Evet canım doktorum fetal DNA san sonra 20. Hafta detaylı ultrason var dediKızlar birsey sorucam aklima takildi bilen var mı bu fetal dna yı yaptirdiktan sonra üclü dörtlü testleri yaptirmaya gerek var mı bide 20-24. Haftalarda detaylı ultrason varmis ona da girmek zorundamiyiz?
Yok kuzum unuttular beniCanim geldi mi test sonucun
Olsun sabah bi kalkicaksin güzel haberlerle ben inaniyorum bebeklerimiz gayet sağlıklılar Allahın izniyleYok kuzum unuttular beni
Onu perinatolog yapiyor sanirim dimi kendi doktorumuz degilEvet canım doktorum fetal DNA san sonra 20. Hafta detaylı ultrason var dedi
3 ve 4 lüden muafız canımKızlar birsey sorucam aklima takildi bilen var mı bu fetal dna yı yaptirdiktan sonra üclü dörtlü testleri yaptirmaya gerek var mı bide 20-24. Haftalarda detaylı ultrason varmis ona da girmek zorundamiyiz?
Çook teşekkür ederim güzel temennileriniz içinyaaa hayırlı olsun çok güzel harika bir haber gerçekten kendi sonucum gibi sevindim. bu sene kız yılı sanırım. gerçi bir yerde okumuştum tüp bebekte kızlar daha kolay tutunduğu için oran daha fazla oluyormuş :) sağlıkla doğsunlar inşallah
günaydın :)Günaydınnnnn.....
Geldi mi mail?
Bizede haber ett inşallah güzel gelicek sonuçlarınnngünaydın :)
gelmedi ben de aradım dedim bana akşama doğru mail ile gelecek dediniz ama gelmedi. sonra gelen sonuçlara baktılar benimki yok. benimki bugün gelmesi bekleniyormuş. sekreter yanlış aramış. bütün gün stresten delirdim. yok sekreterimiz acemi kusura bakmayın yok özür dileriz gelir gelmez ileteceğiz. kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum ama benim için çok önemli bir konu.
bızımde bugun hem nıpty test sonucumuz hemde ultrasonda net gorduk :)Kızlar cinsiyetleriniz belli mi ben dün dr a gittim 12 haftalığız 12+4 çıktı bebişim kıza benziyor dediiitabiki tam kesin net değil 1 ay sonra tekrar gidicem o zaman netleşir inşallah bir de ilaçları kesti sadece progestan fitili günde 2ye düşürdü onu kademeli bıraktıracakmış bir de vitamin kullanıyorum sadece sizde durumlar nasıl umarım test sonuçlarınız iyi gelmiştir
yandan cekılmıs anlayamadım benkızlaaar renklideki görüntümüz varmı tahmin
ilk bebek ise 19-20. hafta eğer ilk değilse 15-16. haftada hissedilir diyorlarHanımlar merhabaBugün 14. Haftamızı tamamladık. Bebeğini bu haftalarda hisseden var mı biliyorum çok erken ama ben her gün belirti arıyorum vücudumda sizin bu haftalarda belirtileriniz neler acaba birde yemeklerimi flan yapıyorum yere eğilip kalkıyorum arada bir bunlar sakıncalı hareketler mi(tüp bebek hamilesiyim ve 8ile 12 . Haftalar arasında kanama alanım vardı çok şükür kanama alanı kapandı
Bence erkekkızlaaar renklideki görüntümüz varmı tahmin
Gözün aydınn, ah ben de gitsem görünecek demek cinsiyet. Fetal testte karışıklık olunca muayeneyi de haftaya erteledik kan vermeden önce bakalım dedi doktor. Hayırlısı olsun hepimize sağlıkla büyüsünlerbızımde bugun hem nıpty test sonucumuz hemde ultrasonda net gorduk :)
bizede kızçe gelıyor :)
Siz nerde yaptirdiniz fetal i de karisiklik olduGözün aydınn, ah ben de gitsem görünecek demek cinsiyet. Fetal testte karışıklık olunca muayeneyi de haftaya erteledik kan vermeden önce bakalım dedi doktor. Hayırlısı olsun hepimize sağlıkla büyüsünler
çok teşekkürlerBence erkekhayırlısı olsun ne zaman öğrenecekseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?