2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Cnm hoşgeldin en güzelini nasip etmiş Rabbim sen içini ferah tut. Hemen hemen hepimiz yaşadık burda kanama lekelenme. Bir sonraki kontrolün ne zaman?

Bende 23 yaşındayım pko bende de var ama benim tüp bebek sebebim eşimde azosperm olmasıydı pko de çok sayıda yumurta oluyor bende 17 tane toplandı gonal f 225 kullandım 13 tanesi olgun çıktı yumurtamın 12 tanesi döllendi ve 5.güne kadar geldi çok şükür inşallah sende boll sayıda kaliteli yumurtalar elde edersin ve bence bu yumurta kalitesinin yaşla orantılı olduğunu düşünüyorum bence şanslısın

Kızlar ben yokken 2 li tarama yaptıran oldu mu? Veya daha önceden bilen var mı? Yarın yaptırıcam da nasıl bir işlem tam bulamadım internette

Kızlar ben yokken 2 li tarama yaptıran oldu mu? Veya daha önceden bilen var mı? Yarın yaptırıcam da nasıl bir işlem tam bulamadım internette
Ultrasonla inceleyip bir de kan alıyorlar diye biliyorum bende 2 hafta sonra yaptırcam inşallah sorun çıkmaz canım

Yok kiz o amniyosentez de olmuyor muydu karından bakarlar 12. Haftadasın ya
Hehhehe olabilir..bilgi kirliliği oldu bende fazla araştırmaktan heralde
Bakalım dr hangi ilaçları bıraktıracak ya da azaltıcak bizede haber ett
Benim pıhtılaşma sorunum olduğu için oksapar doğurana kadar devam edecekmişim malesef. Ama umarım diğerleri azalır artık iğneler çok sıkıyor beni. Bu kadar ilaç kullanmadım hayatımda düzenli. Antibiyotikleri bile bitirmeyen bir insandım ne hallere geldim yahu

Insallah azaltır ya pıhtılaşma için test felan mi yaptırdın nasıl oluyor o

Merhaba ilk denemedemi oldu acaba sizin

İnşallah test gününüzde harika haberlerle dönersiniz bizlere peki kaç doz vurundunuz hatırlıyor musunuz içinizi ferah tutun daha önce gebelik geçirmiş miydiniz

O kadar çok dua ediyorum Meryem suresini ezberledim artık cok yıpratıcı bi süreç geçen hsg çekildim bu ay gonalf kullandım cok umutluydum bir anda gitti çöp oldu. Sizde mi tüp bebekle hamile kaldınız kaç tane kaliteli çıktı 28 dem

Gelen kutum böyle mesajlarla dolu herkes kullandığı tek cümle şanslı taraftasın inşallah öyleyimdir 17 yumurtanın kaç tanesi kaliteliydi peki dondurma yaptınız mı

İnşallah test gününüzde harika haberlerle dönersiniz bizlere peki kaç doz vurundunuz hatırlıyor musunuz içinizi ferah tutun daha önce gebelik geçirmiş miydiniz
Gonal f kalem şeklinde olan varya üç kullanımlık oluyo ondan üç kalem kullandm ama içinde bir kullanmlık kala tmmdı yumurtalarm gelşmşti işte,300 e getiriyordum.Hayır malesef geçirmedim bu ilk denememiz eşim azospermi hastasıydı mikro tese oldu çok şükür sperm bulundu ve yumurtayla dölleme aşamasına geçildi fakat nasip te bir tane embriyo varmış onuda bana transfer ettiler tek umudum tutunur insallah

Eşiniz nerede tese oldu merak ettim yeterli sprem bulundumu birde eşinizdeki azosperm sebebi nedir bizde aynı yollardan geçtik de merak ettim

Yaaa çok sevindim umarım öyledir bir sürü takviye alıyorum inşallah benimde yumurtalar kaliteli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…