Makina yanlış bilgi veriyor orası kesin. 16 nın yerindeki 1 çıkartasa 6+2 olsa olmaz o kadar da değilBen mi yanlış görüyorum 16 hafta 2 gün mü yazıyor
Vallla normalde kese boyutu olması lazım ama bu kadar büyük olmazki daha çok erken12.9 cm yazan nedir
Aynen öyle acaba mm felan mi olmadı gerekiyor acaba bende de cm yazıyor bilemedimVallla normalde kese boyutu olması lazım ama bu kadar büyük olmazki daha çok erken
Bende ona inanamadım tekrar tekrar bakıyorumBen mi yanlış görüyorum 16 hafta 2 gün mü yazıyor
Tarih doğru en azındanMakina yanlış bilgi veriyor orası kesin. 16 nın yerindeki 1 çıkartasa 6+2 olsa olmaz o kadar da değilpeperutka90 nınki
Evettt sacmalamıs bıldıgım 16 haftalık yazıyorMakina yanlış bilgi veriyor orası kesin. 16 nın yerindeki 1 çıkartasa 6+2 olsa olmaz o kadar da değilpeperutka90 nınki
2 şey garanti en azından öyle düşünelim bir kese var ve tebrik ederimEvettt sacmalamıs bıldıgım 16 haftalık yazıyor
Bir hata var orada
Benım zaten hersey hatalı gıdıyor bılıyorsunuzz
O kadar emek verip heyecanla beklediğimiz şu anları bile layıkıyla yaşatmıyorlarAhahah sinirlerim bozuldu
Benım kendı doktorum yurt dısındaydı baska doktor baktı sanırım oda kanamaya odaklandı
Belkide oyuzden ayar bıle yapmadı
Belkı benden once gelnın degerı obır hafta raporluyum kızlar evdeyim
Hafta ıcı kendı doktorumda kontrolum var
Daha erken kuzum normalde ben 7+6 diye gidiyorum 7+1 diyorlar mesela ultrason bile boyutu küçük olabilir zamanla her bebiş farklı gidiyor haftaya bebişi de görürsün inşallahKanama alanı olusmus ama herkes olabılır dedı bır sebep söylemedı.
Keseyi gördük şekli iyi dedi ama kesede bebek hemuz yoktu normalmı??
Bı haftada yatıs ıstırahatı verdı
İkizler...Benim transferim 18 Agustostu insallah biz de yarın göreceğiz.
Zaman bi yavaş geçiyor şimdilerde ve evet tedirginlik de cabası. Sakin kalayım dedikçe beyin yeni sorular üretiyor.
Çok fazla emek ve efor harcadık herbirimiz biraz da bundan.
İnancımızı kaybetmeyelim.
Ilaclar konusunda da sanırım rekor bende en son konustugumda 12. Haftaya kadar tum ilaçlar devam edecek denildi. Umudum yarın biraz azaltmaları.
POZİTİF DÜŞÜNCE KAZANACAK ( yani inşallah... Aminnn)
ben yapmıyorum uzanmak tehlikeli ilk 3 ay ve son 3 ay doktorum da uyardı kesinlikle uzanmayacaksın bide eşimin arkadaşının karısı öyle düsük yaptıKızlar bir sorum var. Şimdi buzdolabının en üst rafından birşey almak yükseğe uzanmak mı oluyor?Yani siz bunları yapmıyormusunuz
Ne kadar güzel haberrrrİkizler...
Kızlar O kadar mutluyum ki anlatamam.
Doktora sormam gereken herşeyi unuttum kalp atışlarını görünce.
Rabbim bu mutluluğu daim etsin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bana ve hepimize.
Ultrasonda gözükmedi mi canım kanama alanı? Neden oluyormuş o zaman kanamaAhahah sinirlerim bozuldu
Benım kendı doktorum yurt dısındaydı baska doktor baktı sanırım oda kanamaya odaklandı
Belkide oyuzden ayar bıle yapmadı
Belkı benden once gelnın degerı obır hafta raporluyum kızlar evdeyim
Hafta ıcı kendı doktorumda kontrolum var
Canım görürsün hayırlısıyla. Negatif örnekleri okuyup neden kendini strese sokuyorsun? Bebeğine pozitif enerji gönder stres ve endişe değilArkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var. Saat 9 da randevumuz var kese görmeye gidiyoruz. Burda neler okudum neler dış gebelik çıkanlar boş gebelik olanlar çok korkuyorum. Keseyi görmeyen bir ben kaldım sanırım. Nolur dua edin benim bebeğim de sağlıklı görünsün
Burda yazmışsın yeni gördüm pardon:) Bende de bu hafta kanama alanı görüldü ve 1 hafta rapor verildi. Bi de kan sulandırıcılar kesildi. Senin doktorun da kesti mi kan sulandırıcıları?Kanama alanı olusmus ama herkes olabılır dedı bır sebep söylemedı.
Keseyi gördük şekli iyi dedi ama kesede bebek hemuz yoktu normalmı??
Bı haftada yatıs ıstırahatı verdı
Kanam alanı gözüktü bebege keseye yaklasmamıs bu iyi bşr seymısUltrasonda gözükmedi mi canım kanama alanı? Neden oluyormuş o zaman kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?