2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba kizlar hayırlı kandiller cümleten . İnşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi uzaktan da olsa takip ediyorum okuyorum yazdiklarinizi bu mübarek günde hepinizden dua istiyorum benim için ve hamile kalmak isteyen herkes için .rabbim evlatlarimizi korusun sağlık versin

aminnnnn :) inşallah bir şey olmayacak ben inanıyorum

Yok bana doktorum herşeyi bıraktırıcak kademeli bir şekilde. 12.haftadan sonra artık plasenta devralıyor progestan üretimini.
bilmiyorum ki canım orda gördüğüm için dedim. 30. haftada falan hala fitil kullanıyorlar. belki risklidir onların

kandilin mübarek olsun canım. duamdasın akşam sana da mutlaka dua ederim burdaki herkes gibi

Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla evlat isteyen herkese en kısa zamanda kucağını doldursun hep dualarımdasınız

Selaaaaam kızlaarr Ben fruitella ile beraber transfer oldum Önce o girdi sonra ben Transfer öncesi biraz muhabbet ettik sonrası birbirimizi kadinlar kulübünde buldukArkadaşım Pozitifi gördü benim sonuç negatif geldi, ertesi ay kendiliğnden hamile kalmışım Yarı tüp bebek sayılırım ilaçların etkisiyle hamile kaldığımı düşünüyorum. Bugün SAT göre 6+3 ama ultrasona göre 6+0 çıktım. Çoook uzaktan da olsa kalp atışını duyduk.Dakikada 105 çıktı. İnşallah artar. Onun tedirginligini yasiyorum. Heçen hafta kanama atlattım, geçmişti, bugün yine lekelenmeye başladım, belki vajinal ultrasondandir diye dusunuyorum. Hepimize sağlıklı güzel rahat hamilelikler diliyorum

Maşallah ne güzel Rabbim ol derse oluyo iste sağlıkla sihatle ilerlesin insallah

Çok güzel rabbim böylesini daha hayırlı eylemiş belliki senin için canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Kızlar merhaba cok cok ama cok üzgünüm 25 yaşındayım pkoyum 1 yıldır yaptırmadığım şey kalmadı polip vardı aldırdım histeroskopi ile rahim filmi sonra kürtaj ne yazıkki sonra tekrar rahim filmi 1 yılda 10 yıl yaşlandım geçen ay gonalf denedim yumurta var sperm var rahim temiz ama yinede olmadı belki bu süre cok cok az ama artık dayanamıyorum insanların baskılarına bu ay tüp bebeğe gideceğim aklımın ucundan geçmezdi tüp bebek yaptıracağım pkoyum ama adetlerim düzenli kilo vs yok pko olup tüp bebekle hamile kalanlar günlük kaç doz iğne vurunduznu kaç yumurta toplandı lütfen yardımcı olur musunuz

Üzülme canm bende de pko var ben transfer oldm şuan test günümü sabırla bekliyorum,Rabbim belkide kısmetini yğp bebek te yazmştir bilinmez canm üzülme en azndan çare var.Çaresi olmayan asla cock sahibi olamayacak olan o kadar insan varki.Bizde yine bir umut var en azndan.Sen şimdi tüp bebeğe başla diyeceksin Rabbim hamdolsn ne kadar beterler varmış.İğnelerin dozunu doktor kişiye göre ayarlıyo canm,benim 22 yumurtam toplandi ama sadece bir tane embriyom iyi kalite çıktı ve şuan Allah nasip ederse karnımda Bende çok endişeliyim eğer olmazsa herşey sil baştan olacak.Ve maddi manevi cok zor.Sende artk kendini üzme ve toparlanıp güzel bir merkez ayarlayıp başlaynn

Pko demek daha çok yumurta demek daha çok embriyo demek şans oranımız yüksek bu kadar umutsuz başlama
Tüp bebek %50 tedavi %50 olumlu düşünmek umutlu olmak
Buradaki arkadaşlar da bı çok zor yollardan geçti üzülme
Ben de pkoyum 28 yumurta toplandı pko olup 110 yumurta toplanani da duydum aynı merkezde yumurta rezervi az olup aylarca bir yumurta olusturamayani da avantajlı taraftasin
Çek besmeleyi yapıştır tedaviyi sonucun olumlu olsun inşallah

Tatlım sen şanslı guruptasın çünkü pko demek çok yumurta demek bende pkosluyum 17 embriyom oluştu tabi kaliteleri değişiyor ama şansın fazla. Sadece Yüksek moral ile başla hayırlısıyla sonuç mikemmellll olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…