- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
Aşılama istemedim gonalf verdiler ama dozunu düşük verdiler yükseltin diye cok israr ettim zordan bir yumurta oluştu normal ilişki oldu ondan sonra da tutmadı işte bugün reglmin 2. Günü doktoru aradım az önceCnm kendini kosullandirna yipraniyorum diye bu seni daha çok yorar
Tedaviye başlayan herkes hsg çektiriyor aşamalardan geçiyor hepsi gelip geçiyor
Aşılama mi yaptırdın gonalle pko olanlara aşılama önerilmiyor pek
Bende yaptırdım zar zor bir yumurta oluştu kimyasal gebelik oldu o da
20 tane üçüncü güne kadar geldi 8tanesi beşinci güne ulaştı ve donduruldu 2 tane transfer edildi biri tuttu
Evet gencim ama böyle şeyleri kaldıramıyorum güçsüz gibiyim çevrem çok baskıcı uzaklaşmıyorum cok yıprattı bu süreç beni belki uzun zamandır bile denemiyorum ama hiç böyle bir şey olacağını düşünmemiştim hayırlısı olsun kendimi toplamaya çalışıyorum boğazımda bi düğüm var ağlamamak için zor tutuyorum kendimi tüp bebekte moral cok önemli biliyorum kendimi teskin etmeye çalışıyorum umarım başarırım umutsuzluğum giderçok gençsin, boyle uzme kendını lutfen.. yıpratma..
ben 32 olcam şubatta, 3seneyi geçti bebiş denemelerimiz.. bizde asılama, yumurta takbı vs denedık olmadı..
hazıranda kendılıgınde hamıle kaldım oda dıs gebelık oldu, cok zor zamanlar yaşadım.. ama nasıp herşey..
sımdı tup ıcın hazırlanıyoruz..
tüp bebekle olacak belkıde nasıbı o sekıldedır, kendını boyle uzme canım..
yaşın da çok çok genç..
hersey gonlunce olsun .
cevre baskısı hepımızde var ınan,Evet gencim ama böyle şeyleri kaldıramıyorum güçsüz gibiyim çevrem çok baskıcı uzaklaşmıyorum cok yıprattı bu süreç beni belki uzun zamandır bile denemiyorum ama hiç böyle bir şey olacağını düşünmemiştim hayırlısı olsun kendimi toplamaya çalışıyorum boğazımda bi düğüm var ağlamamak için zor tutuyorum kendimi tüp bebekte moral cok önemli biliyorum kendimi teskin etmeye çalışıyorum umarım başarırım umutsuzluğum gider
Bunu bilmiyordum. İlginç bir kural olmuş. Buradan sürekli bildirim gelmiyor ve takip etmek zor oluyor.whatsap grubu kurmak yasak
Canm ya inan seni çok iyi anlıyorum anlattklarının ve hissettiğin herşeyin aynisini zaman zaman bende çok yaşadm,ve çevre baskısı yüzünden toplum içine girmek istemiyorum o derece.Ama gücünü toplaman lazm ben her kontrole gidince arabada disari bakıp ağlıyodm içimden hıçkırarak ağlamk geliyodu,lütfen güçlü ol hepimiz bu yolun yolcusuyuz Allah bize böyle bir imtihan vermiş.Kazananlardan olalımEvet gencim ama böyle şeyleri kaldıramıyorum güçsüz gibiyim çevrem çok baskıcı uzaklaşmıyorum cok yıprattı bu süreç beni belki uzun zamandır bile denemiyorum ama hiç böyle bir şey olacağını düşünmemiştim hayırlısı olsun kendimi toplamaya çalışıyorum boğazımda bi düğüm var ağlamamak için zor tutuyorum kendimi tüp bebekte moral cok önemli biliyorum kendimi teskin etmeye çalışıyorum umarım başarırım umutsuzluğum gider
Amin canım inşallahPeki kaç doz vurundunuz hatırlıyor musunuz? İnşallah sağ Salim kucağınıza da alırsınız
İnşallah canım inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruzcevre baskısı hepımızde var ınan,
ama bu derece umutsuz olursan tedavın zor gecer..
bogazda dugumler,cocuk gorunce gozyası tutamamak .. hepsını hepımız yasıyoruz burda yolumuz aynı..
Allah sabrını arttırsın ınsallahhh hemen ılk denemede kavusursun yavruna
Ben İzmir medical de yaptırdım ama 2 sene önce. Şuan ki işlemlerim Manisa’da yapılıyor canımMerhaba tüp bebek medical parkta mi yaptırdınız nasıl bir süreç biraz anlatır mısın fiyatı ne kadar toplamda bende düşünüyorum
Yüksek veremez birden fazla yumurta oluşur işlemin iptal olurduAşılama istemedim gonalf verdiler ama dozunu düşük verdiler yükseltin diye cok israr ettim zordan bir yumurta oluştu normal ilişki oldu ondan sonra da tutmadı işte bugün reglmin 2. Günü doktoru aradım az önce
Şimdi bugün doktor görüşmem sanırım iğnelere başlatacak bugün hiçbir şey bilmiyorum cok kaygılıyım yumurta toplandıktan sonra acı oluyor mu bir de sanırım idrar cok sıkışık olmam lazımmış ne kadar süre kalkmamam lazımYüksek veremez birden fazla yumurta oluşur işlemin iptal olurdu
Düşük verdiği için uzun sürede bir yumurta anca büyüyor
Bizim için tehlikeli akciğer su toplayabilirmis ölüm riski var
Yüksek doz verilip hemen yumurtaların toplanması gerekiyormuş tüp bebek bizim için daha uygun bir tedavi o yüzden
Hatta yumurta toplandıktan snr dinlenme süreci olacak aşırı yükselen hormonların düşmesi için bunlara hazırlıklı ol şimdi hangi surectesin
Yumurta toplamada idrara sıkışık olmak gerekmiyorŞimdi bugün doktor görüşmem sanırım iğnelere başlatacak bugün hiçbir şey bilmiyorum cok kaygılıyım yumurta toplandıktan sonra acı oluyor mu bir de sanırım idrar cok sıkışık olmam lazımmış ne kadar süre kalkmamam lazım
Perşembe gunu canim. Hala lekeleniyorum. Sinirim bozuldu artik. İki gun yoksa diger iki gun var. Bugun kasık ağrisida eklendi. KorkuyorumCnm hoşgeldinen güzelini nasip etmiş Rabbim sen içini ferah tut. Hemen hemen hepimiz yaşadık burda kanama lekelenme. Bir sonraki kontrolün ne zaman?
Anladım çok teşekkür ederim şimdi doktordayımYumurta toplamada idrara sıkışık olmak gerekmiyor
Ağrı olmadı bende gaz sancısı oldu usutmemeye dikkat et gaz olursa ayak altına sıcak su torbası koy
aynı gün taburcu oluyorsun
Transferde sıkışık olacaksın seni yönlendirirken orada zaten her adımı anlatıyorlar
Şimdi hastanedeyim. Oksapara özel durumumdan dolayı devam ediyorum. Progestan dex i ve duphastonu kesti. Fitil ve vitaminler devam. Kan ilacı başladı. Bebiş bizi çok bekletti uyuyordu burnunu ölçmek için baya çaba verdik. Vajinal yapıldı ölçüm çünkü karından net görünmedi. Ölçümleri normal çıktı. Fetal dna yı anlattı çok pahalı olduğunu eğer istersek yaptırabileceğimizi söyledi. Kan verip çıkıcam.fruitella Canım kaçta gidiceksin neler yapıldığını mutlaka bize de yaz benimki de çarşamba olacak merak içindeyim ben de
fetal dna için ne yapacaksın peki?Şimdi hastanedeyim. Oksapara özel durumumdan dolayı devam ediyorum. Progestan dex i ve duphastonu kesti. Fitil ve vitaminler devam. Kan ilacı başladı. Bebiş bizi çok bekletti uyuyordu burnunu ölçmek için baya çaba verdik. Vajinal yapıldı ölçüm çünkü karından net görünmedi. Ölçümleri normal çıktı. Fetal dna yı anlattı çok pahalı olduğunu eğer istersek yaptırabileceğimizi söyledi. Kan verip çıkıcam.
İkili tarama yüzde 80 doğruysa fetal dna 99 oranda dedi. Benim bütçemi aşıyor. Eğer ikilinin sonucu çok güzel gelirse düşünmüyorum cnm.fetal dna için ne yapacaksın peki?
Korkma yahu. Biz de yaşadık diyorum. İlkinde biz de korktuk ama bir süre sonra artık alışıyorsun normalleşiyor. Benim 1 haftadır lekelenmem yok ama bu yeniden olmayacağı anlamına da gelmiyormuşPerşembe gunu canim. Hala lekeleniyorum. Sinirim bozuldu artik. İki gun yoksa diger iki gun var. Bugun kasık ağrisida eklendi. Korkuyorum
3. Gün embroyoları daha geç belli oluyor genelde. Çizgiyi gördüysen vardır inşallah seninledir. Erken gebelik testi alabilirsin daha emin olmak için. Predictor marka iyi.Merhaba benim bugün transferinin 10 günü normal kaset test yaptım çok silik çıktı böyle olupta pozitif sonuç alan var mı dondurulmuş 3.gün embriyo transferi olmuştum inşallah bebek vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?