Evet bende öyle bir şey duymuştum 2 denemenin tutma şansı daha yüksekmiş doğru mu bilmiyorum ama hayırlısı olsun.bu arada sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah kucağına canıminşallah ama olmazsa da sakın yıkılma. burdaki çoğu arkadaşım 2. 3. 4. denemede pozitif gördük. ilkinde zaten düşük oran oluyor
Ben büyük ihtimal kullanıcamMerhabalar tüp bebek tedavisi görüp pozitif sonucu alıp doğuma kadar oksape 0,4 kullanacak kimseler var mı??
Tuzlu kraker leblebi salatalık elma baya fayda veriyorBende bu hafta 3 e indi bidahaki hafta 2 sonra bitircek baska ilac kullanmiyorum bitek folikasit iciyorum bide prolutex ignem var ama ayni anda almiyorum zaten oncede yapmazdı son zamanlarda mide bulantisi cogaldi hormonlardan da olabilir yukseldikçe etki ediyor olabilir
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen meyve ye bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye allahın izniyle atlatacaksınız 3,5 güneCovid sonucum malesef Pozitif çıktı kızlar. İlk defa covid oldum ve 3 aşım vardı biontech. Yani heryerden buluyor bu zıkkım hastalık insanı. Sizlerde temkinli olun yine de. Belirtilerimi yazayım belki lazım olur diye. Şiddetli başağrısı, boğaz ağrısı, ateş, halsizlik.
Keseyi beşinci haftada transferden yirmi gün snrKızlar yolk kesesi, bebek, ve kalp atışı bunları tam kaç haftalıkken gördünüz? Ve haftanızı adet gününe göre mi hesaplıyorsunuz?
Tedaviniz başladımı pozitifi gördünüz müBen büyük ihtimal kullanıcam
Canm peki yolk ne zamn gördğnKeseyi beşinci haftada transferden yirmi gün snr
Kalp atışını yedinci haftada gördük
Haftayı adet gününe göre hesaplıyor
Daha snr kesenin büyüklüğüne göre de diyebiliyorlar dollenmeyi göre kese büyüklüğü degisebiliyor
Evet hamileyimPozi
Tedaviniz başladımı pozitifi gördünüz mü
Büyük ihtimal başlayacağım demişsinizde genelde transfer öncesi başlanırdı size doğuma kadar kullanacaksanız.ilaçların tarihi geçmesin tek derdim bu o yüzden ayrıntılı soruyorum stok yapacaksanız tarihleri geçerEvet hamileyim
Burda çoğumuz kullanıyor. Corasprin de kullanıyoruz hattaMerhabalar tüp bebek tedavisi görüp pozitif sonucu alıp doğuma kadar oksape 0,4 kullanacak kimseler var mı??
Beşinci haftada cnmCanm peki yolk ne zamn gördğn
Yanlış anlaşıldı galibaBüyük ihtimal başlayacağım demişsinizde genelde transfer öncesi başlanırdı size doğuma kadar kullanacaksanız.ilaçların tarihi geçmesin tek derdim bu o yüzden ayrıntılı soruyorum stok yapacaksanız tarihleri geçer
Canm bende görünmedi yani hiçbir demediBeşinci haftada cnm
Karından bakıldı idrara sıkışık tim cnm baya su içtim yoksa net gorunmuyormusCanm bende görünmedi yani hiçbir demedi
Ben şişli memorialda tedavi gördümhangi tüp bebek merkezlerine gittiniz acaba?
Çok geçmiş olsun kuzum yeni gördüm inşallah hafif atlatırsın bebişte sende hemencecik iyileşinCovid sonucum malesef Pozitif çıktı kızlar. İlk defa covid oldum ve 3 aşım vardı biontech. Yani heryerden buluyor bu zıkkım hastalık insanı. Sizlerde temkinli olun yine de. Belirtilerimi yazayım belki lazım olur diye. Şiddetli başağrısı, boğaz ağrısı, ateş, halsizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?