2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bana da opu sonrası duphaston verdiler ve hala kullanıyorum taze transfer oldum ben mi yanlış anladım acaba yazdıklarınızı

Hormon ilaçları mahvediyor dinlenmen yerinde olur transferdeki iğne vs baya yoracak seni sonu ii olsun da önemli değil gerisi

Sistemde de değişiyor mu baktınız mı hiç enabız akıllı asistan bölümünde gebe alanı var ya orda
Önceki muayenede iki gün gerideydi
Sonraki de üç gün ileri çıktı
E nabız da bir gün geri görünüyor
Ama ben takip Dr u olarak özel kliniğe gidiyorum kayıtlı değil e nabiza yani son gidislerim
E nabız tamamen son adeti baz almış

Hamile pantolonu ve taytına geçtim doktor sıkışık kıyafet giyme diyince. Zaten kışa denk gelecek bütün hamilelik. Üst giyimler esnek baya giyilir onlar. Taytla pantolondan başka ihtiyacım olmaz gibi.

Geçmedim ama çok kilo aldım gibime geliyor 2buçuk kadar sanırım kotların belli olmuyor şimdiden oturunca çok rahatsız ediyor bol pantolonla idare ediyorum şimdilik
ben de 1,5 kilo aldım çok değil ama 2 haftadır hiçbir şeyim olmuyor çok da sıkıştırıp giymek istemiyorum ben de hamile taytı aldım çok rahat ettim

hamile taytı 10 numara oldu bence de :) üstüne zaten gömlek kazak her şey oluyor ben daha iş yerime söylemediğimden belli olacak diye ödüm kopuyor ki bence aslında belli oluyor
Hamile pantolonu ve taytına geçtim doktor sıkışık kıyafet giyme diyince. Zaten kışa denk gelecek bütün hamilelik. Üst giyimler esnek baya giyilir onlar. Taytla pantolondan başka ihtiyacım olmaz gibi.

hamile taytı 10 numara oldu bence de :) üstüne zaten gömlek kazak her şey oluyor ben daha iş yerime söylemediğimden belli olacak diye ödüm kopuyor ki bence aslında belli oluyor
Kilo aldın sanarlar bir süre çekinip soramazlar öyle olunca :) bu arada nasıl sakladın bravo, ben de saklarım diyordum ama öğrenir öğrenmez gördüğüm herkese söyledim. Tayt beni de kurtardı kilo yoktu son kontrole gittiğimde. Ama hormonlar şişkinlik yaptı herhalde. Ya da bebek belli olur mu acaba şimdi, incir kadar oldu diyordu uygulama:) Her zamanki ev kıyafetlerim bile olmuyordu. Hamile giyimde de bildiğim lcw var sadece, bir oraya gittim bir de trendyol incelemesi yaptım kurtuldum sıkışık giyinmekten.

valla 1 düşük bir de kimyasal gebelikte çan çalmıştım resmen sonu hüsran oldu ve herkese tek tek cevap vermek zorunda kaldım. bu sefer 12. hafta bitene kadar aileler dışında kimseye demicez diye karar aldık. çok şükür 12 de bitmek üzere :) hele bir fetal dna sonucum gelsin o zaman rahat rahat söylerim :) bebek artık belli olur tabi incir kadar olsa da kesesi de var içinde 10-12 cm bir alan açıldı göbüş dışa meyillendi artık :)

günaydın bayanlar :) hamiş kıyafetlerine geçtiniz mi?
Günaydın canım ben tayt aldim kışa geldi zaten gömlekti hırkaydı sweatshirt falan öyle geçer diyorum zaten en sevdigim sey kısın tayt giymek rahat etti göbisim

Kızlar bebiş icin alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben gorunce zor dayaniyorum cinsiyet belli olsada biseyler alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…