha zamana ihtiyacın vardır. yakında geçebilir. pozitif ol ve olumlu düşün. yatınca geçiyor madem biraz daha yatarak geçir günlerini. bebeğine kavuşman her şeyden önemli değil mi?Oturup saatlerce ağlamak istiyorum bakkala gittim dönüşte yürüyemedim ağrıdan
Kızlar ben 5 dk yolu bile yürüyemiyorum
Böylr hamile ne gördüm ne duydum
Artık gerçekten çok yıprandım kendimi kaybettim apartmanı inletecek kadar ağlıyorum
Bebek iyi rahim uzunluğu iyi ben doktor herkesde farklı oluyor norml diyor
2,3 gün önce yazdım ağrıyla acile gittim vajinal kültür aldı bakteriden şüpheliniyor dr diye onun sonucududa çıktı şimdi doktora göstermedim ama sonuç norml çıkmış
O zaman niye neden ben böyleyim
Yatarken herşey süper hiçbir hayatım kalmadı zaten 3,5 dk yolu bile gidemiyorum
Oda hastane içindeki yürümek yani o bile iki büklüm
Kızlar ben hastamıyım hamilemiyim
Bu nasıl hamilelik
Bı haftalarda böyle bi hamile gördünüz mü
Aşırı yıprandım sinir krizi geçiriyorum artık
Çığlık atmak istiyorum gerçekten çok köyüyüm ya
Kanamalı gectı hamılelık basından berı yattım zaten hep
Dayandım ha dedım 10. Hafta hersey bıtecek yok dedım 12. De duzelıcem
Ama yine olmadı bn hala normal hayata dönemedim
Psikolojim tamamen bitti artık an itibariyle bitti artık
hayır değil canım. senin ilk bebeğin değil mi? ordaki kaslar henüz çok sıkı bebek büyüdükçe istemesen de 16. haftadan sonra yavaştan belli olacak benim daha önce doğumum var ve ordaki kaslar doğumdan sonra asla eski haline dönüp sıkılaşmıyor. kemikler bile daha yanlara kayıyor. bu sebeple de yer müsait pıt diye hemen çıkıyor. bak tarihte eski insanları inceleyenler bir kadının 1000 yıl önce kaç çocuk doğurduğunu bile bu sayede biliyor. yani yakında çıkacak ve çok yakışacak:)bende hıcbırsey yokk hattaa bu benı korkutuyorrrr..
sadece kilo aldıgım ıcın ayva gobegım var. bu ılgınc deılmı ya??
AZ ONCE GITTIM İŞ YERINDE NERDESIN YAA MİNNOŞŞ DIYORUM AYNADAA :)hayır değil canım. senin ilk bebeğin değil mi? ordaki kaslar henüz çok sıkı bebek büyüdükçe istemesen de 16. haftadan sonra yavaştan belli olacak benim daha önce doğumum var ve ordaki kaslar doğumdan sonra asla eski haline dönüp sıkılaşmıyor. kemikler bile daha yanlara kayıyor. bu sebeple de yer müsait pıt diye hemen çıkıyor. bak tarihte eski insanları inceleyenler bir kadının 1000 yıl önce kaç çocuk doğurduğunu bile bu sayede biliyor. yani yakında çıkacak ve çok yakışacak:)
Tabiki herşeyden önemli ama kafayı yicem birşey var ve anlaşılamıyor düşüncesi sarıyor her bir yanımıbebek normal ve sağlıklıysa bence çok da kendini yıpratma. bu senin elinde olan bir şey değil. daha önce ameliyat olduysan, rahimle ilgili bir işlem olduysa vs hepsi etken olabilir. bence o kadar üzme kendini belki biraz daha zamana ihtiyacın vardır. yakında geçebilir. pozitif ol ve olumlu düşün. yatınca geçiyor madem biraz daha yatarak geçir günlerini. bebeğine kavuşman her şeyden önemli değil mi?
benim kontrol bu cumsrtesi 19 kasımda .. meraktan ölüyorum. gerçi bu akşam burdaki doktora bi kontrole gidebilirim. sol kasığımda sürekli bıçak batmaıs gibi oluyor. kesin normal bir şeydir ama bi gideyim diyorumAZ ONCE GITTIM İŞ YERINDE NERDESIN YAA MİNNOŞŞ DIYORUM AYNADAA :)
BU HAFTA 15+0 . INSALLAAHH ALLAHIMIN IZNIYLE SAGLIKLA BUYUSUN.
HAFTAYA KONTROLUMM BIR ÖNCE GELSIN ISTIYORUM. KONTROLE GITTIGIMDE 16+5 OLCAAM
kesinlikle etkisi vardır. ben de ilk 12 hafta otururken hep ağrı çektim. dayanılmaz değildi ama endişe veriyordu. ilk bebeğimde yaşamadığım bir durumdu çünkü. ama doktorumla konuştuğumda senin polip operasyonun, saatler süren miyom ameliyatın var tabi ki ağrın olacak onların yeri bebekle aynı yerde ve bebek büyüdükçe ameliyat yerlerine değiyor demişti. 12. haftadan sonra hafifledi. bence senin de bir süre sonra geçecek. her hamilelik maalesef aynı değil. ben de ilk bebekte 5 ay kustum yataktan çıkamadım fena bir baş ağrısı ve kusma ile zehir oldu ilk 5 ayım. isyan ediyordum herkes yiyip içip karnını gere gere geziyor ben yataktan çıkamıyorum diye. oluyor maalesef bazen böyleTabiki herşeyden önemli ama kafayı yicem birşey var ve anlaşılamıyor düşüncesi sarıyor her bir yanımı
Çünkü asla bu halim normal gelmiyor bana
Acilde ağzı burundaki hamilelerin yürüşü bile benden daha iyi
Ağrı şiddetlendiği anda birşey mi oldu korkusu artık acile gitmekten bıktım
Her defasında koşmuyorum artık acile ama gitmedim zamanda iyi değilim ki o zamnda ya gitseydim evet bn dayanıyorum ama başkası bu ağrıya dayanamazdı ya gitmek gerekliyse” oluyorum
Transfer öncesi histereskopi oldum polip alındı
EŞİM BENI ARTIK AGRIMDA OLSA SANCIMDA OLSA YETER DEDI PİMPİRİKLENME ARTIKbenim kontrol bu cumsrtesi 19 kasımda .. meraktan ölüyorum. gerçi bu akşam burdaki doktora bi kontrole gidebilirim. sol kasığımda sürekli bıçak batmaıs gibi oluyor. kesin normal bir şeydir ama bi gideyim diyorum
senin ilk bebek normal yollamı oldu ?kesinlikle etkisi vardır. ben de ilk 12 hafta otururken hep ağrı çektim. dayanılmaz değildi ama endişe veriyordu. ilk bebeğimde yaşamadığım bir durumdu çünkü. ama doktorumla konuştuğumda senin polip operasyonun, saatler süren miyom ameliyatın var tabi ki ağrın olacak onların yeri bebekle aynı yerde ve bebek büyüdükçe ameliyat yerlerine değiyor demişti. 12. haftadan sonra hafifledi. bence senin de bir süre sonra geçecek. her hamilelik maalesef aynı değil. ben de ilk bebekte 5 ay kustum yataktan çıkamadım fena bir baş ağrısı ve kusma ile zehir oldu ilk 5 ayım. isyan ediyordum herkes yiyip içip karnını gere gere geziyor ben yataktan çıkamıyorum diye. oluyor maalesef bazen böyle
Herşeyin yolunda olduğuna sonsuz inanmak istiyorum canımkesinlikle etkisi vardır. ben de ilk 12 hafta otururken hep ağrı çektim. dayanılmaz değildi ama endişe veriyordu. ilk bebeğimde yaşamadığım bir durumdu çünkü. ama doktorumla konuştuğumda senin polip operasyonun, saatler süren miyom ameliyatın var tabi ki ağrın olacak onların yeri bebekle aynı yerde ve bebek büyüdükçe ameliyat yerlerine değiyor demişti. 12. haftadan sonra hafifledi. bence senin de bir süre sonra geçecek. her hamilelik maalesef aynı değil. ben de ilk bebekte 5 ay kustum yataktan çıkamadım fena bir baş ağrısı ve kusma ile zehir oldu ilk 5 ayım. isyan ediyordum herkes yiyip içip karnını gere gere geziyor ben yataktan çıkamıyorum diye. oluyor maalesef bazen böyle
sabrına hayranım. valla bizimki benden daha meraklı olduğu için benim ufak bir ağrım olsa kızını görmek için aa kalk hemen gidelim ciddi bir şey olmasın diyorEŞİM BENI ARTIK AGRIMDA OLSA SANCIMDA OLSA YETER DEDI PİMPİRİKLENME ARTIKASLA GOTURMUYOOR
YANI DUSUN 1 AY OLACAK DOLU DOLU BENIM
evet evet normal. sonrasında da zaten 2 hamileliğim oldu ama biri kimyasal diğeri 7 haftalık düşük. eşimin spermlerinde ileri hareket sorunu var. o sebeple hamile kalmam bile mucize normalde. bu sebeple tüp bebek denedik en hızlı ve kaliteli spermler seçildi. çok şükür bebeğim benimle.S
senin ilk bebek normal yollamı oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?