2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba kızlar benim transferin 6. Günü beta hcg 31 güzel mi ? (5.gün embriyosu )
Slm hayirli gunler 8 gun önce yumurta catlatma ignesi oldum 5.gun taze emriyo tiransferi oldum bugun transfer le birlikte 2.gun ama ben test yaptim pozitif inanamadim acaba ignenin etkisimi yardi
Cok teşekkür ederim

en çok ne mideni bulandırıyor diye sorsan su derim. zorla su içmekten inan midem bulanıyor artık. ama her şey onlar için deyip içiyorum
Aynı durumdayım tek sudan tiksindim heralde ama mecburen içmek zorundayiz bide ben normalde de hic su icmeyen biriyim aklima gelsede kalkip içmeye üsenirdim simdi yudum yudum da olsa icmeye calisiyorum aynen hersy onlar bebisler icin

Ağızda oluşan pis tat bir hafta falan sürüyor snr geçiyor çok şükür meyve yiyin daha kolay atlatirsiniz
Metal desen metal değil çamur desen çamur değil bir tuhaf tat
3 haftayı geçti tat geçmiyor bazen daha da artıyor ve midemi zorluyor. Akide şekeri vs. Geçistirmeye çalışıyorum.

Kızlar dua edin bana lütfen yarın bir daha test vericem inşallah katlanmistir kimyasal gebelik değildir.

Aynı durumdayım tek sudan tiksindim heralde ama mecburen içmek zorundayiz bide ben normalde de hic su icmeyen biriyim aklima gelsede kalkip içmeye üsenirdim simdi yudum yudum da olsa icmeye calisiyorum aynen hersy onlar bebisler icin
sende kendimi görüyorum. günde 3 bardak su içsem bugün deli gibi su içtim derdim. şimdi 2 litreyi düşürmüyorum :)

15.00 15.30 gibi belli olacak :)) amaa ben kalpten gitmezsem
Ben bir kere kan verdim 160 cikti Dr um on gün snr kese görmeye gel dedi bir daha ölçmeye gerek yok dedi
Kimyasalsa adet gibi sökülüyor (yaşadım)zaten dış gebelikse de ultrasonda görünüyor herhalde bu yüzden öyle dedi.Dusununce mantıklı geldi

Evet o da mantıklı canım ama kimyasalsa ve sen testi tekrarlamadığın için erken öğrenemediğin için iğne ve ilaçlara boşa devam etmiş oluyorsun belki o yüzden tekrarını istiyorlar. bende de ilk testten sonra 1 kere daha istedi o kadar sonra kontrole gel dedi

Kızlar son adete göre 7+3 olmam gerekiyor bugün 17 eylülde 5.gün embriyosu transfer oldum geçen hafta 6+1 çıkmıştı ultrasonda bugün tam 1 hafta sonra 6+3 çıktı olur öyle daha çok küçük ilerleyen haftalarda toplar kendini falan dediler de yine de aklım kaldı
Bi de enabıza bugün ilk defa gebe olarak girmişler orda da 6+1 gözüküyo agdjsh iyice kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…