- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 53
- 34
InsaAllah oyle olur canim bakalimben 5+5 de gittim. biri boş olsa diğeri yaşar alakası yok onların. bence üzülme sonuçta biri devam ediyor ve diğerinin de belki sonradan gelişimi olur.
Dogru soyluyorsun canim.ben sacmaliyorum qaliba,ama bos veremiyorum bir turluya saçmalama :) ben o ağrıları 1 aydır yaşıyorum. hatta şu an normal zamandaki adet dönemimdeyim. deli gibi adet sancısı çekiyorum. vücut alıştığı düzenden şaşmıyor. sen de stres yapma lütfen. çok uzun zamandır bu günleri beklemedik mi? tadını çıkar şu an hamilesin
Çok uzakmış yinede teşekkürlerben karşıdayım bahçeşehirde eczanem. sorayım mı?
inan aynısını yaşıyorum. yatıp uzansam yok denecek kadar az hatta bazen hiç yok ama çalışıyorum ve sürekli oturuyorum o zaman çok sancım ağrım oluyor. kendini dinlemeyi bırak ve hamilelğin tadını çıkartDogru soyluyorsun canim.ben sacmaliyorum qaliba,ama bos veremiyorum bir turlusurekli kendimi dinliyorum.uzandigimda agrim cok yok,ama kalkarken sanki kopacakmis gibi
neyi?Kizlar bende düşünüyorum bahçeci yada Memorial Şişli ne kadara yaptrdiniz
Aynen canim,dogru soyluyorsun bakalim yapa bilecekmiyiminan aynısını yaşıyorum. yatıp uzansam yok denecek kadar az hatta bazen hiç yok ama çalışıyorum ve sürekli oturuyorum o zaman çok sancım ağrım oluyor. kendini dinlemeyi bırak ve hamilelğin tadını çıkart
10 toplanır kaçı döllenir bilinmez. hatta döllenen yumurtalardan kaçı 5. güne gider o da bilinmez ama şu bir gerçek ki hepimiz 1 yumurta 1 spermden dünyaya geldik. güzel bir embriyo her şeye bedel :) umarım o altın yumurta bu 10 taneden biridir ve sen de bu duyguyu yaşarsın canım.
Tüp bebegi
Tatlım tadını çıkarsana hamileliğin. Allah’ın izniyle bişey olmayacak merak etmeDunden beri cok stresdeyim,agrim cogaldi.Adet agrisi deyil,sanki batma,gerilme gibi agri var.Ayni embrion yapisan yerde.Sanki kopmak istiyor gibi
ben istanbulda yaptırdım 12.000 ilaçlar hariçTüp bebegi
InsaAllah canim benim.Saglikla kucagimiza alsak da rahatlasakTatlım tadını çıkarsana hamileliğin. Allah’ın izniyle bişey olmayacak merak etme
Özel bi hastanede kadın doğum uzmanından çıkarttırdım. Cok cüzi bi para ödedim muayene ücretine ek. Daha sonra da aile hekimime yazdırdım.Merhaba bende aret hocanın hastasıyım oksapara rapor nasıl çıkardınız
Maşallah10.gün sonucum 1134 12.gün 3003 geldi. İkiz olan arkadaşlar sizin sonuçlarınız da böyle yüksek mi. Perşembe günü sanırım 5+0 oluyor kese randevusu verdiler. Orda öğreneceğim tek mi ikiz miVajinal muayene ile mi bakıyorlar Bilgi verebilir misiniz?
Bir kerede kaç kutu yazdırılabilir cnmÖzel bi hastanede kadın doğum uzmanından çıkarttırdım. Cok cüzi bi para ödedim muayene ücretine ek. Daha sonra da aile hekimime yazdırdım.
Cok iyi oldu :)
Gittim şimdi hastanenin ultrasonu cok iyi degildi bebeğin görüntüsünü bile tam anlamadı ama cok şükür kalp atışını duydum sağlıklı bi sorun yok dedi icim rahatladıaaa hadi güzel haberlerle devam edelim ultrason görüntüsü de ekle ama büyümüştür şimdi o bebek gibi olmuştur resmen :) bana da moral olur iyileri görmek
Doktoruna göre değişir. Kimi vajinal kimi karından ultrason yapmayı tercih ediyor. Karından yapılanlarda daha geç görülüp duyuluyor ama vajinalde daha ayrıntılı görülebiliyor. Ben keseyi karından gördüm ilk kalp atışını ise vajinal duydum.10.gün sonucum 1134 12.gün 3003 geldi. İkiz olan arkadaşlar sizin sonuçlarınız da böyle yüksek mi. Perşembe günü sanırım 5+0 oluyor kese randevusu verdiler. Orda öğreneceğim tek mi ikiz miVajinal muayene ile mi bakıyorlar Bilgi verebilir misiniz?
Sekizinci haftada gittiğimde üç hafta daha günde altıdan üçe düşürerek kullanıp bırakmamı söylediKızlar estrofem ne zaman bırakacaktım diye yazdım tüp bebek doktoruma
Bana kalp atışını duyunca dedi
Ben duydum dedim o zamn bırak dedi
Yani birden bırak dedi doz azaltarak bırak demedi :/ burada okuduğum kadarıyla sizler doz azalta azalta bırakmıştınız doğru dimi ?
Böyle birden pat diye bıraktınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?