2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

canım merhabalar
bebeğini sağ salim kucapına almanı nasip etsin Rabbim
bende şuan diş iltihabı çekiyorum
kadın doğumcum ve dişçim ortak kararla agumentin verdi
kullanmaya başladım 2. yi içtim ama çok tedirginim :/
sen kullandın mı bi sıkıntı oldu mu üzerinden zaman geçmiş ama

Senin adına çok sevindim benim karnım 6 aylık kadar neredeyse ve bel böbrek baş ağrılarım var :/ halsizlik ve uyku basmaları da devam ediyor 15+1 (ikiz) bugün ben de tadını çıkarmak istiyorum.
Bel,böbrek,kasık, baş ağrıları var bende de. Seninkiler iki tane ben bir taneyle şimdi böyleysem son zamanlarda nasıl olucam bilmem

Selamm, benimkine de iri bir bebek demişti doktorum ve onun dediğine göre kullandığım uygulamalardaki tarihleri değiştirmiştim. Ve son ultrasonlardaki verilerle de uyumlu oldu.

Selamm, benimkine de iri bir bebek demişti doktorum ve onun dediğine göre kullandığım uygulamalardaki tarihleri değiştirmiştim. Ve son ultrasonlardaki verilerle de uyumlu oldu.
Bunu ben de doktora soracağım sonraki muayenede, büyümede ilerde olması doğum tarihini etkiliyor mu acaba diye. 1 hafta önden gidiyor benim, eğer etkiliyorsa nisanda bile doğabilir demektir. Sonlara doğru yaklaşır kendi tarihine demişti ilk büyük çıktığında ben de son adet tarihine göre takip etmeye devam ettim ama şu ana kadarki muayenelerde hep biraz daha ileri gitmiş çıktı. 3 günle başladık 8 güne geldik en son.

Çok teşekkür ederim canım. Ben de üst solunum yolu enfeksiyonu yüzünden Augumentin benzeri başka bir antibiyotik kullandım hiçbi yan etksi olmadı hiç merak etme. Hatta kullanmasaydım ateş yapabilirdi kötüleşebilirdim. Doktorlar en doğru kararı vermişlerdir için rahat olsun

çok çok teşekkür ederim
vallahi iki tanede bile rahatladım dünya varmış 20 gündür ağrıdan geberiyorum
bir yandan da vicdanım sızlıyordu
Rabbim yan etkisinden korusun bebeğimi şifasını da bana ver diye diye içiyorum
Allaha emanet ettim

kızlar benim bugün dişlerimi fırçalarken diş eti kanamam oldu. sizde başladı mı? doktorlar bu haftalarda normal diyor ama bende hiç olmamıştı

kızlar benim bugün dişlerimi fırçalarken diş eti kanamam oldu. sizde başladı mı? doktorlar bu haftalarda normal diyor ama bende hiç olmamıştı
Bende hep olur oyüzden çok takılmıyorum. Ama bu aralar okudum makalelerde diş eti rahatsızlklarının 2. Trimesterle başladığı yaziyordu.

Dişler çürüyebilir damaklar çekilip ağrı yapabilir diye duymuştum cnm sanırım kalsiyum eksikliğininden olabilir.

Bendede kasık bel ara ara da vajina agrısı oluyor kuzum dinlenmeye çalışıyorum ama çalışırken pek mümkün degil
Normaldir diye kendimi geçiştiriyorum sonraki kontrolum aralıkta. Öksürüp hapşurduğumda çok ağrı yapıyor. Umarım endişe etmemizi gerektirecek birşey değildir.

Dişler çürüyebilir damaklar çekilip ağrı yapabilir diye duymuştum cnm sanırım kalsiyum eksikliğininden olabilir.
AMAN ÇÜRÜMESİN BUNCA YIL GÖZÜM GİBİ BAKTIM ONLARA :) EN YAKIN ARKADAŞIM 6 DİŞİNİ KAYBETTİ HAMİLELİKTE ONDAN ÇOK KORKUYORUM BEN DE

Merhaba, bir makalede okumustum gebelikte tükürük bezi salgıları arttığı için agızda asit miktarı artarmıs bu da diş minesine zarar verirmiş. Dis minesi zarar gordugu zaman kanamalar olur ve ilerisinde dis kaybına kadar gidebilirmis.. O yuzden bunu engellemek adına her öğünde mutlaka dişlerimizi fırçalamak gerekirmiş. Birde tabiki bol kalsiyum ve yesil yapraklı sebze tuketilmeliHepinize saglıklı bir gebelik donemi dilerim Rabbim bebislerinize saglıcakla kavustursun hepinizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…