- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Çok teşekkür ederim içim rahatladı. Allah razı olsunBence Gayet normal. 2 gün sonra tekrarla istersen .Hayırlı olsun :)
senden de canım:)Çok teşekkür ederim içim rahatladı. Allah razı olsun
Karından yapılan 5 haftalık ultrasonda görünmüyor cnm. Vajinal olsaydı görünürdü diyr düşünüyorum. Benim doktorumda yolk filan demedi bazı doktorlar detaycıdır açıklar bazıları da gerekmedikçe bilgi vermez işte öğrendik bunu tecrübe ederekKızlar siz keseyi görmeye gıttıgınızde bebegı ıcınde gordunuzmu
Bana doktorum suan bebek gorulmez zaten onu ancak kalpp. Atısıyla goruruz dedi
Öğretmen değil soy ismim örtmennormalde markette çalışıyorum şuan raporluyum evdeyim
Blastokist tarihine göre yazacaksın. 5. gün embriyosu blastokist diye geçeryoooo 5. gün dondurulmuş. Trasfer gününe göre yazınce 7 Mayıs çıkıyor doğum zamanı
evet ama daha önce kimyasal yaşadığımdan görene kadar hep böyle tedirgin olacağımSakın korkma. güzel enerji ile git. Yavrun seninle olduğunu bulantılar ile hissettiriyor zaten :)
en azından pozitif olduğu kesin. doktorlar 5. gün emriyosu 10. günden erken yapmayın 3. gün embriyosunu da 12. günden erken yapmayın diyor sanırım öncesinde düşük rakamlar endişeye sokmasın diye :)Merhaba kızlar bugün transferi ne 9. Günü beta 40 çıktı
yoooo 5. gün dondurulmuş. Trasfer gününe göre yazınce 7 Mayıs çıkıyor doğum zamanı
Transferden ne kadar sonra kalp atışını duydunuz bide üstten mi alttan mi bakıldıBenim transferimde sizinle aynı kalp atışını da duyduk çok şükür benimde hiç belirtim yok bulantı olmaması iyi bence koku hassasiyeti var ama
Evet bencede endişe bitmiyor çünkü. Aynen pozitif çok şaşkınımen azından pozitif olduğu kesin. doktorlar 5. gün emriyosu 10. günden erken yapmayın 3. gün embriyosunu da 12. günden erken yapmayın diyor sanırım öncesinde düşük rakamlar endişeye sokmasın diye :)
Benım kanamam vardıya ona odaklandı sanırımYok canım sadece keseyi ve yolk kesesini gördük. Fetüs bi sonraki muayenede göründü telaş yapma
Maşallah diyelim kendimize dua okuyorum sureklibenim de 1 saat oldu başlayalı. nazara geldik. ben de bulanmıyor 8. haftaya kadar bi şey olmaz diyordum
Ultrason fotosu vermedi mi canım paylaşsana orda yazıyor haftasıBenım kanamam vardıya ona odaklandı sanırım
İçinde yolkta gormedım oda demesı hatta haftasına bile bakmadı
Normal adet tarihinden hesapla dedi bana doktorumBlastokist tarihine göre yazacaksın. 5. gün embriyosu blastokist diye geçer
Ultrason fotosu vermedi mi canım paylaşsana orda yazıyor haftası
Belki senin transferini öyle ayarlamış öyle denk getirmiştir. Arada çok bi fark olmuyor zaten bende 1 gün oynuyorNormal adet tarihinden hesapla dedi bana doktorum
İnşallah Allah ım herkese yaşatsın canım benimyaaaa Allahım darısı başımaaaa çok sevindim arkadaşım devamı gelsin inşallah
Aminnnn seneye seninki yürüdü mü adım attı mı kimindi önce konuştu diye konuşuruz inşallahİnşallah Allah ım herkese yaşatsın canım benimhepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaa nasıl güzel söyledinizAminnnn seneye seninki yürüdü mü adım attı mı kimindi önce konuştu diye konuşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?