2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

hiiiç takılma sen son adete göre takip et. bende de son randevuda 3 gün küçük çıktı ondan önce de 4 gün büyük çıkmıştı

Kızlar merhaba bugün opu oldu ağlayarak girdim neden bilmiyorum halbuki daha önce cok fazla anestezi almıştım sanırım tüp bebek süreci yordu beni sürekli burayı takip ediyorum her gün meriofert 150 mg
Gonalf 150 mg iğne vurdum ve doktorum bana duphaston başlattı.bugün toplamda 11 yumurta toplanmış biraz bu sayı üzdü beni çünkü bende pko var 20 tane toplanır diyordum ama diyeceksiniz önemli olan sayısı değil kalitesi inşallah kaliteli olurlar duphaston verme amacı taze transfer yapmayacak olmasıymış ve bunun bilgisini vermemişti bana çünkü cetroidite iğne yokmuş piyasada şu an normalde femarayla 2 yumurta büyütürdü gözümde kendimi cok büyüttüm sanırım üstelik her gün 300 mg ilaç aldı vücudum inşallah hepsi kalitelidir hepsi 5. Güne ulaşır değişik duygular içerisindeyim opu sonrası ilişki ne zaman oluyor yarın beni ararlar mı acaba kaliteleri hakkımda bilgi verirler mi

Opu öncesi E2 değerim 2623 çıkmıştı bu olan yumurtlarım doluluk oranını mı gösteriyor yoksa kalitesi hakkında da bilgi veriyormu

Diğer sayfada olumsuz olanlar kendiliğinden adet oldular o kadar ilaca rağmen şok olduk hepimiz genelde düşük değerlerde kimyasala dönüyor benim önceki kimyasal gebelikte yedi ile öğrendim ben sayfada gördüklerim genelde 100 altiydi 30-40 en fazla
Benimde değerim yüksek olunca öyle yaptı galiba
Çok şükür kimyasal olmadı ins kimsenin olmaz o kadar emek çaba yipranma boşa gitmez maddi manevi çok zor
Tüm yük kadında maalesef tedavi olarak (istisnalar hariç)

Benimde her muayenede değişiyor cnm sağlıkla ilerlesin gerisi sıkıntı değil besleyici şeyler tüket yumurta ceviz avakado et balık baklagil vs

aynen 2 sene önce ben de doğal yolla hamile kalıp 6. haftada kimyasalla tanışmıştım. o ana kadar hayatımda duymadığım şey başıma gelmişti. tabi biz o heves internetten pusetlere bile bakmıştık. o bana tecrübe oldu şimdi fetal Dna testim sonuçlanmadan 14. hafta olmadan hiçbir şeye bakmıyorum

Çok tesekur ederim bu arada

Geçmiş olsun cnm kendini üşütme dikkat et fena gaz sancısı yapıyor. Pko olanlara genelde rahim dinlendirme yapiolar iki adet dönemi yumurta sayısına bağlı e2 yüksek oluyor çünkü bebeğin tutunmasını engelliyor bu da
Seni ararlar şu kadar yumurta dollendi diye birinci gün snr üçüncü güne bu kadar geldi beşinci gün şu kadar kaldı diye dondurmak için haber verirler. Acı tecrübeler
ne heveslendirio insanı pozitif değer belki yine olduk bilemedik farkına varamadik adetle sökülüp düşüp giden bir değer takipte olmasan farkına bile varmazsin.
Dr un tek test verdirmesi benimde işime geldi bı daha kimyasal duymak istemedim gidince ya var dicek ya yok dedim
İnşallah sonu güzel olur kursakta kalan hevesler mutluluğa döner

Ben uzamasın dedikçe süreç kendiliğinden uzuyor cok yorucu gerçekten

Ben uzamasın dedikçe süreç kendiliğinden uzuyor cok yorucu gerçekten
Pko diyince biliyorsundur diye düşündüm canini hiç sıkma donmus embriyo tutma şansın daha yüksek olur hormonlarin dengelenir dinlenirken
Uzasın süreç dinlen kendine zaman ver transfer sonrası bekleme süreci daha yorucu en zor dönem o tüp bebekte geçmek bilmiyor on gün bir uzadı bir uzadı anlatamam
Rahim besleyici gıdalar tuket çiğ kabak çekirdeği avakado brokoli vs. Gazlı içecek tuketme

Pko da dondurulmuş daha cok tutuyormuş yani ama bende pko olup olmadığ da belli değil sadece ultrasonda öyle görünüyor işin garibi de bu ama bunu bile düşünecek halim yok gerçekten inşallah bende buraya pozitifi yazabilirim daha uzamadan

hiiiç takılma sen son adete göre takip et. bende de son randevuda 3 gün küçük çıktı ondan önce de 4 gün büyük çıkmıştı
Geçen hafta takılmamıştım aslında sadece 2 gün gerideydi ama bu hafta tam 1 hafta geride olunca biraz endişelendim düzelir inşallah haftaya tekrar gideceğim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…