Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8+6 günlükken gittiğimde bende görmüştüm ayaklarını hareket ettiriyordu. MükemmeldiKızlar aranızda 9 haftalık olupta kontrole gittiğinde bebeğin hareketlerini gören var mı? 9+4 günlükken bugün muayeneye gittim ve inanamadım ikisininde elleri ayakları o kadar hareketli ki…Büyülendim allahım herkese nasip etsin sağlıkla devamı gelsin inşallah
1 aylık yazıldı, gunde 2 kere oluyorum rapor da ona göre yazıldı.Bir kerede kaç kutu yazdırılabilir cnm
Masallah ben de ikiz bekliyorum ama sonuclarım bu kadar da yüksek değildi.10.gün sonucum 1134 12.gün 3003 geldi. İkiz olan arkadaşlar sizin sonuçlarınız da böyle yüksek mi. Perşembe günü sanırım 5+0 oluyor kese randevusu verdiler. Orda öğreneceğim tek mi ikiz miVajinal muayene ile mi bakıyorlar Bilgi verebilir misiniz?
Ayva bulabilirsen çok iyi geliyor bulantıya.herkese selam,
Benim bulantılarım gün geçtikce cok kötü oluyor. Prilam içiyorum akşamları 2 tane. saat 3 gibi öğleden sora giderek artıyor. tavsiyesi olan kimse var mi? bir de fetal dna yı nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Amin canım hepimizin bebwgi sağlıkla huzurla gelsin insallah sen gittin miÇok sevindim canım sağlıkla devamı gelsin inşallah
Benimde 8+5 gittim doktor uyuyor rahatsiz etmeyelim dedi uyandirmaya calisti ama uyanmadi benimki cok uykucu olcak heralde8+6 günlükken gittiğimde bende görmüştüm ayaklarını hareket ettiriyordu. Mükemmeldi
ÇıkSa da yesek ilk aylar yemek çok faydalı bebeği de güzelleştiriyorAyva bulabilirsen çok iyi geliyor bulantıya.
Bebek yagıni pamuka dök canım yavas yava masaj yapar gibi gezdir 1-2 gune bisey kalmiyor ben ozellikle gece yatarken yaptim cok iyi geldi hemşire söylemişti bana daKızlar karından olduğum progestan dex iğneler fındık fındık bir sürü beze yaptı karnımda iğne yapmaya yer bulmakta zorlanıyorum. (Oksopar morlukları da cabası)
Ne iyi gelir bilen var mı?
Oksapari yapacağın yeri iki parmağınla iyice gerdir cnm çıkarana kadar gergin olsun ve yumuşak olan bölgeyi seç oraya yap (sert bölgeye yaptığımda morarma oldu bende moraran yerlere kolonya sur her iğne yaptiginda kısa sürede geçiyor)Kızlar karından olduğum progestan dex iğneler fındık fındık bir sürü beze yaptı karnımda iğne yapmaya yer bulmakta zorlanıyorum. (Oksopar morlukları da cabası)
Belki de bana buyuk geldi.doktor bir sey soylemedi.10 gun sonra gel dediNe demek o size büyük mü geldi kese doktor mu öyle dedi
Bana kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra bırak dedi. Ben 4 tane sabah içiyordum. Elimde yarım kutu kalmıştı azaltarak kafama göre 3,2,1 şeklinde azaltarak kullandım hafta bittiğinde de tamamen bıraktım. Niye böyle yaptım çünkü yenisini almam gerekiyordu almamak için kendimce birşey yaptım sonucta bana 1 hafta sonra bırak demişti ve burda kalp atışını duyunca birden bırakanlarda vardı. Tabi sen doktorun ne diyotsa onu yap yinedeKızlar estrofem ne zaman bırakacaktım diye yazdım tüp bebek doktoruma
Bana kalp atışını duyunca dedi
Ben duydum dedim o zamn bırak dedi
Yani birden bırak dedi doz azaltarak bırak demedi :/ burada okuduğum kadarıyla sizler doz azalta azalta bırakmıştınız doğru dimi ?
Böyle birden pat diye bıraktınız mı?
Günde 3 alıyorken pozitifi görünce birden bıraktırdı doktor, herşey yolunda. Ben de eli kulağında bekliyorum zaten biri ilaç bırak desin diye, hiç tereddüt etmedim bırakırken:)Canm kalp atışını duyunca bırakmaya okeyim
Sadece bırakanlar dozları azaltıp bıraktı
Birden kesmedi hapı
Birden bırakma fikri tuhaf geliyor
Ne kadar erken görünüyormuş benim de 8+1. Bugün kontrol, belki görürüz birşeyler8+6 günlükken gittiğimde bende görmüştüm ayaklarını hareket ettiriyordu. Mükemmeldi
Ben de dün gittim 9+4 ölçüldü günüyle uyumlu. Doktor şuan kullanmakta olduğum tüm ilaçlar için yavaş yavaş bıraktırma takvimi çıkarttırdı hemşireye. Birden bire kesmiyor asla. Takvime göre ilaçların tamamen bırakılması 12.haftanın ortalarına denk gelmiş olacakmış. Bana da biraz değişik geldiği için sordum ama yaptığımız herşeyin bir sebebi var dedi fazla bi açıklama yapmadı.Bana kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra bırak dedi. Ben 4 tane sabah içiyordum. Elimde yarım kutu kalmıştı azaltarak kafama göre 3,2,1 şeklinde azaltarak kullandım hafta bittiğinde de tamamen bıraktım. Niye böyle yaptım çünkü yenisini almam gerekiyordu almamak için kendimce birşey yaptım sonucta bana 1 hafta sonra bırak demişti ve burda kalp atışını duyunca birden bırakanlarda vardı. Tabi sen doktorun ne diyotsa onu yap yinede
cumartesi gideceğim kendi doktorum 2 hafta sonra gel dedi dayanamam başka doktordan randevu aldım. sürekli kalbi atıyor mu diye emin olmak istiyorumAmin canım hepimizin bebwgi sağlıkla huzurla gelsin insallah sen gittin mi
ultrason kalitesine göre değişiyor ben 8 hafta 2 günlüğüm ama kalbi zor gördüm. fi tarihinden kalma bir makine vardı çok imrendim sana. ama ilk bebeğimde görmüştüm kıpır kıpırdı yerinde duramıyorduKızlar aranızda 9 haftalık olupta kontrole gittiğinde bebeğin hareketlerini gören var mı? 9+4 günlükken bugün muayeneye gittim ve inanamadım ikisininde elleri ayakları o kadar hareketli ki…Büyülendim allahım herkese nasip etsin sağlıkla devamı gelsin inşallah
çözüm bulursan bana da söyle canım aralarda 2 milimlik yer bulup ordan yapıyorum iğneleri komple mosmor ve ceviz gibi şiş göbeğimKızlar karından olduğum progestan dex iğneler fındık fındık bir sürü beze yaptı karnımda iğne yapmaya yer bulmakta zorlanıyorum. (Oksopar morlukları da cabası)
Canım lekelenme, kanama vs bir sorunun yoksa sırf meraktan doktora gitme bence. Ultrasonla çok sık bakılması da bebeğe zarar verebiliyormuş. Doktorun 2 hafta dediyse vardır bildiği. Bebeğin iyidir sen iyi düşün iyi olsun yapıcak başka bişeyimiz yok malesef. 9 ay böyle geçmezcumartesi gideceğim kendi doktorum 2 hafta sonra gel dedi dayanamam başka doktordan randevu aldım. sürekli kalbi atıyor mu diye emin olmak istiyorum