ben biri dolu gördüm. diğerinde henüz görünmüyor olabilir sonradan tutmuş olabilir siz ne kadarken görmeye gittiniz?Merhaba arkadaslar.Ben 6 eylul transfer oldum,pozitivi gorduk 10 gun 400,12 ci gun 751,14 cu gun 1640.dun kese gormeye gittik,cok sukur ikiz gebelik,ancak kese bos.Boyle olup sonradan bebegi,kalp atislarini duyan oldumu aranizda lutfen delirmek uzereyim,yardim edin
Evet canim bebek kesesi.Birinde azacik gorunuyor.Ben transfer 6 eylul oldum,SAT 21 agustos.Kac haftalik bilemiyorumben biri dolu gördüm. diğerinde henüz görünmüyor olabilir sonradan tutmuş olabilir siz ne kadarken görmeye gittiniz?
5 hafta 2 günlüksün. dün gitmişsin yani 5+1 günlükken. bence bekleyip bakmak lazım. bana doktorum çok erken gelme keseyi boş görürsen üzülürsün demişti. birinde daha yeni görülmeye başlamış o daha önce tutunmuş olabilir. diğeri boş gebelik olsa bile çok güzel bir tesellin yok mu? birinde bebek var en azındanEvet canim bebek kesesi.Birinde azacik gorunuyor.Ben transfer 6 eylul oldum,SAT 21 agustos.Kac haftalik bilemiyorum
Canım ben 7+5 ye alttan gördüm ve kalbi duydum senin için erken bence sıkıntı yokturMerhaba arkadaslar.Ben 6 eylul transfer oldum,pozitivi gorduk 10 gun 400,12 ci gun 751,14 cu gun 1640.dun kese gormeye gittik,cok sukur ikiz gebelik,ancak kese bos.Boyle olup sonradan bebegi,kalp atislarini duyan oldumu aranizda lutfen delirmek uzereyim,yardim edin
Kalitesi önemli canımMerhaba, pozitif gören herkes için çook mutluyum Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsinDilerim bu duyguyu yaşamak isteyen herkes de sağlıkla kavuşur en yakın en güzel zamanda. Ben dün opu oldum 10 yumurtam toplandı sizce iyi bir sayı mı? Bilmek için tek çözüm sabredip beklemek tabi ama insan heyecanlanıyor
Bilmiyorum canim.sen kac haftasinda gitmisdin canim.biri bos olsa digerine bir sey olmaz ki5 hafta 2 günlüksün. dün gitmişsin yani 5+1 günlükken. bence bekleyip bakmak lazım. bana doktorum çok erken gelme keseyi boş görürsen üzülürsün demişti. birinde daha yeni görülmeye başlamış o daha önce tutunmuş olabilir. diğeri boş gebelik olsa bile çok güzel bir tesellin yok mu? birinde bebek var en azından
InsaAllah oyle olur canim insaAllah.Benim keseler buyuk qaliba o uzden korkuyorumCanım ben 7+5 ye alttan gördüm ve kalbi duydum senin için erken bence sıkıntı yoktur
Aminnnn inşallah kalitelidirKalitesi önemli canımeğer güzelse 1 yumurta bile olur
Bende göremeyince çok üzülmüştüm ne desem sende değişmeyecek ama stres yapma. Zaten kesenim 1 i dolu görünüyor diğeri geç tutunma olabilirInsaAllah oyle olur canim insaAllah.Benim keseler buyuk qaliba o uzden korkuyorum
10. Hafta korkusu bendede oldu aslinda bütün korkularimin sebebi arkadaşın bebeginin kalbinin durmasiyla basladı çok üzüldüm ve kafamda kuruyorum gidip doktora baktirmak istiyorum ona bile cesaret edemiyorum dediğin gibi detayli testler vs kararsiz kaldigim ve kafamı karistiran birsuru sey Allah yardımcımiz olsun bebeklerimiz sağlıklı bir sekilde doğsun insallahof daha dur doğuma kadar ben mesela 10. hafta korkusu yaşıyorum. malum burdan bir arkadaşımızın 10. hafta kalbi durdu bebeğin. bu bende travma oldu. resmen yeni bir korkum var. 10. haftayı atlatayım 12 hafta detaylı testler vs onda bi şey çıkacak mı korkusu. sonra erken mi doğacak sağlıklı devam edecek mi vs vsevham yapmak istedikten sonra ohoooo
aminnn. hepimiz aynı zamanlardan geçiyoruz. onun başına gelen bizim de gelebilir diye sürekli korku içindeyim. eşim de kızıyor hep kötü şeyler düşünüyorsun kötüyü çağırma diyor ama elde değil ki. bu cumartesi kendi doktorum dışında bir doktora gidip kontrol olacağım kalbi atıyor mu hala emin olmam lazım.10. Hafta korkusu bendede oldu aslinda bütün korkularimin sebebi arkadaşın bebeginin kalbinin durmasiyla basladı çok üzüldüm ve kafamda kuruyorum gidip doktora baktirmak istiyorum ona bile cesaret edemiyorum dediğin gibi detayli testler vs kararsiz kaldigim ve kafamı karistiran birsuru sey Allah yardımcımiz olsun bebeklerimiz sağlıklı bir sekilde doğsun insallah
ben 5+5 de gittim. biri boş olsa diğeri yaşar alakası yok onların. bence üzülme sonuçta biri devam ediyor ve diğerinin de belki sonradan gelişimi olur.Bilmiyorum canim.sen kac haftasinda gitmisdin canim.biri bos olsa digerine bir sey olmaz ki
Tabikide uzun soluklu planlama yapmak en iyisidir fakat yeterince suan hormonlardan dolayı stres yasiyoruz hem maddi hem manevi.. ama ne olacağını bilipte bu sekilde psikolojik travma bence daha kötüsü benim icin ben bunun planlamasini da yapamam bu sekilde soyle yapim böyle olsun diye sonuçta ne olacagimiz belli degil hayatı ne bebegime ne kendime daha karnimda zehir etmek istemem kendimi strese sokup ..ben Allah a sığınıyorum biseyi veriyorsa da vardır bir bildigi.. cocuguma olan hislerim neden degissin ki normal bir bebek degil bizimki zor kazanilan bisey kendimden eminim asla ve asla bebegime olan duygularin hislerim değişmez ne olursa olsun..terkedip giden annelerden asla olamam ben sokaktaki yavru kediyi bile alip eve getiren biriyim annesiz kaldi diyeBence aldirip aldirmamak degil mevzu onun haricinde kendi uzun soluklu yolculuga bastan hazirlamak. Dogum aninda ogrenecegin seyler senin cocuguna olan hislerini etkileyebilir ben boyle kolayliklarin hayatimizda olmasindan dolayi son derece memnunum ve ne olursa olsun bu testlerin yapilmasindan yanayim. Oncelikle aldirma konusun da gelecegi iyi degerlendirmek lazım bebekken karailacagin sorunlar yasi ilerledikce karsilacaklarin ve onun yasamdan alabilecegi haz ilelebet yanlarinda baki olmayacagiz bizden sonra ne olacaklar? Bu asada aldirmama karari verirsen de ki bu da cok guzel bir karar ozaman doguma kadar kendini hazirlayacak arastiracak onu en konforlu nasil yasatacaginin planini yapacaksin dogum gerceklestiginde lohusalik sendromu da denilen hormonal bozukluklar bizim huyumuzu suyumuzu degistiriyor kabullenmek oyle bir durumda zor olabilir ben meslegimde cok karsilastim dogumdan sonra engelli cocugunu terkedip gidenle oyuzden ne olursa olsun imkanlarinizi zorlayin ve o teati yaptirin
Dunden beri cok stresdeyim,agrim cogaldi.Adet agrisi deyil,sanki batma,gerilme gibi agri var.Ayni embrion yapisan yerde.Sanki kopmak istiyor gibiBende göremeyince çok üzülmüştüm ne desem sende değişmeyecek ama stres yapma. Zaten kesenim 1 i dolu görünüyor diğeri geç tutunma olabilir
10 toplanır kaçı döllenir bilinmez. hatta döllenen yumurtalardan kaçı 5. güne gider o da bilinmez ama şu bir gerçek ki hepimiz 1 yumurta 1 spermden dünyaya geldik. güzel bir embriyo her şeye bedel :) umarım o altın yumurta bu 10 taneden biridir ve sen de bu duyguyu yaşarsın canım.Merhaba, pozitif gören herkes için çook mutluyum Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsinDilerim bu duyguyu yaşamak isteyen herkes de sağlıkla kavuşur en yakın en güzel zamanda. Ben dün opu oldum 10 yumurtam toplandı sizce iyi bir sayı mı? Bilmek için tek çözüm sabredip beklemek tabi ama insan heyecanlanıyor
aminnn. hepimiz aynı zamanlardan geçiyoruz. onun başına gelen bizim de gelebilir diye sürekli korku içindeyim. eşim de kızıyor hep kötü şeyler düşünüyorsun kötüyü çağırma diyor ama elde değil ki. bu cumartesi kendi doktorum dışında bir doktora gidip kontrol olacağım kalbi atıyor mu hala emin olmam lazım.
ya saçmalama :) ben o ağrıları 1 aydır yaşıyorum. hatta şu an normal zamandaki adet dönemimdeyim. deli gibi adet sancısı çekiyorum. vücut alıştığı düzenden şaşmıyor. sen de stres yapma lütfen. çok uzun zamandır bu günleri beklemedik mi? tadını çıkar şu an hamilesinDunden beri cok stresdeyim,agrim cogaldi.Adet agrisi deyil,sanki batma,gerilme gibi agri var.Ayni embrion yapisan yerde.Sanki kopmak istiyor gibi
aaa hadi güzel haberlerle devam edelim ultrason görüntüsü de ekle ama büyümüştür şimdi o bebek gibi olmuştur resmen :) bana da moral olur iyileri görmekEsimde bana kızıyo kötüleri okuma iyi düşün ne diye kötüyü cagiriyosun diyo ama elinde olmuyor insanin bende gidicem esim bugun izinli öğleden sonra randevu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?