- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
Kaliteleri iyi dedi doktor ama sormadım hepsi 5. Güne ulaştı. Bende genetik sıkıntı olduğu için teste de göndermedim. Şuna 6 embriyom daha var donuk. Nasipse ikizlerim olduktan sonra değerlendiricemGelen kutum böyle mesajlarla dolu herkes kullandığı tek cümle şanslı taraftasın inşallah öyleyimdir 17 yumurtanın kaç tanesi kaliteliydi peki dondurma yaptınız mı
Insallah canım moralini ni bozmaYaaa çok sevindim umarım öyledir bir sürü takviye alıyorum inşallah benimde yumurtalar kaliteli olur
Eşim diyarbakır bahçecide tese oldu yeterli sperm bulundu artanınıda dondurduk,eşimin hormonları normal olduğundan ilaç tedavisi başlatmak istemedi doktor meni miktarinın az olduğunu belirtti ve elle muayene ettkten sonra tıkanıklığa bağlı olabilir dendi sperm çıkma ihtimali yüksek dediler çok şükür öylede oldu ama benmde 10 tane embriyoda bir tane 3.gün kalitesi çok iyi bir embriyom oluştu,fakat ben daha fazla beklediğimden çok fazla çöküş yaşadm günlerce ağladm sonra kendime geldim doktorun odasındada doktor açıklarken tekrar ağladm ama doktor dediki hiç yumurtası gelşmeyen veya hiç embriyosu oluşmayan transfere bile gidemeyen o kadar hasta varki şükredelim ki siizn embriyonuz var ve kalitesi çok güzel,elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah'tan dediEşiniz nerede tese oldu merak ettim yeterli sprem bulundumu birde eşinizdeki azosperm sebebi nedir bizde aynı yollardan geçtik de merak ettim
Peki kaç doz vurundunuz hatırlıyor musunuz? İnşallah sağ Salim kucağınıza da alırsınızKaliteleri iyi dedi doktor ama sormadım hepsi 5. Güne ulaştı. Bende genetik sıkıntı olduğu için teste de göndermedim. Şuna 6 embriyom daha var donuk. Nasipse ikizlerim olduktan sonra değerlendiricem
İnşallah canım içini ferah tut inşallahGonal f kalem şeklinde olan varya üç kullanımlık oluyo ondan üç kalem kullandm ama içinde bir kullanmlık kala tmmdı yumurtalarm gelşmşti işte,300 e getiriyordum.Hayır malesef geçirmedim bu ilk denememiz eşim azospermi hastasıydı mikro tese oldu çok şükür sperm bulundu ve yumurtayla dölleme aşamasına geçildi fakat nasip te bir tane embriyo varmış onuda bana transfer ettiler tek umudum tutunur insallah
Insallah olumlu sonuçlar alırsın dr o kadar hakliki moralini yüksek tutmaya çalış sen yinede elimizden bisi gelmiyor napalimEşim diyarbakır bahçecide tese oldu yeterli sperm bulundu artanınıda dondurduk,eşimin hormonları normal olduğundan ilaç tedavisi başlatmak istemedi doktor meni miktarinın az olduğunu belirtti ve elle muayene ettkten sonra tıkanıklığa bağlı olabilir dendi sperm çıkma ihtimali yüksek dediler çok şükür öylede oldu ama benmde 10 tane embriyoda bir tane 3.gün kalitesi çok iyi bir embriyom oluştu,fakat ben daha fazla beklediğimden çok fazla çöküş yaşadm günlerce ağladm sonra kendime geldim doktorun odasındada doktor açıklarken tekrar ağladm ama doktor dediki hiç yumurtası gelşmeyen veya hiç embriyosu oluşmayan transfere bile gidemeyen o kadar hasta varki şükredelim ki siizn embriyonuz var ve kalitesi çok güzel,elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah'tan dedi
Sizde hiç belirti falan oldumu yada ne gibi belirtiler yaşadınzInsallah olumlu sonuçlar alırsın dr o kadar hakliki moralini yüksek tutmaya çalış sen yinede elimizden bisi gelmiyor napalim
Ilkinde hiç belirtim olmadı bunda böyle ara ara kasığıma batma oluyordu çok acıkıyordum bi kerede gündüz uyumuştum bi uyandım uykudan kan ter içinde o kadar terlemişim ki öyle yani bel ağrısı felan oluyordu bazen ogrendigim gün adet sancısı gibi ağrım oldu 9.gün evde gebelik testi yapıp öğrenmiştim çok aşırı belirtin olmadı bende emin olamıyordum hiçSizde hiç belirti falan oldumu yada ne gibi belirtiler yaşadınzBen iğne ve fitilin etkisi diyerek hiç kendime umut vermiyorm daha çok hayal kırıklığı yaşamamk için
Anladm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsinIlkinde hiç belirtim olmadı bunda böyle ara ara kasığıma batma oluyordu çok acıkıyordum bi kerede gündüz uyumuştum bi uyandım uykudan kan ter içinde o kadar terlemişim ki öyle yani bel ağrısı felan oluyordu bazen ogrendigim gün adet sancısı gibi ağrım oldu 9.gün evde gebelik testi yapıp öğrenmiştim çok aşırı belirtin olmadı bende emin olamıyordum hiç
Merhaba tüp bebek medical parkta mi yaptırdınız nasıl bir süreç biraz anlatır mısın fiyatı ne kadar toplamda bende düşünüyorumKaliteleri iyi dedi doktor ama sormadım hepsi 5. Güne ulaştı. Bende genetik sıkıntı olduğu için teste de göndermedim. Şuna 6 embriyom daha var donuk. Nasipse ikizlerim olduktan sonra değerlendiricem
Tebrik ederim ne güzel haber darısı bizlere inşallah. embiryolar genetiğe gitmiş miydiumarım herkes sağlıklı şekilde evlatlarını kucaklarına alır. 16 Ağustosta oldu transferim. 29 Ağustos dedi doktorum test için. ama ben idrarda sadece pozitifi gördüm. umarım devam eder. 5. gün dondurulmuş 2 adet embriyom vardı ikisini de transfer etti doktorum. yaşım ileri oldugu için
Trambofili paneli diye bir test yaptırdı doktor. Çoğu kişi tedavi sırasında olmuş bu testi ama benim eski doktorum yaptırmamıştı. Yeni doktorumda yaptırma gereği gördü. İnş önemi vardır. Çünkü pahalı bir testti ve doğuma kadar iğne dewamInsallah azaltır ya pıhtılaşma için test felan mi yaptırdın nasıl oluyor o
Cnm kendini kosullandirna yipraniyorum diye bu seni daha çok yorarO kadar çok dua ediyorum Meryem suresini ezberledim artık cok yıpratıcı bi süreç geçen hsg çekildim bu ay gonalf kullandım cok umutluydum bir anda gitti çöp oldu. Sizde mi tüp bebekle hamile kaldınız kaç tane kaliteli çıktı 28 dem
çok gençsin, boyle uzme kendını lutfen.. yıpratma..Kızlar merhaba cok cok ama cok üzgünüm 25 yaşındayım pkoyum 1 yıldır yaptırmadığım şey kalmadı polip vardı aldırdım histeroskopi ile rahim filmi sonra kürtaj ne yazıkki sonra tekrar rahim filmi 1 yılda 10 yıl yaşlandım geçen ay gonalf denedim yumurta var sperm var rahim temiz ama yinede olmadı belki bu süre cok cok az ama artık dayanamıyorum insanların baskılarına bu ay tüp bebeğe gideceğim aklımın ucundan geçmezdi tüp bebek yaptıracağım pkoyum ama adetlerim düzenli kilo vs yok pko olup tüp bebekle hamile kalanlar günlük kaç doz iğne vurunduznu kaç yumurta toplandı lütfen yardımcı olur musunuz
whatsap grubu kurmak yasakArkadaşlar merhaba,
2023 Nisan Anneleri diye bir WhatsApp grubu kurmak istiyorum. Daha iyi bilgi alışverişi yaparız diye. Katılmak isteyen olursa bana özelden yazmanız yeterli.
kesınlıkle katılıyorum...Pko demek daha çok yumurta demek daha çok embriyo demek şans oranımız yüksek bu kadar umutsuz başlama
Tüp bebek %50 tedavi %50 olumlu düşünmek umutlu olmak
Buradaki arkadaşlar da bı çok zor yollardan geçti üzülme
Ben de pkoyum 28 yumurta toplandı pko olup 110 yumurta toplanani da duydum aynı merkezde yumurta rezervi az olup aylarca bir yumurta olusturamayani da avantajlı taraftasin
Çek besmeleyi yapıştır tedaviyi sonucun olumlu olsun inşallah
Benim dr da yaptır demedi yani hiç sozetmedi ne kadar ödediniz test içinTrambofili paneli diye bir test yaptırdı doktor. Çoğu kişi tedavi sırasında olmuş bu testi ama benim eski doktorum yaptırmamıştı. Yeni doktorumda yaptırma gereği gördü. İnş önemi vardır. Çünkü pahalı bir testti ve doğuma kadar iğne dewam
Forum üyeliğinizi iptal ederler arkadaşların hesapları sildilerArkadaşlar merhaba,
2023 Nisan Anneleri diye bir WhatsApp grubu kurmak istiyorum. Daha iyi bilgi alışverişi yaparız diye. Katılmak isteyen olursa bana özelden yazmanız yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?