Yok yok karışmasın ben 10 kere sordum doktoruma da başka doktora da hepsi son adedi baz alıyoruz dedi.Bir de son adete göre hesaplandığımda benim baya fark çıkıyor o zaman 1 hafta oynuyor kafam karıştı kizz
Sağol canım Allah razi olsun inşallahAYNEN EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI OLMALARI SEN İÇİNİ FERAH TUT BEBEĞİN SAĞLIKLI. SINIRIN ALTINDA SONUÇ
Slm hayirli gunler 8 gun önce yumurta catlatma ignesi oldum 5.gun taze emriyo tiransferi oldum bugun transfer le birlikte 2.gun ama ben test yaptim pozitif inanamadim acaba ignenin etkisimi yardiMerhaba kızlar benim transferin 6. Günü beta hcg 31 güzel mi ? (5.gün embriyosu )
Cok teşekkür ederimEvet taze transferde en az transferin 6. Gününe kadar iğne etkisi devam ediyor. Yani her gün test yapıyor olsan çizgi azalacak ve inşallah 8. Gün gibi tekrar belirmeye başlayacak. Bazen 10 günden önce pozitif çıkmıyormuş. O azalışı izleyip moral bozacağına 8. Günü beklesen test için daha huzurlu olur.
Aynı durumdayım tek sudan tiksindim heraldeen çok ne mideni bulandırıyor diye sorsan su derim. zorla su içmekten inan midem bulanıyor artık. ama her şey onlar için deyip içiyorum
3 haftayı geçti tat geçmiyor bazen daha da artıyor ve midemi zorluyor. Akide şekeri vs. Geçistirmeye çalışıyorum.Ağızda oluşan pis tat bir hafta falan sürüyor snr geçiyor çok şükür meyve yiyin daha kolay atlatirsiniz
Metal desen metal değil çamur desen çamur değil bir tuhaf tat
Ben de covid oldum sandım3 haftayı geçti tat geçmiyor bazen daha da artıyor ve midemi zorluyor. Akide şekeri vs. Geçistirmeye çalışıyorum.
Aminnn ilk değerin kaçtı canımKızlar dua edin bana lütfen yarın bir daha test vericem inşallah katlanmistir kimyasal gebelik değildir.
300Aminnn ilk değerin kaçtı canım
sende kendimi görüyorum. günde 3 bardak su içsem bugün deli gibi su içtim derdim. şimdi 2 litreyi düşürmüyorum :)Aynı durumdayım tek sudan tiksindim heraldeama mecburen içmek zorundayiz bide ben normalde de hic su icmeyen biriyim aklima gelsede kalkip içmeye üsenirdim simdi yudum yudum da olsa icmeye calisiyorum aynen hersy onlar bebisler icin
en az 550 çıkacak eminim:)Kızlar dua edin bana lütfen yarın bir daha test vericem inşallah katlanmistir kimyasal gebelik değildir.
Sağol canım inşallahen az 550 çıkacak eminim:)
kan verdin mi? kaçta belli olacakmış?Sağol canım inşallah
Çok iyi br değer benimki 168 di ilki katlanır inşallah sen gönlünü ferah tut
benim de 200,63 dü 10. gün :) bence de değer sağlam çıkmış pek düşecek gibi değilÇok iyi br değer benimki 168 di ilki katlanır inşallah sen gönlünü ferah tut
Çok iyi br değer benimki 168 di ilki katlanır inşallah sen gönlünü ferah tut
15.00 15.30 gibi belli olacak :)) amaa ben kalpten gitmezsemkan verdin mi? kaçta belli olacakmış?
Ben bir kere kan verdim 160 cikti Dr um on gün snr kese görmeye gel dedi bir daha ölçmeye gerek yok dedi15.00 15.30 gibi belli olacak :)) amaa ben kalpten gitmezsem
Evet o da mantıklı canım ama kimyasalsa ve sen testi tekrarlamadığın için erken öğrenemediğin için iğne ve ilaçlara boşa devam etmiş oluyorsun belki o yüzden tekrarını istiyorlar. bende de ilk testten sonra 1 kere daha istedi o kadar sonra kontrole gel dediBen bir kere kan verdim 160 cikti Dr um on gün snr kese görmeye gel dedi bir daha ölçmeye gerek yok dedi
Kimyasalsa adet gibi sökülüyor (yaşadım)zaten dış gebelikse de ultrasonda görünüyor herhalde bu yüzden öyle dedi.Dusununce mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?