hiç merak etme 2 ay sonra uyku uyuyamayacaksın gece yarısı tekmeleriyle kalkacaksın :)Erken dimi herkes cinsiyette sabırsızlanıyor ben hareket hissetmediğim için ☺
Hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı. Güzel haberlerle gel❤
Hadi inşallah razıyım yeterkı yaşam belirtisi versinhiç merak etme 2 ay sonra uyku uyuyamayacaksın gece yarısı tekmeleriyle kalkacaksın :)
canım merhabalarKızlar bugün boğaz ağrım için jinekoloğumun yönlendirmesiyle KBB ye gittim. Kan tahlili istendi kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkınca antibiyotik yazıldı. Jinekoloğum da buna onay verdi. Gebelik döneminde kullanılması güvenli antibiyotikler varmış. Ondan kullanacağım. Çünkü bebeğe antibiyotik değil, enfeksiyon zarar verebilirmiş aklınızda olsun hasta olursanız doktora gitmemezlik ilaç almamazlık yapmayın
Bel,böbrek,kasık, baş ağrıları var bende de. Seninkiler iki tane ben bir taneyle şimdi böyleysem son zamanlarda nasıl olucam bilmemSenin adına çok sevindim benim karnım 6 aylık kadar neredeyse ve bel böbrek baş ağrılarım var :/ halsizlik ve uyku basmaları da devam ediyor 15+1 (ikiz) bugünben de tadını çıkarmak istiyorum.
Selamm, benimkine de iri bir bebek demişti doktorum ve onun dediğine göre kullandığım uygulamalardaki tarihleri değiştirmiştim. Ve son ultrasonlardaki verilerle de uyumlu oldu.Merhaba arkadaşlar sat 11 ağustos ama doktorum bebeğin bi hafta bir gün önden gittiğini söyledi acaba haftama bi hafta eklemeli miyim yani sata göre 13+6 ama doktorun dediğine göre 15+0 hangisini kullanmalıyım birde ay hesabını nasıl yapıyosunuz mesela 3 ay 22 gün diyo ben direk dört ay diyorum doğru mu bu bilemedim
Bunu ben de doktora soracağım sonraki muayenede, büyümede ilerde olması doğum tarihini etkiliyor mu acaba diye. 1 hafta önden gidiyor benim, eğer etkiliyorsa nisanda bile doğabilir demektir. Sonlara doğru yaklaşır kendi tarihine demişti ilk büyük çıktığında ben de son adet tarihine göre takip etmeye devam ettim ama şu ana kadarki muayenelerde hep biraz daha ileri gitmiş çıktı. 3 günle başladık 8 güne geldik en son.Selamm, benimkine de iri bir bebek demişti doktorum ve onun dediğine göre kullandığım uygulamalardaki tarihleri değiştirmiştim. Ve son ultrasonlardaki verilerle de uyumlu oldu.
Çok teşekkür ederim canım. Ben de üst solunum yolu enfeksiyonu yüzünden Augumentin benzeri başka bir antibiyotik kullandım hiçbi yan etksi olmadı hiç merak etme. Hatta kullanmasaydım ateş yapabilirdi kötüleşebilirdim. Doktorlar en doğru kararı vermişlerdir için rahat olsuncanım merhabalar
bebeğini sağ salim kucapına almanı nasip etsin Rabbim
bende şuan diş iltihabı çekiyorum
kadın doğumcum ve dişçim ortak kararla agumentin verdi
kullanmaya başladım 2. yi içtim ama çok tedirginim :/
sen kullandın mı bi sıkıntı oldu mu üzerinden zaman geçmiş ama
çok çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım. Ben de üst solunum yolu enfeksiyonu yüzünden Augumentin benzeri başka bir antibiyotik kullandım hiçbi yan etksi olmadı hiç merak etme. Hatta kullanmasaydım ateş yapabilirdi kötüleşebilirdim. Doktorlar en doğru kararı vermişlerdir için rahat olsun
Biz 14'e kadar devam ettikMerhaba kizlar, ben de gebeligimin 11. Haftasina bugun girdim. Doktorunuz tup bebek ilaclarini 12. Haftanin basinda mi yoksa sonunda mi biraktirdi?
Bende hep olur oyüzden çok takılmıyorum. Ama bu aralar okudum makalelerde diş eti rahatsızlklarının 2. Trimesterle başladığı yaziyordu.kızlar benim bugün dişlerimi fırçalarken diş eti kanamam oldu. sizde başladı mı? doktorlar bu haftalarda normal diyor ama bende hiç olmamıştı
Bende de arada oluyor, hormonlardan kaynaklıymışkızlar benim bugün dişlerimi fırçalarken diş eti kanamam oldu. sizde başladı mı? doktorlar bu haftalarda normal diyor ama bende hiç olmamıştı
Bendede kasık bel ara ara da vajina agrısı oluyor kuzum dinlenmeye çalışıyorum ama çalışırken pek mümkün degilBel,böbrek,kasık, baş ağrıları var bende de. Seninkiler iki tane ben bir taneyle şimdi böyleysem son zamanlarda nasıl olucam bilmem
Dişler çürüyebilir damaklar çekilip ağrı yapabilir diye duymuştum cnm sanırım kalsiyum eksikliğininden olabilir.kızlar benim bugün dişlerimi fırçalarken diş eti kanamam oldu. sizde başladı mı? doktorlar bu haftalarda normal diyor ama bende hiç olmamıştı
Normaldir diye kendimi geçiştiriyorum sonraki kontrolum aralıkta. Öksürüp hapşurduğumda çok ağrı yapıyor. Umarım endişe etmemizi gerektirecek birşey değildir.Bendede kasık bel ara ara da vajina agrısı oluyor kuzum dinlenmeye çalışıyorum ama çalışırken pek mümkün degil
AMAN ÇÜRÜMESİN BUNCA YIL GÖZÜM GİBİ BAKTIM ONLARA :) EN YAKIN ARKADAŞIM 6 DİŞİNİ KAYBETTİ HAMİLELİKTE ONDAN ÇOK KORKUYORUM BEN DEDişler çürüyebilir damaklar çekilip ağrı yapabilir diye duymuştum cnm sanırım kalsiyum eksikliğininden olabilir.
inşallah diş kaybı olmaz. arkadaşım hamileliğinde 6 dişini kaybettiBende de arada oluyor, hormonlardan kaynaklıymış
diş hekimine göründün mü peki? hamilelik öncesi var mıydı yeni mi başladı canımBende hep olur oyüzden çok takılmıyorum. Ama bu aralar okudum makalelerde diş eti rahatsızlklarının 2. Trimesterle başladığı yaziyordu.
Merhaba, bir makalede okumustum gebelikte tükürük bezi salgıları arttığı için agızda asit miktarı artarmıs bu da diş minesine zarar verirmiş. Dis minesi zarar gordugu zaman kanamalar olur ve ilerisinde dis kaybına kadar gidebilirmis.. O yuzden bunu engellemek adına her öğünde mutlaka dişlerimizi fırçalamak gerekirmiş. Birde tabiki bol kalsiyum ve yesil yapraklı sebze tuketilmelikızlar benim bugün dişlerimi fırçalarken diş eti kanamam oldu. sizde başladı mı? doktorlar bu haftalarda normal diyor ama bende hiç olmamıştı
Bende bir iki araştırdım da çocuk kilo aldıkça baskı yapıyormuş olabilirmiş kuzum benimde 3 aralıktaNormaldir diye kendimi geçiştiriyorum sonraki kontrolum aralıkta. Öksürüp hapşurduğumda çok ağrı yapıyor. Umarım endişe etmemizi gerektirecek birşey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?