Test sonucları ciksin endiselerimin hepsi gecerAnladım canm inanıyorum ki temiz çıkıcak sonuçlar saglıklı olsun bebiş.sende biraz rahatla sen böyle endişelisin bebek,de doğunca endişeli olurmuş öyle dediler bana ( belkide bnı korkuttular bilmiyorm ama inandım) mutlu hamilelik mutlu bebek ❤
Rabbim gonlundeki saglikla versin canımO çıkıntı organ gibi gözüküyor ama o nub çizgisi midir nedir o. Organı değil sanırm . Ben kendimi kıza adapte ettim erkek derse şaşırcam valla
Ben sana demedim miAnca bakabildim buraya ayy hersey cok güzel dedi doktorum maşallahense kalinligi da gayet iyi dedi ama kac olduğunu söylemedi ince baya dedi fetal dna icin yarın kan vericem eve gelicekler cinsiyet icin büyük ihtimalle kız dedi ama benim bebis aşırı hareketliydi bir turlu göstermedi hic biyerlerini yüzünü de kollariyla hep kapattı en son 4boyutlu baktı plasentanin arkasına saklandı hic goremedik yarısını cekti sadece ama cok şükür gayet sağlıklı mutlu bir bebek dedi Allahıma bin sukurler olsun icim rahatladı fitil 6 taneydi 4 e indirdi 1 haftasonrw da 2 tane kullanicam 3 hafta sonrada kontrolum var zaman nasil gecer bilmiyorum bu arada iliskiyi soran arkadaşlarım 16. Haftadan sonra dedi benim doktorum tabi o da kanama alabı ve riskli bir durum yoksa
Amin canım amin hepimize ama benim özel bi isteğim yok sanki merak bile etmiyorum sanki . Sadece benim bebeğim olsun sağlıklı ve hayırlı evlat olsunRabbim gonlundeki saglikla versin canım
Sanıyorum evetKız
Bu sene kız senesi mi acaba?
Canım doktorunü bilgilendir. Güzel yükselmiş değerin aslında. Yerleşmede olablr ama başka bişeyde cıkabkr en iyisi doktorla görüş belki ilaca başlar.Kızlar ayın 28 test gunumdü 300 çıkmıştı iki gün sonra tekrar yaptirdemisti 700 çıkmıştı ve şu ana kadar hiç sıkıntı yoktu dün sdet sivilcem çokti bu sabah adet ilk baslangici gibi kahve ama kırmızıya dönüm akıntı geldi sizce gebelikte sorun olabilir mi ayın 5 de kese görmeye gidicektim başına böyle bir şey gelen var mı?
Canım ikili tarama yalnızca istatiksel sonuç veren bir test. Yani senin yaşında, ense kalınlığında, ve senin kan sonuçlarına sahip kadınlar arasında bugüne kadar görülen riskin oranını veriyor. O yüzden ikilide riski çok düşük çıkması ya da çok yüksek çıkması senin bebeğinin sağlıksız ya da sağlıklı olmasını garantilemiyor. Onu kesin öğrenmenin de yolu fetal dna testi şuanAnladım kendini iyi his edeceksen eğer tabiki yptırman iyi ama ikili de zaten saglklıysa belli olmuyor mu
Asistanını aradım xanim haber bekliyorum inşallah kötü bir şey yokturCanım doktorunü bilgilendir. Güzel yükselmiş değerin aslında. Yerleşmede olablr ama başka bişeyde cıkabkr en iyisi doktorla görüş belki ilaca başlar.
geç gelsin ama güzel gelsin. bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ben de cuma alacağım sonucu kısmetse dualarını eksik etme canımOh güzel muayene hikayeleri cinsiyet tahminleri iyi geldi. İlk haftalardayken ileri hamilelik sayfalarına bakıyordum ve bu günler uzak geliyordu. Şimdi biz de alıyoruz cinsiyet tahminlerinibenim test sonucu gecikti, dün 11. Gündü doktor test merkeziyle konuşmuş, Cuma'ya kadar çıkacak denmiş. Böyle durumlarda Cuma'ya kadarın meali Cuma çıkacak demek oluyor genelde. Muayene için sonucu bekleyelim dedi doktor da. Cinsiyet partisi konuşulmuş, ben öğrendiğim anda partide bulunabilecek herkese haber vermiş olurum. Aile için akşama kadar bekleyebilirsem süprizli küçük birşey planlarım dedim ama ben doktoru arayana kadar 8 kere arayıp sordukları zaman saklayamayacağımızı anladım:)
Ben 9 hafta 4 gunlukUzun emekler sonucu Pozitifi görüp heyecanlı olan Anne adayları gelin burada paylaşımda bulunalımBirbirimize destek olalım
İnşallah çok güzel çok sevinçli gelir sonuçlarımız Narinalgeç gelsin ama güzel gelsin. bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ben de cuma alacağım sonucu kısmetse dualarını eksik etme canım
KIZZZZBuyurun buda benimki
yaaa hayırlı olsun çok güzel harika bir haber gerçekten kendi sonucum gibi sevindim. bu sene kız yılı sanırım. gerçi bir yerde okumuştum tüp bebekte kızlar daha kolay tutunduğu için oran daha fazla oluyormuş :) sağlıkla doğsunlar inşallahKızlar benim de fetal dna sonucum geldi 4 5 gün falan oluyor…Her şey çok iyi yolunda sağlıkları yerinde çok şükür…eşime pastayla süpriz yaptım cinsiyetleri baby shower düşünüyordum ama vazgeçtim kendi aramızda yapmak istedim..Bize de 2 kız geliyorAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla
doktorun dediği ile aynı diyorsunKIZZZZ
evet kimin önce gelirse yazsın dualarına beni de ekle lütfen. çok stresli bir dönem ama ben bu hafta olumsuz düşünceleri bıraktım hep olumlama yapıyorum. hele onu kıpır kıpır görünce dedim benim bebeğim çok sağlıklı yerinde duramıyor :)İnşallah çok güzel çok sevinçli gelir sonuçlarımız Narinalaynı gün gelecek büyük ihtimalle, senin haberini de bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?