2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yazıyı gören kızlar lutfen hepiniz yazarmısınız Estrofemi nasıl bıraktınız
Hepiniz azaltarak mı bıraktınız?
Bana kalp atışı duydum diyince bırak dedi
Azaltarak bırak faln demedi ya

Yazıyı gören kızlar lutfen hepiniz yazarmısınız Estrofemi nasıl bıraktınız
Hepiniz azaltarak mı bıraktınız?
Bana kalp atışı duydum diyince bırak dedi
Azaltarak bırak faln demedi ya
Benimki günde 3x2 şeklindeydi ilk zamanlar. Sabah 2, öğlen 2, akşam 2.
Kacinci haftada hatırlamıyorum ama sabah 2 akşam 2ye düşürdük. Bugün de sabah son 2 estrofemi kullanıp bitirdim ama zaten 10. Haftada bırakacağımi söylemişti doktorum.

Tuzlu ayran iç canım kraker tuzlu şeyler le bastır ben öyle yapmıştım iyi geliyor bide çok bulandiginda dilimin üstüne tuz ekeleyip onu eritirdim öylede iyi geliyordu ama çok aşırı da tuzluda yenmek iyi değil çok geçmiyorsa zofer felan var biraz pahalı ama doktorunla konussupta ona felan baslayabilirsin baya baya hafifletiyor

Muhtemelen ikiz,tebrik ederim.sag salim kucaginiza alirsiniz insaAllah

Canm kalp atışını duyunca bırakmaya okeyim
Sadece bırakanlar dozları azaltıp bıraktı
Birden kesmedi hapı
Birden bırakma fikri tuhaf geliyor
Merhaba canim.sende de 5-6 haftada agrilar oldumu?karnimdan nese kopacakmis gibi agriyor.dinlendikde azacik hafifliyor,bazen de hic hafiflemiyor.cok rahatsiz edici bi agri

Merhaba canim.sende de 5-6 haftada agrilar oldumu?karnimdan nese kopacakmis gibi agriyor.dinlendikde azacik hafifliyor,bazen de hic hafiflemiyor.cok rahatsiz edici bi agri
Canm bişeyler oluyor ama bu ağrımı ney tam adlandıramıyorum
Doktora şöyle demiştim
Karnımı içime geçiyormuşum gibi gerginlik oluyo karnımda

Canm bişeyler oluyor ama bu ağrımı ney tam adlandıramıyorum
Doktora şöyle demiştim
Karnımı içime geçiyormuşum gibi gerginlik oluyo karnımda
O sikilma canim.bende sanki saplaniyor ne ise,ya da kopacak gibi.Bende ikiz ama kesenin bir bos bence.Sizde kesede bebek ya da yolk sac gorundumu ilk ultrasonda?Transferin kacindi gunu gittiniz.Ben 6 eylul transfer,26 eylul keseleri gorduk

Aynen gün de 4 tane kullanıyordum bisi olmaz insallah ya uzun zaman kullandık zaten bi ilacin azalması bile fark etti rahatladim sanki
Herkes dozları azaltarak bırakmış
Birden hormon ilacı bırakılmaz deniyor:/
Mesela günde 4 içen kişi
Bi kaç gün gğnde 2 içip sonra bırakmış

O sikilma canim.bende sanki saplaniyor ne ise,ya da kopacak gibi.Bende ikiz ama kesenin bir bos bence.Sizde kesede bebek ya da yolk sac gorundumu ilk ultrasonda?Transferin kacindi gunu gittiniz.Ben 6 eylul transfer,26 eylul keseleri gorduk
Transferin günü diye bilemem cankm hafta hafta biliyorum
İlk 5+1 de gittim galiba kese gözüktü sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…