hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. imzana eklesene hamilelik takibini.Ben 9 hafta 4 gunluk
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar benim de fetal dna sonucum geldi 4 5 gün falan oluyor…Her şey çok iyi yolunda sağlıkları yerinde çok şükür…eşime pastayla süpriz yaptım cinsiyetleri baby shower düşünüyordum ama vazgeçtim kendi aramızda yapmak istedim..Bize de 2 kız geliyorAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla
YAA ÇOK GÜZELL :)Kızlar benim de fetal dna sonucum geldi 4 5 gün falan oluyor…Her şey çok iyi yolunda sağlıkları yerinde çok şükür…eşime pastayla süpriz yaptım cinsiyetleri baby shower düşünüyordum ama vazgeçtim kendi aramızda yapmak istedim..Bize de 2 kız geliyorAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla
Kırmızıya donduyse acilde baktırın ki önlem alınsınKızlar ayın 28 test gunumdü 300 çıkmıştı iki gün sonra tekrar yaptirdemisti 700 çıkmıştı ve şu ana kadar hiç sıkıntı yoktu dün sdet sivilcem çokti bu sabah adet ilk baslangici gibi kahve ama kırmızıya dönüm akıntı geldi sizce gebelikte sorun olabilir mi ayın 5 de kese görmeye gidicektim başına böyle bir şey gelen var mı?
BANA MESAJLA BİLGİ VERECEĞİZ MAİL ATILACAK DEDİ.kızlar nıpty testı sonuclarınız maıl mı atılacak aranacakmısınız ?
ben bugun sordum tekrar ne zaman gelır 10 gun demıstınız ama erken gelme sansı yokmu dedım.
kadında bana bugun gelen sonuclar var belkı sızınkıde ıcındedır dedı ama arayan soran yok henuz
Tesekur ederim canım konuştum suanlik sıkinti yokmuş evet 3 gün coraspin bırakıcamKırmızıya donduyse acilde baktırın ki önlem alınsın
Yerleşme kanamasında bu çeşit durumlar olabiliyor
Kanama alanı da oluşmuş olabiliyor en iyisi bı baktırmak
Coraspin tarzı birşey kullanıyorsan bugün Dr la görüşmeden kullanma
Progestan tarzı bişe kullaniyormusun cnm geçmiş olsunTesekur ederim canım konuştum suanlik sıkinti yokmuş evet 3 gün coraspin bırakıcam
Hani olumlama nerde Allahın izniyle testin cok güzel cikicak ve sorunsuz dualarim seninle güzel haberleri bekliyorum cinsiyetini de paylaş mutlakakızlar benim sonucum çıkmış akşama doğru mail atacaklarmış. laboratuvar mesaj gönderdi şimdi. elim ayağım terledi çok stres oldum dualarımı da tamamlayamadım bu sebeple ters bir şey olacak diye çok korkuyorum lütfen bana dua edin olumlu çıksın sonuç
olumlama mesaj gelene kadardıHani olumlama nerde Allahın izniyle testin cok güzel cikicak ve sorunsuz dualarim seninle güzel haberleri bekliyorum cinsiyetini de paylaş mutlaka
SEN HANGI FIRMAYA YAPTIRMISTIN CANIM VE HANGI GUN VERMISTINkızlar benim sonucum çıkmış akşama doğru mail atacaklarmış. laboratuvar mesaj gönderdi şimdi. elim ayağım terledi çok stres oldum dualarımı da tamamlayamadım bu sebeple ters bir şey olacak diye çok korkuyorum lütfen bana dua edin olumlu çıksın sonuç
Canım ben mavi laboratuvar da nifty yaptırdım. Valla elim ayağım titriyor çok panik oldum. Sen nasılsın stres var mı? 14 Ekim’de vermiştimSEN HANGI FIRMAYA YAPTIRMISTIN CANIM VE HANGI GUN VERMISTIN
BENDE BEKLIYORUMMM
ŞİMDİ BENDE YAZDIM SONUC CIKTIMI DIYEE BUGUN GELECEKMISS AKSAM ARICAKLARMIISSS
EYVAH YAAA NAPCAZZ
SONUC CIKTIIICanım ben mavi laboratuvar da nifty yaptırdım. Valla elim ayağım titriyor çok panik oldum. Sen nasılsın stres var mı? 14 Ekim’de vermiştim
Çok ama çok sevindim canım bana da dua et nolurSONUC CIKTIII
COK SUKUR HERSEY NORMAL CIKTI KIZLARR
YARIN DOKTORUMA RANDEVU ALACAĞIMM
Ayy canım naptıınn varmı haberÇok ama çok sevindim canım bana da dua et nolur
Maşallah hadi gözünüz aydın cok sevindim ohh be güzel haberler duyalım şöyle yaSONUC CIKTIII
COK SUKUR HERSEY NORMAL CIKTI KIZLARR
YARIN DOKTORUMA RANDEVU ALACAĞIMM
Canim geldi mi test sonucunÇok ama çok sevindim canım bana da dua et nolur
Canım daha Mail gelmedi . Aradım kimse açmadı sanırım sabaha kaldı kalpten ölmezsem uyku uyuyamamAyy canım naptıınn varmı haber
Hayırlı haberlerını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?