- 23 Nisan 2021
- 687
- 730
- 53
Sistemde de değişiyor mu baktınız mı hiç enabız akıllı asistan bölümünde gebe alanı var ya ordaBenimde her muayenede değişiyor cnm sağlıkla ilerlesin gerisi sıkıntı değil besleyici şeyler tüket yumurta ceviz avakado et balık baklagil vs
Bana da opu sonrası duphaston verdiler ve hala kullanıyorum taze transfer oldum ben mi yanlış anladım acaba yazdıklarınızıKızlar merhaba bugün opu oldu ağlayarak girdim neden bilmiyorum halbuki daha önce cok fazla anestezi almıştım sanırım tüp bebek süreci yordu beni sürekli burayı takip ediyorum her gün meriofert 150 mg
Gonalf 150 mg iğne vurdum ve doktorum bana duphaston başlattı.bugün toplamda 11 yumurta toplanmış biraz bu sayı üzdü beni çünkü bende pko var 20 tane toplanır diyordum ama diyeceksiniz önemli olan sayısı değil kalitesi inşallah kaliteli olurlar duphaston verme amacı taze transfer yapmayacak olmasıymış ve bunun bilgisini vermemişti bana çünkü cetroidite iğne yokmuş piyasada şu an normalde femarayla 2 yumurta büyütürdü gözümde kendimi cok büyüttüm sanırım üstelik her gün 300 mg ilaç aldı vücudum inşallah hepsi kalitelidir hepsi 5. Güne ulaşır değişik duygular içerisindeyim opu sonrası ilişki ne zaman oluyor yarın beni ararlar mı acaba kaliteleri hakkımda bilgi verirler mi
Duphaston opudan önce kullanıyordum ben iğnelerle birlikte günde 4 kezBana da opu sonrası duphaston verdiler ve hala kullanıyorum taze transfer oldum ben mi yanlış anladım acaba yazdıklarınızı
Hee cetrotide yerine verdiler yaniDuphaston opudan önce kullanıyordum ben iğnelerle birlikte günde 4 kez
Hormon ilaçları mahvediyor dinlenmen yerinde olur transferdeki iğne vs baya yoracak seni sonu ii olsun da önemli değil gerisiPko da dondurulmuş daha cok tutuyormuş yani ama bende pko olup olmadığ da belli değil sadece ultrasonda öyle görünüyor işin garibi de bu ama bunu bile düşünecek halim yok gerçekten inşallah bende buraya pozitifi yazabilirim daha uzamadan
Önceki muayenede iki gün gerideydiSistemde de değişiyor mu baktınız mı hiç enabız akıllı asistan bölümünde gebe alanı var ya orda
Maşallah hayırlı olsun Rabbim sağlıkla ilerlesinÇıktı canım yeni alabildim :))734,83 sonuc
Tesekur ederim isteyen herkese nasip olsun inşallahMaşallah hayırlı olsun Rabbim sağlıkla ilerlesin
Anladım çok teşekkür ederimÖnceki muayenede iki gün gerideydi
Sonraki de üç gün ileri çıktı
E nabız da bir gün geri görünüyor
Ama ben takip Dr u olarak özel kliniğe gidiyorum kayıtlı değil e nabiza yani son gidislerim
E nabız tamamen son adeti baz almış
Geçmedim ama çok kilo aldım gibime geliyor 2buçuk kadar sanırım kotların belli olmuyor şimdiden oturunca çok rahatsız ediyor bol pantolonla idare ediyorum şimdilikgünaydın bayanlar :) hamiş kıyafetlerine geçtiniz mi?
ben de 1,5 kilo aldım çok değil ama 2 haftadır hiçbir şeyim olmuyor çok da sıkıştırıp giymek istemiyorum ben de hamile taytı aldım çok rahat ettimGeçmedim ama çok kilo aldım gibime geliyor 2buçuk kadar sanırım kotların belli olmuyor şimdiden oturunca çok rahatsız ediyor bol pantolonla idare ediyorum şimdilik
Hamile pantolonu ve taytına geçtim doktor sıkışık kıyafet giyme diyince. Zaten kışa denk gelecek bütün hamilelik. Üst giyimler esnek baya giyilir onlar. Taytla pantolondan başka ihtiyacım olmaz gibi.
Hamile kıyafeti bulamıyorum internetten de almak istemiyorumgünaydın bayanlar :) hamiş kıyafetlerine geçtiniz mi?
Kilo aldın sanarlar bir süre çekinip soramazlar öyle olunca :) bu arada nasıl sakladın bravo, ben de saklarım diyordum ama öğrenir öğrenmez gördüğüm herkese söyledim. Tayt beni de kurtardı kilo yoktu son kontrole gittiğimde. Ama hormonlar şişkinlik yaptı herhalde. Ya da bebek belli olur mu acaba şimdi, incir kadar oldu diyordu uygulama:) Her zamanki ev kıyafetlerim bile olmuyordu. Hamile giyimde de bildiğim lcw var sadece, bir oraya gittim bir de trendyol incelemesi yaptım kurtuldum sıkışık giyinmekten.hamile taytı 10 numara oldu bence de :) üstüne zaten gömlek kazak her şey oluyor ben daha iş yerime söylemediğimden belli olacak diye ödüm kopuyor ki bence aslında belli oluyor
internetten alacağın tayt falan çok riskli değil ben 3 tane aldım çok da rahat oldu henüz tam oturmuyor ama beli ayarlanabiliyorHamile kıyafeti bulamıyorum internetten de almak istemiyorum
valla 1 düşük bir de kimyasal gebelikte çan çalmıştım resmen sonu hüsran oldu ve herkese tek tek cevap vermek zorunda kaldım. bu sefer 12. hafta bitene kadar aileler dışında kimseye demicez diye karar aldık. çok şükür 12 de bitmek üzere :) hele bir fetal dna sonucum gelsin o zaman rahat rahat söylerim :) bebek artık belli olur tabi incir kadar olsa da kesesi de var içinde 10-12 cm bir alan açıldı göbüş dışa meyillendi artık :)Kilo aldın sanarlar bir süre çekinip soramazlar öyle olunca :) bu arada nasıl sakladın bravo, ben de saklarım diyordum ama öğrenir öğrenmez gördüğüm herkese söyledim. Tayt beni de kurtardı kilo yoktu son kontrole gittiğimde. Ama hormonlar şişkinlik yaptı herhalde. Ya da bebek belli olur mu acaba şimdi, incir kadar oldu diyordu uygulama:) Her zamanki ev kıyafetlerim bile olmuyordu. Hamile giyimde de bildiğim lcw var sadece, bir oraya gittim bir de trendyol incelemesi yaptım kurtuldum sıkışık giyinmekten.
Günaydın canımgünaydın bayanlar :) hamiş kıyafetlerine geçtiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?