- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Neden böyle dediki şimdi yaSekizinci haftada gittiğimde üç hafta daha günde altıdan üçe düşürerek kullanıp bırakmamı söyledi
Benimki günde 3x2 şeklindeydi ilk zamanlar. Sabah 2, öğlen 2, akşam 2.Yazıyı gören kızlar lutfen hepiniz yazarmısınızEstrofemi nasıl bıraktınız
Hepiniz azaltarak mı bıraktınız?
Bana kalp atışı duydum diyince bırak dedi
Azaltarak bırak faln demedi ya
Burda bazı arkadaşlar da kalp atışı duyulunca bıraktılar cnm Dr dan Dr a değişiyor olabilirNeden böyle dediki şimdi ya
Dinlesem bi dert dinlemesem ayrı dert
Canm kalp atışını duyunca bırakmaya okeyimBurda bazı arkadaşlar da kalp atışı duyulunca bıraktılar cnm Dr dan Dr a değişiyor olabilir
Günde kaç içiyordunuz acabaBenimki de bir anda bıraktirdi kalp atışından sonra 7+3de duydum ve bıraktım
Tuzlu ayran iç canım kraker tuzlu şeyler le bastır ben öyle yapmıştım iyi geliyor bide çok bulandiginda dilimin üstüne tuz ekeleyip onu eritirdim öylede iyi geliyordu ama çok aşırı da tuzluda yenmek iyi değil çok geçmiyorsa zofer felan var biraz pahalı ama doktorunla konussupta ona felan baslayabilirsin baya baya hafifletiyorherkese selam,
Benim bulantılarım gün geçtikce cok kötü oluyor. Prilam içiyorum akşamları 2 tane. saat 3 gibi öğleden sora giderek artıyor. tavsiyesi olan kimse var mi? bir de fetal dna yı nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Muhtemelen ikiz,tebrik ederim.sag salim kucaginiza alirsiniz insaAllah10.gün sonucum 1134 12.gün 3003 geldi. İkiz olan arkadaşlar sizin sonuçlarınız da böyle yüksek mi. Perşembe günü sanırım 5+0 oluyor kese randevusu verdiler. Orda öğreneceğim tek mi ikiz miVajinal muayene ile mi bakıyorlar Bilgi verebilir misiniz?
Merhaba canim.sende de 5-6 haftada agrilar oldumu?karnimdan nese kopacakmis gibi agriyor.dinlendikde azacik hafifliyor,bazen de hic hafiflemiyor.cok rahatsiz edici bi agriCanm kalp atışını duyunca bırakmaya okeyim
Sadece bırakanlar dozları azaltıp bıraktı
Birden kesmedi hapı
Birden bırakma fikri tuhaf geliyor
Canm bişeyler oluyor ama bu ağrımı ney tam adlandıramıyorumMerhaba canim.sende de 5-6 haftada agrilar oldumu?karnimdan nese kopacakmis gibi agriyor.dinlendikde azacik hafifliyor,bazen de hic hafiflemiyor.cok rahatsiz edici bi agri
Birden kesenler oldu cnm başka Dr a danış içine sinmiyorsaCanm kalp atışını duyunca bırakmaya okeyim
Sadece bırakanlar dozları azaltıp bıraktı
Birden kesmedi hapı
Birden bırakma fikri tuhaf geliyor
Aynen gün de 4 tane kullanıyordum bisi olmaz insallah ya uzun zaman kullandık zaten bi ilacin azalması bile fark etti rahatladim sankiGünde kaç içiyordunuz acaba
Hiç dozu azaltamadan kalp atışı olduğu gün pat bıraktınız yani dimi
Çok sevindim canım sağlıkla devamı gelsin inşallahGittim şimdi hastanenin ultrasonu cok iyi degildi bebeğin görüntüsünü bile tam anlamadı ama cok şükür kalp atışını duydum sağlıklı bi sorun yok dedi icim rahatladı
O sikilma canim.bende sanki saplaniyor ne ise,ya da kopacak gibi.Bende ikiz ama kesenin bir bos bence.Sizde kesede bebek ya da yolk sac gorundumu ilk ultrasonda?Transferin kacindi gunu gittiniz.Ben 6 eylul transfer,26 eylul keseleri gordukCanm bişeyler oluyor ama bu ağrımı ney tam adlandıramıyorum
Doktora şöyle demiştim
Karnımı içime geçiyormuşum gibi gerginlik oluyo karnımda
Herkes dozları azaltarak bırakmışAynen gün de 4 tane kullanıyordum bisi olmaz insallah ya uzun zaman kullandık zaten bi ilacin azalması bile fark etti rahatladim sanki
Transferin günü diye bilemem cankm hafta hafta biliyorumO sikilma canim.bende sanki saplaniyor ne ise,ya da kopacak gibi.Bende ikiz ama kesenin bir bos bence.Sizde kesede bebek ya da yolk sac gorundumu ilk ultrasonda?Transferin kacindi gunu gittiniz.Ben 6 eylul transfer,26 eylul keseleri gorduk
Bende 5+1 gitmisdim evet canim,ama kese buyuk gorundu banaTransferin günü diye bilemem cankm hafta hafta biliyorum
İlk 5+1 de gittim galiba kese gözüktü sadece
Ne demek oBende 5+1 gitmisdim evet canim,ama kese buyuk gorundu bana
Benımde öyle oluyor rahim bölgemin üstü hemen adet sancısı gibi tuaf bir ağrıCanm bişeyler oluyor ama bu ağrımı ney tam adlandıramıyorum
Doktora şöyle demiştim
Karnımı içime geçiyormuşum gibi gerginlik oluyo karnımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?