2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Dogru soyluyorsun canim.ben sacmaliyorum qaliba,ama bos veremiyorum bir turlusurekli kendimi dinliyorum.uzandigimda agrim cok yok,ama kalkarken sanki kopacakmis gibi

Dogru soyluyorsun canim.ben sacmaliyorum qaliba,ama bos veremiyorum bir turlusurekli kendimi dinliyorum.uzandigimda agrim cok yok,ama kalkarken sanki kopacakmis gibi
inan aynısını yaşıyorum. yatıp uzansam yok denecek kadar az hatta bazen hiç yok ama çalışıyorum ve sürekli oturuyorum o zaman çok sancım ağrım oluyor. kendini dinlemeyi bırak ve hamilelğin tadını çıkart

Aynen canim,dogru soyluyorsun bakalim yapa bilecekmiyim

Çok doğru söylüyorsunuz, AMİNN

10.gün sonucum 1134 12.gün 3003 geldi. İkiz olan arkadaşlar sizin sonuçlarınız da böyle yüksek mi. Perşembe günü sanırım 5+0 oluyor kese randevusu verdiler. Orda öğreneceğim tek mi ikiz miVajinal muayene ile mi bakıyorlar Bilgi verebilir misiniz?

Maşallah benim vajinl bakılmıştı canım hatta kalp atışlarında da vajinaldi.

aaa hadi güzel haberlerle devam edelim ultrason görüntüsü de ekle ama büyümüştür şimdi o bebek gibi olmuştur resmen :) bana da moral olur iyileri görmek
Gittim şimdi hastanenin ultrasonu cok iyi degildi bebeğin görüntüsünü bile tam anlamadı ama cok şükür kalp atışını duydum sağlıklı bi sorun yok dedi icim rahatladı

herkese selam,

Benim bulantılarım gün geçtikce cok kötü oluyor. Prilam içiyorum akşamları 2 tane. saat 3 gibi öğleden sora giderek artıyor. tavsiyesi olan kimse var mi? bir de fetal dna yı nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Doktoruna göre değişir. Kimi vajinal kimi karından ultrason yapmayı tercih ediyor. Karından yapılanlarda daha geç görülüp duyuluyor ama vajinalde daha ayrıntılı görülebiliyor. Ben keseyi karından gördüm ilk kalp atışını ise vajinal duydum.

Son düzenleme:
Kızlar estrofem ne zaman bırakacaktım diye yazdım tüp bebek doktoruma
Bana kalp atışını duyunca dedi
Ben duydum dedim o zamn bırak dedi
Yani birden bırak dedi doz azaltarak bırak demedi :/ burada okuduğum kadarıyla sizler doz azalta azalta bırakmıştınız doğru dimi ?
Böyle birden pat diye bıraktınız mı?

Sekizinci haftada gittiğimde üç hafta daha günde altıdan üçe düşürerek kullanıp bırakmamı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…